עבור לתוכן

יאמי גלידה בטעם ליקר תפוחי אדמה

Featured Replies

פורסם

בעעע הנושא הפך לדיון על אלכוהול (כמה צפוי ::) )....בכל אופן המשקה אנרגיה הכי טעים ששתיתי היה בארה"ב קוראים לו monster,הייתי שותה את הדיאט והיה לו טעם יותר טוב מרדבול רגיל,בארה"ב בכלל יש אינסוף סוגים של משקאות אנרגיה והם באים בפחיות גדולות של חצי ליטר במחירים הגיוניים לא כמו בארץ רדבול עולה איזה 10 שקל לפחית מסכנה של 200 מ"ל...

בכל אופן מישהו יודע איך אפשר באמת להשיג את הגלידה הזאת (ברצינות?)רק מקווה שהיא לא מכילה איזה משהו שהופך אותה ללא כשרה

חחחחחחחח איזה מצחיק אני לא חושב שיש בה רכיב אחד שהוא כשר

(חוץ מהתפוחי אדמה,ואולי גם זה משנת שמיטה :P)

• תגובות 104
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ברדבול אין אלכוהול אני יודע כי אני שותה ואני לא מסטול

וגם למה יש פה באלגן כי זה בכלל מדובר על גלידה

פורסם

הכל ביגללי=/

פורסם

אלהים כמה שטויות בדיון אחד.

רדבול- אני באופן אישי מאוד אוהב, יש לציין שאת המקור ולא את שלל המוצרים הנלווים כמו XXX ,XL,SHARK ודומיהם; דבר נוסף הוא שאין סיבה שלא יתנו למישהו לקנות את זה חופשי, סה"כ מקבלים מזה Boost של קפאין, לא משהו רציני בכלל.

ובכלל אני לא מבין מה צריך משקה אנרגיה עם האלכוהול, אני תמיד טענתי שאין תחליף לוודקה הבאה ששותים אותה נקי, כמו שאומרים piece of heaven.

18122006261ze2.th.jpg

איככס וודקה למי שלא מנסה להתמכר לזה או למי שלא שתיין (כמוני חח) זה ממש ממש דוחה יש לזה ריח של אלכוהול וישר נזכרים בחומרי חיטוי ובית חולים וגם זה כזה מגעיל!!!

פורסם
:kopfpatsch:
פורסם

איככס וודקה למי שלא מנסה להתמכר לזה או למי שלא שתיין (כמוני חח) זה ממש ממש דוחה יש לזה ריח של אלכוהול וישר נזכרים בחומרי חיטוי ובית חולים וגם זה כזה מגעיל!!!

יצאת :kopfpatsch: שתיתה לפני כמה זמן? :bash:

פורסם

אני לא שותה בכלל אבל אוהב את הריח של הוודקה, של הכוהל, של הטושים החזקים :smile1:

פורסם

אוי... אני שונא ריח של טושים... אבל מת על ריח של טיפקס ודלק. *מתמוגג*

פורסם

אני לא שותה בכלל אבל אוהב את הריח של הוודקה, של הכוהל, של הטושים החזקים :smile1:

מוזר לגמרי, בדרך כלל רוב האנשים שונאים את הריח של הוודקה.

אין כמו ריח של דלק בזמן שאתה מסיים את הסיגריה שלך וזורק אותה לריצפה

פורסם
אין כמו ריח של דלק בזמן שאתה מסיים את הסיגריה שלך וזורק אותה לריצפה

בעיקר אם יש קצת דלק גם על הריצפה...

פורסם
:lol: :lol: :lol:
פורסם
link=topic=226762.msg1995841#msg1995841 date=1167059324]

יצאת :kopfpatsch: שתיתה לפני כמה זמן? :bash:

שתיתי 2 לגימות אצל חבר זה היה דוחה, אני לא מאמין איך 3 חברים שלי גמרו בקבוק שלם... ואחרי זה הם לא היו שיכורים בכלל, והם בכלל לא רגילים למשקאות חריפים.

פורסם

תאמת אתה לא שותה בגלל שזה "טעים" אלה בגלל הכיף שמגיע אחרי זה שאתה בתחושת HIGH כזאת ולא ממש אכפת לך מכלום

פורסם

תאמת אתה לא שותה בגלל שזה "טעים" אלה בגלל הכיף שמגיע אחרי זה שאתה בתחושת HIGH כזאת ולא ממש אכפת לך מכלום

כמו רוב בני האדם...

פורסם
link=topic=226762.msg1996012#msg1996012 date=1167063572]

כמו רוב בני האדם...

אין דרך יותר נעימה להרגיש HIGH חוץ מלהגעיל את הטעם בפה נו באמת... אולי שילמדו תורה קצת :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים