עבור לתוכן

קניית חומרת מחשב בתאילנד כדאי?

Featured Replies

פורסם

ההרוים נוסעים בקרוב לתאילנד ורציתי לדעת אם כדי לשלוח אותם עם כסף להביא איזה משהו למחשב ואני לא יודע את המחירים שם פשוט שומעים כל הזמן שזול שם

אז אם מישהו יודע שמע או מכיר איזה אתר של חנות מחשבים בתאילנד אני ישמח לשמוע

אם מישהו התנסה אז בבקשה ספר לי אם זה שווה

פורסם

מצתרף לשאלה ^^^

(האחות נוסעת)

פורסם

יש לא מעט דברים טובים לקנות שם

אני לדוגמא הייתי קונה זכרונות value

הרדיסק צורב וכן על זה הדרך חומרה פשוטה... פשוט הייתי מפחד לקנות מעבד או חומרה יקרה

כי יש שם לא מעט זיופים ורמאויות....

אבל שלא תבינו אותי לא נכון - אפשר לקנות שם מוצרים אורגינלים במחירים ללא תחרות

פשוט אני אישית לא הייתי מהמר על סכום גדול

פורסם

ההרוים נוסעים בקרוב לתאילנד ורציתי לדעת אם כדי לשלוח אותם עם כסף להביא איזה משהו למחשב ואני לא יודע את המחירים שם פשוט שומעים כל הזמן שזול שם

אז אם מישהו יודע שמע או מכיר איזה אתר של חנות מחשבים בתאילנד אני ישמח לשמוע

אם מישהו התנסע אז בבקשה ספר לי אם זה שווה

LOOOOLLLL :lol: חחח חנות מחשבים בתאילנד רוב הארץ לא מחוברת לחשמל,ואין מה לדבר על אינטרנט או טלפון בכל...

עזוב אחי אני לא הייתי קונה משם כלום,אבל אם כבר,קנה משהו שהוא לא...איך נקרא לזה,"מסובך" או אלקטרוני,אלא רק

חולצות או דברים בסגנון

פורסם
  • מחבר

LOOOOLLLL :lol: חחח חנות מחשבים בתאילנד רוב הארץ לא מחוברת לחשמל,ואין מה לדבר על אינטרנט או טלפון בכל...

עזוב אחי אני לא הייתי קונה משם כלום,אבל אם כבר,קנה משהו שהוא לא...איך נקרא לזה,"מסובך" או אלקטרוני,אלא רק

חולצות או דברים בסגנון

אני לא יודע עם שמעת על PANTIP PLAZA אבל זה קניון של 4-5 קומות רק חומרה וזה רק אחד מיני רבים בבנקוק אני פשוט לא מוצא מחירים באינטרנט

אז אם אתה לא מכיר לא חייבים להתחכם

בכל מקרה מישהו מכיר איזה אתר או משהו כזה??

פורסם

חולצות או דברים בסגנון

מה אתה מדבר שטויות !

הארץ הזאת מלאה בתיירים = מלאה במוצרים אלקטרונים מהמזרח הרחוק = יפן סין קוריאה .......

פורסם

מה אתה מדבר שטויות !

הארץ הזאת מלאה בתיירים = מלאה במוצרים אלקטרונים מהמזרח הרחוק = יפן סין קוריאה .......

לך אתה תקנה משם מעבד סבבה?

פורסם

לך אתה תקנה משם מעבד סבבה?

אני לדוגמא הייתי קונה זכרונות value

הרדיסק צורב וכן על זה הדרך חומרה פשוטה... פשוט הייתי מפחד לקנות מעבד או חומרה יקרה

כי יש שם לא מעט זיופים ורמאויות....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים