עבור לתוכן

למי שייכת מדינת ישראל?

Featured Replies

פורסם

אפשר אולי להיות קטנוניים ולומר שמבין כל העמים (לאומים או איך שלא תקראו לזה) שקיימים כיום, עם ישראל הוא העם הראשון שהחזיק בארץ הזו.. אלא אם כן תבוא פתאום קבוצה של כמה יבוסים משום מקום..

• תגובות 74
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הם עדיין קיימים?

פורסם

וואלה? נדמה לי שדווקא למוסלמים.

די עם השטויות.

פורסם

כי?

כי אני הבורא והחלטתי לתת את הארץ למוסלמים :P

סתם, כי זה פשוט אידיוטי לטעון דבר כזה.

פורסם

דיברתי עם מישהו והוא אמר שהוא לא בטוח אבל הכנענים היו ראשונים בארץ ומפה מגיע השם ארץ כנען ואחריהם הגיעו היהודים ונכנסו לארץ ובגלל שהכנענים כבר לא קיימים ואנחנו העם היחידי שקיים מאותה תקופה אז הארץ שייכת לנו.

פורסם

סתם, כי זה פשוט אידיוטי לטעון דבר כזה.

זו עובדה קיימת

פורסם

זו לא. כי מבחינתי "הבורא" פשוט לא קיים ומבחינת המון אחרים שכן מאמינים ש"הבורא" קיים - זה לא מה שצריך לפסוק בעניין.

פורסם

כל שאלת השייכות חסרת טעם. אין ולא תהיה תשובה חד משמעית.

השאלה הרלוונטית היא לאיזו תרבות יש את הזיקה הכי חזקה לארץ ישראל. כמובן שהארץ הזו היא ערש התרבות הישראלית יהודית, חוץ מזה שאין לנו ממש אף מקום אחר בעולם שנרגיש בו שייכות לאומית, אבל זה לא מזיז לאף אחד אחר בעולם.

גם ככה כמעט כל השאר אנטישמים או אנטי ציונים, שמבחינתם היהודים "גנבו את ארץ ישראל לעצמם", אז מה זה משנה אם נביא את הטיעונים הכי מוצדקים לכך ש"הארץ היא שלנו?" מספיק שאנחנו יודעים את זה ומרגישים את זה, לא צריך לדפוק חשבון לאף אחד אחר או לנסות להוציא אנרגיה בלהצטדק.

והטיעון ש"הארץ הובטחה לנו ע"י הבורא", כמה שנרגיש שהוא נכון, הוא הטיעון הכי מיותר ולא רלוונטי כי אין בו שמץ אובייקטיביות.

פורסם

מחזק את המשפט האחרון שלך. לשאר ההודעה אני לא אתייחס כי אני לא רוצה לפתוח פה עוד דיון על הסכסוך יהודי-ערבי...

פורסם

צודק, בוא לא ניכנס לזה.. (למרות שלא הזכרתי שום דבר לגבי הערבים)

פורסם

כן, אבל בסוף זה הרי יגלוש לשם וחבל.

פורסם

ותשובה לכותרת. ארץ ישראל שייכת ליהודים!!!

אה וד"א אם כבר הסטוריה אז לא מזמן מצאו גם שרידים של בית כנסת מלפי הרבה הרבה הרבה מאוד זמן באיזור של כפר ערבי בתוך הארץ.

פורסם

נו, אז? ולא מזמן מצאו שרידים של הכנסיה הראשונה אי-פעם בתוך כלא. אז נפנה את הכלא?

פורסם

העבירו אותו כבר אני חושב... או הולכים להעביר אותו

פורסם

תראה לי איפה כתבתי לפנות את הכפר ואני יפנה את הכלא. תפסיק להכניס לאנשים מילים לפה!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים