עבור לתוכן

למי שייכת מדינת ישראל?

Featured Replies

פורסם

לא, רק רמזת לבעלות יהודית על הקרקע...

• תגובות 74
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רמזתי? זה כפר ערבי שאומר שמעולם לא היו שם יהודים ושהכפר הזה שייך לערבים מאז ומתמיד. והנה מצאו שם בית כנסת, לפי מה שאני יודע הערבים מתפללים במסגד לא בבית כנסת אז כנראה שכן היו שם יהודים ואם יש בית כנסת מפואר כמו שהם מצאו אז כנראה שגם שלטו שם.

ואז מה אם רמזתי לבעלות יהודית על הקרקע? עדיין לא אמרתי שצריך לפנות את הערבים שם. בקיצור תפסיק לחפש רע בכל תגובה של מישהו.

פורסם

OK

פורסם

ארץ ישראל שייכת למי שניצח במלחמה עליה- מדינת ישראל

(בדיוק כל שאר המדינות שקוראות לנו כובשים)

פורסם

יש גם אפשרות אחרת.

הארץ שייכת לעם אשר שרד לפי הסדר הכרונולוגי.

העם המצרי הקדום ראשון

החיתי שני

היהודי שלישי

עכשיו... המצרים הקדומים והחיתים כבר לא קיימים, לכן הארץ הזו שייכת לעם היהודי.

ואם נרחיק לכת הרי לפי שטח השליטה, גם חלק מסוריה, ירדן ולבנון שייכים לנו, ויש לדרוש אותם בדין מידי הכובשים.

פורסם

אני בהחלט מסכים עם מי שאמר (כבר לפני כמה עמודים) שמי שכרגע שולט (כובש) את הארץ,היא שייכת לו. חוקי מלחמה פשוטים.

כבשנו את רמת הגולן - זה שייך לנו.

אם מדינות ערב יכבשו את ישראל היא תהיה שלהם ואבוי מה יהיה עלינו.

פורסם

אם מסכתלים על זה ככה ,תבינו שלנו יש" זכות מלאה "על כל ארץ ישראל.

בואו ונשאל את השאלה מדוע ארה"ב נמצאת איפה שהיא היום?

למה צרפת ,או איטליה ,וכל מדינה אחרת בעולם..

איזה סיבה יש לאותם מדינות להיות איפה שהם כרגע?

אממממ...

כלום?

למה אנחנו פה ולא באוגנדה למשל?

כי זאת הארץ שהובטחה ליהודים ,וזה לא כי סתם רשום באיזה ספר שקיים כבר אלפי שנים..

יש הוכחות !!!שיהודים היו פה.

גם ירדן שלנו עד שהבריטים בגדו בנו ונתנו לאיזה בדואי מערב הסעודית את מה שנקרא היום ירדן.

ואני לא ארחיק לכת מעבר לזה.

פורסם

אהבתי :)

עשו את זה ממש יפה, איך שרואים את השינויים בציר הזמן :xyxthumbs:

פורסם

האדמה שייכת למי ששולט בה.

לגיטמציה זה עניין של השקפה.

חחח ..

פורסם

בתור אדם לא מאמין אני חייב להגיד שהתנ"ך הוא לא המניע שלי לתמוך בשטח המדינה שלנו.. [הכוונה לרצות].

למרות שיש הוכחות למיניהן שחלק מהכתובים שם נכונים, תנסו רגע להכנס לנעליים שלי [לא כדאי, מסריח] ותסתכלו מנקודת מבטי

איך אני רואה את העניין -

זה לא משנה בדיוק איפה אתה קיים [טוב נו יש דברים כמו - חברה, גידולים חקלאיים, תנאי מזג-אוויר ותופעות טבע למיניהן וכו' וכו' - אבל זה לא היחס

המתבקש כרגע], השאיפה שלך היא שיהיה כמה שיותר נוח לך לחיות על השטח שאתה מתקיים בו - דבר שלא יכול לקרות

מן הסתם בגלל שתי ההמצאות הכי גרועות בהיסטוריה של העולם הזה - דת וכסף.

העניין הוא, שאני אישית, לא מתייחס לירושלים כאל יעד חשוב כלשהו [בכוונה קישרתי את ירושלים וכמו כן כולנו יודעים שכל המלחמות דת האלה שסביבנו הם בעיקר בגלל העיר המקודשת הזאת, שזה גם סוג של ביטוי לאנטישמיות כלפינו, או לשנאת יהודים כלשהי].

בהנחה שהיינו חיים במקום אחר וטוב לנו מי היה מתלונן בכלל?

תתיחסו למצב הזה כך... [בואו נשחק משחק :smile1:]

ישנם שתי קבוצות -

קבוצה א' [קרי - יהודים ואוהבי ישראל למיניהם].

קבוצה ב' [קרי - ערבים מוסלמים ושאר ירקות שלא אוהבים את היהודים].

הבעיה העיקרית בינינו היא הדת מן הסתם, השקפות שונות, אנשים שונים שהשפיעו על ההיסטוריה שלנו ..

אחר כך מגיע הרגע הגדול... מלחמת שטחים.

קבוצה א' חיה לה "באושר ועושר" וקבוצה ב' שלא יודעת איך להסתדר עם המשאבים שלה, ולא רוצה לעשות משהו לטובתה אלא רק מחכה שיגישו לה הכל מהכל על מגש של כסף [טוב, לפחות זה הרושם שאני מקבל] וקנאה, קנאה זדונית שכזו שמביאה לשנאה אין סופית לקבוצה א'.

עכשיו תראו את זה כך :

קבוצה ב', המטרה העיקרית שלה, היא לגנוב שטחים מקבוצה א', לא משנה לא הרי מה ההשקפה שלי או שלך או שלו או של כל אחד אחר...

העיקר שבת.ז. כתוב לך שאתה יהודי.. [כבר לא כתוב, אבל אתם מבינים אותי אני מאמין].

פה מתחילה הבעיה העיקרית... מלחמה [בין אם פסיכולוגית או פיזית]..

היא בלתי נמנעת, אבל יש שני הבדלים עיקריים בין קבוצה א', לקבוצה ב' ואני אגיד אותה במשפט אחד שיסכם את כל החפירה/מגילה הלא מעניינת שכתבתי כרגע:

ברגע שהערבים יניחו את נשקיהם יהיה שלום, ברגע שאנחנו נניח את נשקינו נחדל מלהתקיים.

- תעשו חושבים רגע לעצמכם, באיזה קבוצה הייתם רוצים להיות, איך הייתם רוצים לראות את המצב בעתיד? כן זה ברור...

הרי למי שקרא את מה שכתבתי כרגע, אני מאמין שהעברתי לו תמסר שכבר לא מדובר בדת, או כסף, אנחנו צריכים להלחם למען הקיום שלנו.

אחחח, כמה שהעולם הוא אכזר.

פורסם
  • מחבר

אבל PSYMASTER אתה מתעלם מהטענה היקרית של הערבים, והיא שהאדמה הזאת שלהם.

אם עכשיו נניח תהיה מלחמה והערבים ינצחו, ישתלטו על הארץ ויתנו ליהודים לחיות בתנאים/שטחים מצומצמים,

אז תוכל קבוצה א' יהיו הערבים וקבוצה ב' היהודים...לא שאני חושב שערבים צודקים אבל אני משתדל להיות אובייקטיבי :smile1:

בקיצור כתבת שטויות :yelclap: (סתם)

פורסם

ושהמצב יהיה ככה.. אתה תחשוב שכתבתי שטויות ? [אפילו בסתם :smile1:]

אתה חושב לוותר להם על שטחים, בהנחה שאתה יודע מה המטרה האמיתית שלהם ..?

אם תגיד לי כן, אני אתפוס אותך על נאיביות יתר :P

פורסם
  • מחבר

לא, לערבים(רובם) יש המממ מנטליות....בעייתית.

אני לא סומך עליהם.

מבחינה מוסרית היהודים עולים על הערבים.טוב שאנחנו שולטים ולא הם.

אבל בחלק מהטענות שלהם הם גם צודקים.

פורסם

לעם עם בעיות מוסריות , אין תקווה, ואין יכולת להתערבב ....

הם צריכים לעבוד על זה, לשנות אידיאולוגיה, ולא להפנות כל בעיה שיש להם בחיים היישר

אלינו, אתה יודע, אני בניגוד להרבה אחרים, מנסה לעשות לעשות דברים בשביל עצמי

ולא מחכה לאיזה עב"מ [אלוהים] שיבוא ויעשה דברים בשבילי. [מצטער אם פגעתי במישהו זאת לא הכוונה].

נשמע כאילו אני בא בדרישות.. [למה מי אני בעולם הזה - ברגע זה 2 מיליארד סינים לא רואים אותי חח]

אבל באמת, קשה לאנשים להגיד מה באמת הבעיה בעולם הזה, כולם מתחבאים מאחורי תחפושת....[פוליטיקאים?]

העולם הזה חסר הגינות, חסר שויון וחסר הגיון...

בכל מקרה, עם שאין לו טיפת טקט ומוסר, ואנטיפטיות לא נורמאלית, [אני לא מדבר על ההכנסת אורחים - קפה, חומוס, נרגילה וכאלה :smile1:]

לא מגיע לחיות, לפחות מבחינתי, על השטח שאני קיים בו... לא רוצה אנשים כאלו בחברתי ובסביבתי...

- אויש נכון נהיה שקוף שאני שילוב של ערס ושאנטי באנטי? :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

אני רואה את זה ככה:

אנחנו חיים בעולם עם חוקים מסויימים...זה לא משנה אם אלה חוקים נכונים או לא..הרי מה שנחשב היום מוסרי לפני 1000 או אפילו 100 שנה נחשב לחטא...אין חוקים נכונים אבסולוטית.

אז כל תרבות, כל אינדיבידואל צריך לחיות תחת החוקים של התקופה בה שהוא חי..או שהוא מסתגל אליהם או שהוא מבצע מהפכה ואז הוא חי לפי החוקים שלו.

בינתיים הערבים מתקשים עם ה"חוקים" של העולם...האם הם יסתגלו אליהם...או יהפכו אותם בכח? נחיה ונראה... :smile1:

פשרה בד"כ לא אפשרית לצערי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים