פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים מחבר -Lord of War יש לי כבר בDVD, אחלה סרט. -אמריקאן פיי 5 החדש- ממש מוצלח לעומת האחרים איך הוא בהשוואה לראשון? כל ההמשכים היו מעלובים לדעתי קייס קייס באנג באנג/kiss kiss bang bang גם נחמד מאוד רק צריך לעקוב אחרי הסרט. על מה זה? סגנון? אממ.. Sin City הוא הסרט האהוב עלי מהתקופה הזו. (אבל אני מתאר לעצמי שכבר יש לך אותו) לא ראיתי כמובן, איך אפשר בלי 2 סרטי Underworld המעולים (הראשון יצא ב 2003 אמנם, אבל אלו סרטי חובה. וסוף סוף יש סרט עם sequel טוב! מאוד!) נראה לי ממש טיפשי אהבתי גם את Lucky Number Slevin על מה זה? The Last Samurai אולי הוא קצת יותר ישן(2003) אבל סרט מצויין, לדעתי. מעולה. כבר יש אותו בDVD. shitload of movies ^^ מחזק ומוסיף: Chronicles of Riddick (מומלץ לראות את Pitch Black לפני) ביו הסרטים הכי גרועים שראיתי (נמצא ליד הסרט של שוורצנגר במאדים) וכמובן, צ'רלי וממלכת השוקולד! שמעתי שהוא זוועתי, נוותר. יש המלצות על סרטי CGI?
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים אני יודע שביקשת מהשנתיים-שלוש האחרונות אבל אם לא ראית במקרה חומות של תקווה זה הזמן!
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים Lazyboy, אם לא ראית Sin City, זה סרט חובה. פשוט יצירת מופת.Chronicles of Riddick - אני אהבתי, אבל זה כבר טעם אישי (חוץ מזה אני גם חושב ש"זיכרון גורלי" של שוורצנגר הוא סרט מעולה, שוורצנגר צריך להגיד תודה שהוא זכה להשתתף בו)לגבי Underworld - אולי נראה לך טיפשי, אבל Don't Love it till you try it! ;DLucky Number Slevin - קשה להסביר (ואם אני אנסה אני סתם אקלקל), זה "סרט פשע" מהסגנון שדורש תשומת לב לפרטים.
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים Stranger than fictionזה סרט שעכשיו נמצא בקולנוע, פשוט מעולה. ועוד אחד שראיתי אתמול ואהבתי The notebookאמריקן פאי 5 חמוד לאוהבי ציציםוכמובן, borat . לא בדיוק לפי הזמנים אבל בשבילי אלה סירטי חובה
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים underworld 1+2. אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בזמן האחרון.אם אתה דובר רוסית אז יש את Night\ Day watch שלמרות הפירסומות ה"סמויות" זה סרטים נחמדים מאוד.kill bill 1+2four rooms סרט קצת ישן והזוי, אבל אם אתה רואה אותו עד הסוף, רק אז אתה מקשר את כולו ולא מפסיק לצחוק איזה שעה אחרי זה...עכשו יצא איזה סרט שנקרא ארגון שאמור להיות נחמד... (חפש בוואלה סרטים... אמור להיות שם הטריילר...)
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים איך יכלתי לשכוח את The Island? מומלץ בחוםסרט נוסף, קצת ישן (2004) אבל ממש ממש טוב - Finding Neverlandוכמובן, צ'רלי וממלכת השוקולד!סרט נהדר.
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים אם אתה דובר רוסית אז יש את Night\ Day watch שלמרות הפירסומות ה"סמויות" זה סרטים נחמדים מאוד. Day Watch כבר יצא?? זה לא רק לדוברי רוסית, אני מאוד נהניתי מ Night Watch.
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים Day Watch כבר יצא?? זה לא רק לדוברי רוסית, אני מאוד נהניתי מ Night Watch. לפני איזה חצי שנה הסוף מעגניב
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים ^^ אני ממש לא מעודכן.. Lazyboy, לגבי סרטי CGI, לצערי לא ראיתי הרבה לאחרונה את Madagascar מאוד אהבתי, יש בו קטעים בלתי נשכחים גם Ice Age 2, שווה לראות רק בגלל Scrat הסנאי שפשוט שפך אותי על הרצפה (לא בדיוק סנאי, אבל שיהיה..) סרטים שלא בדיוק נכנסים לקטגוריית CGI, אבל מומלצים מאוד (מאוד!) 1. סרט מצוייר יפני שלדעתי הוא יצירת מופת (והוא גם ארוך יחסית) - Howl's Moving Castle (או "הטירה הנעה"). בעיקרון מי שלא מחפש את הצד האומנותי בסרטים כאלו ירגיש שהסרט הוא לא יותר מאגדת ילדים, אבל אני חושב שהוא לא פחות מיצירת אומנות. ד"א, ראיתי אותו ביפנית ובאנגלית, הדיבוב האנגלי מצויין! 2. Wallace and Gromit!! חובה!! (אנימציית פלסטלינה במיטבה) 3. The Corpse Bride המעולה של טים ברטון (צריך להוסיף? ) שהוא prequel לסרט "הסיוט שלפני חג המולד" משנת 1992..
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים מחבר kill bill 1+2 וואלה! רק עכשיו נזכרתי שראיתי רק את הראשון מישהו ראה את ROBOTS?
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים ^^לצערי הרב לא.. אבל הוא נראה לי סרט משובח.עוד סרט מומלץ, לא היה בקולנוע אבל הוא פשוט מטורף: אם אתה אוהב את southpark, יש את הסרט : Team America World Police של יוצרי הסדרה, שהוא אולי הפארודיה הכי פרועה ומטורפת שראיתי על כל דבר אמריקאי שקיים, וגם על שאר העולם למעשה. הסרט כולו עשוי מבובות בסגנון הישן של כנפי הרעם, אבל בצורה ממש מרשימה.פשוט סרט מופרע וקורע מצחוק..
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים מחבר מישהו ראה את Miami Vice?הוא יצא כשהייתי בברזיל ואני זוכר שנורא התלהבתי מהטריילר שלו
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים Lord of WarAeon FluxWaitingBig Momma's House 2 King KongTaxi 1+2+3(הכוונה לסדרה הצרפתית ולא לסרט האמריקאי המסריח שיצא לפני איזה חצי שנה)Guess WhoThe Girl Next DoorThe PacifierMr. and Mrs. SmithThe Crimson Rivers 1+2The Brothers GrimmTais-Toi(בעברית: 'סתום ת'פה!', עוד סרט צרפתי מעולה)Secret WindowHappy EndingsLaws of Attraction(נחמד, לא יותר)American Pie 1+2+3(השלישי חביב, הרביעי זוועה, הראשון ממש חמוד והשני מעולה. את החמישי לא ראיתי)The VillageWithout a PaddleSerenityPirates of the Caribbean 1+2LOTR 1+2+3Betman BeginsAnger ManagementThe Transporter 1+2The 40 Year Old VirginFantastic FourKingdom of HeavenTroyHoodwinkedThe Matrix 1+2+3SwordfishKing ArthurShowtimeKill Bill 1+2The Day After Tomorrow
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים אני יודע שביקשת מהשנתיים-שלוש האחרונות אבל אם לא ראית במקרה חומות של תקווה זה הזמן! בהחלט סרט טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.