פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים טוב, הכותרת די ברורה. אין סגנון מועדף. אני מעוניין להרחיב את ספריית הDVD שלי. תודה! LazyBoy נ.ב - קודם עשיתי חיפוש ומצאתי 7 עמודים שרובם ספאם טהור.
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים לא יודע אם זה יעניין אותך אבל זה סרט תעודה שנראה לי מעניין מאוד ואני מתכוןן לראות היום:http://www.sonyclassics.com/whywefight/
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים -Lord of Warאו שר המלחמה סרט מעולה-טרומן קפוטה (לא זוכר איך רושמים באנגלית) גם מעולה-קליק-click קומדיה נחמדה כזאת-אמריקאן פיי 5 החדש- ממש מוצלח לעומת האחריםקייס קייס באנג באנג/kiss kiss bang bang גם נחמד מאוד רק צריך לעקוב אחרי הסרט.אם יעלה לי עוד משהו אני אשתף
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים ^^ Lord of War מעולה אממ.. Sin City הוא הסרט האהוב עלי מהתקופה הזו. (אבל אני מתאר לעצמי שכבר יש לך אותו) יש את הסרט הרוסי המצויין Night Watch, ראשון מטרילוגייה שמבוססת על ספר מתח - פנטזייה מצויין. אם אתה רוצה סרט שקצת יזעזע אותך לך על Hostel (אל תאכל ארוחה כבדה לפני שאתה רואה את הסרט ) יש גם את Saw, Saw2 שגם בסגנון דומה אבל פחות... "קשים".. כמובן, איך אפשר בלי 2 סרטי Underworld המעולים (הראשון יצא ב 2003 אמנם, אבל אלו סרטי חובה. וסוף סוף יש סרט עם sequel טוב! מאוד!) אהבתי גם את Lucky Number Slevin זהו כרגע..
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים The Last Samurai אולי הוא קצת יותר ישן(2003) אבל סרט מצויין, לדעתי.חולה על הפסקול של Last Samurai. סרט באמת מעולה, תענוג.ואם מזכירים את טום קרוז, ח-ו-ב-ה לראות את Collateral (או "הנוסע"). אולי הסרט הטוב ביותר שלו מבחינת משחק.לגבי קומדיות נעורים.. זה לא התחום שלי, מצטערעריכה: מישהו ראה את הסרט התיעודי "An Inconvenient Truth?" נראה לי מומלץ.
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים אמריקן פיי 5 , "מת לדייט" ממש חזק עם קרמן אלקטרה אממ...יש את קליק כמו שכבר אמרתי ויש עוד סרט נראה לי הוא נקרא אהבה משמיים שיש שם אחד שמתאהב ברוח של אחת שנפגעה בתאונת דרכים גם סרט נחמד.
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים When Do We EatV For VendettaRunning ScaredMission Impossible IIILucky Number SlevinFun with Dick and JaneCrashBig Mommas House 2The ManAeon Flux11.14The DepartedYou Me and DupreeThank You For SmokingPirates of the Caribbean Dead Mans ChestClerks IIBabelJackass Number TwoThursday (1998, but a must movie)BoratCrank
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים Fun with Dick and JaneMission Impossible IIIאפשר לוותר סרטים גרועים אתה יודע מה הולך לקרות כל שניהV For Vendettaסרט חובה כמו LORD OF WARCRANK גם צריך להיות משהו טוב(לא יצא לי עדיין לראות אבל זה אותו אחד שמשחק בסרט TRANSPORTER ככה שזה אמור להיות טוב)
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים Lord of war מדהים,אחד הסרטים האהובים עלי..מוסיף גם את קאזינו רויאל,מאוד אהבתי.
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים איך יכלתי לשכוח את The Island? מומלץ בחוםסרט נוסף, קצת ישן (2004) אבל ממש ממש טוב - Finding Neverlandוכמובן, צ'רלי וממלכת השוקולד!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.