פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים חחחחחח... אם לא בא לך הנגאוברים וטעם מגעיל תנסה קצת גראס 100% טבעי, בלי חומרים כימיים, בלי הנגאובר ובלי תופעות לוואי.... כמובן שהסיכון על אחריותך
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים נו באמת, כל אלו שמבקרים את מי ששותה וכביכול לא מבינים איך אפשר לשתות, תעשו לי טובה, אף אחד לא מכריח אותכם לשתות ועדיף, ככה נשאר למי שצריך יותר.
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים ^^^נכון. זה לא שאתם מתייחסים לטקסט בחלקים ואתם צריכים לצטט כל חלק בנפרד. מה הטעם לצטט הודעה שלמה שנמצאת מעליכם?
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים איזה דיון של מאגניבים!!! ילדים בני 13 שעוד לא צמח להם שיער על הביצים, מדברים בעיברית עילגת על שתיית אלכוהול.
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים ילדודס תפסיקו לשתות..לפחות עד הטעם הטוב.. כבר הגעתי בגלל זה למצב ש"הצלתי" חבר מלהתאבד מגזע עץ
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים חחח הוא היה כל כך שיכור שכשהוא סיפר בדיחות הוא בכה איתם יחד המטומטם...בלי להכליל את זה שהוא ניסה להתאבד מגזע בגובה 20 ס"מ, ואחרי זה הוסיף ואמר "שיט, אני לא מת!"היה בדיכאון המסכן..זה רק מראה כמה קצת יותר מדי אלכוהול יכול להקצין רגשות כמו שאחד כאן כבר אמר..
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים הוא ניסה להתאבד מגזע בגובה 20 ס"מ, ואחרי זה הוסיף ואמר "שיט, אני לא מת!"ROFL
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים חחח הוא היה כל כך שיכור שכשהוא סיפר בדיחות הוא בכה איתם יחד המטומטם...בלי להכליל את זה שהוא ניסה להתאבד מגזע בגובה 20 ס"מ, ואחרי זה הוסיף ואמר "שיט, אני לא מת!"היה בדיכאון המסכן..זה רק מראה כמה קצת יותר מדי אלכוהול יכול להקצין רגשות כמו שאחד כאן כבר אמר..לא, זה מראה כמה צומת לב הוא רוצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.