עבור לתוכן

למי שייכת מדינת ישראל?

Featured Replies

פורסם

בדיוק, לפחות שאת קבלת החוקים, המוסריות וההגינות הבסיסית של העולם הזה שיקבלו...

תאר לך עולם שכזה, בלי מלחמות, כניסות חופשיות לכל מדינה.... [אשליייותת...].

הייתי אומר שהם סיבה עיקרית לדברים האלה שהעולם שלנו ככה, ושלא נזכיר עוד הרבה הרבה מדינות שיש בהם סוג של שלטון דיקטטורי, [לא רק מדינות ערב למיניהן]

תרבויות עם מנהגי טאבו מטורפים של הרג ואונס.. במקומות כאלו אין אנשים שילמדו אותם, העולם בקושי מושיט מאית מהמפרק התחתון של הזרת בשביל להושיט עזרה.. הכסף מעוור אנשים.. [פאק איך הגעתי לדברים האלה..?] בקיצור -

אנשים אנטיפטים חולי נפש... דברים כאלו הם לפחות בגדר המוסכמות המינימלית שאפשר לבקש מבנאדם... שיהיה בנאדם !!!!!!! ;D

• תגובות 74
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

טוב בארצות כמו דרום-קוריאה למשל נראה לי העם הוא גם קורבן.

השלטון מושחת-->יש שטיפת מוח-->אין חינוך ראוי-->בני-אדם רעים-->כולם סובלים.

בכל מקרה יש גם מוסלמים "מוסרים" כמו הסופיים למשל.

גם יש הרבה יהודים/ישראלים רעים.

פורסם

מן הסתם, "רוע", תופעה שנמצאת בכל חברה...

מה לעשות .. שלפעמים אנשים כל-כך רגילים לרוע, ומתייחסים לזה כמובן מאליו..

מצד שני, יש אנשים שמתרחקים מהרוע כמה שיותר... אני אישית בתור בנאדם מנסה להתרחק מזה...

לא חסר לי מסביב את התופעה, אני רואה אותה כמעט כל יום, אבל למזלי, ניחנתי ביכולת "לחנך" את האנשים סביבי..

לפחות את החברים... שיחת נפש שתיים פה ושם, והם כמו חדשים. :smile1: [לא מתנשא, מתוודה :cool2:]

לעניינו -

חבל, באמת כואב על כל הנפשות האלו שקיבלו חינוך רע מן היסוד...

טוב, אתנחם בכך שהמציאו את המונח בית-כלא/בית-סוהר לא שזה משנה [תרתי משמע] - יש מקומות שגם זה לא עוזר..

אבל אחרי הכל, זה לא נגמר...

התאווה האנושית לשליטה היא דבר בלתי-נתפס, רק אם אנשים כמו פוליטיקאים יחליטו לפתוח את הנושא ולהרחיב אותו ולפחות לנסות

לעשות משהו בנידון, אז , אולי, יהיה איזה סיבוב קטן בעולם הזה ... הבעיה היא, שזה פשוט לא יקרה.

פורסם

לך תגיד את זה ל 1.4 מילארד אנשים שהם קצת טועים בתפיסת עולם שלהם ושזה בגלל הדת או בגלל האנשים ששולטים בהם...

פורסם

חח.. זאת לא הייתה הנימה שלי במה שכתבתי.. :-\

אממ, שניה אני רץ.. ;)

פורסם

לך תגיד את זה ל 1.4 מילארד אנשים שהם קצת טועים בתפיסת עולם שלהם ושזה בגלל הדת או בגלל האנשים ששולטים בהם...

אתה מתכוון לומר 2 מיליון קיצונים מתוך אוכלוסיה שמונה 1.4 מיליארד?

פורסם

לוליפופ, לצערי הרב, אתה חי בסרט לא נורמלי אם אתה חושב שמתוך ה1.5 מיליארד מוסלמים בעולם,"רק" 2 מיליון מהם הם קיצוניים...

פורסם

2 מיליון זה במקרה הרע.

פורסם

הלוואי עלינו.

פורסם

לוליפופ- יש הרבה יותר קיצוניים מאשר אתה חושב

והלוואי שאתבדה....

פורסם

הלוואי עלינו.

למה הלוואי? זו המציאות.

לוליפופ- יש הרבה יותר קיצוניים מאשר אתה חושב

והלוואי שאתבדה....

הו... אתה תתבדה. אני מבטיח.

פורסם

היינו כחולמים.....

תיזהר שלא נחזור שוב לנהרות בבל

פורסם

איך 2 מיליון? חישבת פעם כמה תומכים יש לאל קעאידה? כמה חברים בחמאס? במשמרות המהפכה? בחיזבאללה? באחים המוסלמים? בג'יהאד האיסלאמי? כמה באירגוני המורדים בעירק? כמה באירגוני המורדים באפגניסטן(הטליבאן עדיין קיים הרי) ויש לך עוד המוני תומכים פוטנציאלים שאומנם לא יורים ברגע זה ממש ב"כופרים" אבל הם בהחלט ישמחו לעשות זאת אם תיתן למשפחה שלהם 200 דולר.

פורסם

כאלה תומכים אני יכול למצוא במאות אלפים גם בארץ, תומכים שישמחו להרוג כל ערבי שיבוא בדרכם.

פורסם

אוקיי נגיד שאתה יכול(וכנראה שאתה לא, אבל חפיף), זה לא סותר את העובדה שמספר הקיצונים המוסלמים גדול בהרבה ממספר הקיצונים היהודים והנוצרים גם יחד.

ולפני שתתחכם ותאמר ש"זה בגלל שיש 1.5 מיליארד מוסלמים לעומת 12 מיליון יהודים" - אז גם מבחינת אחוזים באוכלוסייה, המוסלמים הקיצונים מהווים אחוז גדול הרבה יותר ביחס לאוכלוסייה שלהם מאשר הקיצונים היהודים והנוצרים.

לעזאזל, לא מזמן היה סקר ברשות הפלשתינית, יותר מ80% שם תמכו בפיגועי התאבדות נגד ישראל ובהמשך דרך הג'יהאד עד למותו של כל ציוני.

כבר הגעת לקצת יותר או פחות מ2 מיליון, אז בכל העולם 2 מיליון? היינו כחולמים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים