עבור לתוכן

הארדיסק מחודש במחשב חדש?

Featured Replies

פורסם

חבר שלי קנה מחשב וביקש ממני להתקין לו XP , ההתקנה הראשונה שניסיתי (דיסק שאני משתמש בו בדרך כלל להתקנות שלי) הפסיק ב 53 אחוז עם ההודעה setup cannot copy the file..

ניסיתי להתקין xp home מדיסק מקורי ועדיין ההתקנה נתקעה בערך באותו שלב על קובץ אחר עם ההודעה "setup cannot copy the file"

אני מנחש שהבעיה היא בהרדיסק, מה דעתכם?

עוד דבר מוזר, בתחילת ההתקנה שמתי לב שהארדיסק כבר מחולק ל 3 מחיצות (המחשב הודלק כביכול פעם ראשונה על ידי), המחשב נקנה מ KSP ובתור המחשב הלפחות 4 שאני עוזר לחברים להתקין מאותה חנות זאת הפעם הראשונה שאני רואה מחיצות מוכנות מבעוד מועד. אולי הארדיסק משומש? או אולי נדיבות של הטכנאי במעבדה? בהארדיסק אין מידע

תודה

פורסם

תעשה פורמט מלא של הדיסק הקשיח

אם הוא היה מחולק כבר אז הוא לא חדש.

יכול להיות גם שהכונן האופטי קצת דפוק

למרות שלדעתי הבעיה בכלל הזכרון, תריץ כמה לופים של MEMTEST.

פורסם
  • מחבר

אחרי לילה של MEM שעבר תקין ניסיתי להתקין שוב XP במטרה הפעם לעשות פורמט מלא, הפעם המחשב מוציא רעשים מוזרים (של הארדיסק מתחיל להסתובב ומפסיק) וההתקנה לא מזהה הרדיסק מותקן במחשב

פורסם

אז כנראה שהגיע הזמן ללכת להחליף דיסק קשיח :)

פורסם

יש תוכנה לבדיקת ה HD של WESTERN או MAXTOR ...כנס לאתרים ותוריד את ה ISO שיעשה בדיקת תקינות ה HD..

שנית יש אחריות של שלוש שנים נצל אותה ...

פורסם

וגם הבעיה שציינת (אם לא העובדה על הראשים מHDD ) מזכירה לי מאוד בעיות של זכרון.

פורסם
  • מחבר

קשה לי להסכים עם המושג "הגיע זמן" כי המחשב רק אתמול נלקח מהחנות, איך אני שונא כשדברים כאלה קורים. זאת גם לא פעם ראשונה, אין היום אף חנות סבירה שבודקת את המחשבים שהיא משחררת.

גם תוכנה לבדיקת הקשיח לא תעזור לי כי ההארדיסק לא מזוהה בביוס, לפתוח את המארז ולבדוק ג'ימפורים יגזול את האחריות.

איך בעיה של זכרון?? אתמול היה הארדיסק, היום אין, לא מזוהה אחרי ריסטרטים, איך זה קשור לזכרון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים