עבור לתוכן

יאמי גלידה בטעם ליקר תפוחי אדמה

Featured Replies

פורסם
link=topic=226762.msg1989436#msg1989436 date=1166786813]

רגע שתיתה פעם משקה חריף כלשהוא " lollipop15"? ואני לא מדבר על זה "אבא נתן לי הא הא איזה גבר אני"

לא(רק הריח עושה לי בחילה - אבל מי שאוהב את זה, ויודע לשתות כמו שצריך, שיהנה.). רדבול - כן, פעם אחת והטעם שלו היה מגעיל בטירוף.

• תגובות 104
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה שאני התכוונתי זה לא "וואו אני סופרמן עכשיו אני ישבור קירות"

אלה לדבר השני שזה לחדש לכמה שעות במקרה שעייפים

פורסם

לא(רק הריח עושה לי בחילה - אבל מי שאוהב את זה, ויודע לשתות כמו שצריך, שיהנה.). רדבול - כן, פעם אחת והטעם שלו היה מגעיל בטירוף.

כמו שנאמר פה בעבר self owned.... קצת קשה לי להאמין שאתה ב16 כי בגיל 16 החיים יכולים חרא ויכולים להיות טובים וצריך משהו להאזן

פורסם

אני בן 15, אני חושב לנסות, מותר לי לקנות בסופר או במקולת? או שצריך להיות יותר גדול

פורסם
link=topic=226762.msg1989999#msg1989999 date=1166800775]

כמו שנאמר פה בעבר self owned.... קצת קשה לי להאמין שאתה ב16 כי בגיל 16 החיים יכולים חרא ויכולים להיות טובים וצריך משהו להאזן

25/10/1990, אל תאמין. אדונילי רוצה מס' ת.ז. ולבדוק ברישומון?

ואה, כן... החיים הם באמת חרא.

אני בן 15, אני חושב לנסות, מותר לי לקנות בסופר או במקולת? או שצריך להיות יותר גדול

כן, וגם אם לא - לא חסר מקומות שבהם לא מקפידים.

פורסם

אם כמו שהם אומרים רדבול זה "משקה אנרגיה", אז אין סיבה יכולה שלא יתנו לך לקנות, כמו שלא יתנו לך לקנות קפה

פורסם

אלהים כמה שטויות בדיון אחד.

רדבול- אני באופן אישי מאוד אוהב, יש לציין שאת המקור ולא את שלל המוצרים הנלווים כמו XXX ,XL,SHARK ודומיהם; דבר נוסף הוא שאין סיבה שלא יתנו למישהו לקנות את זה חופשי, סה"כ מקבלים מזה Boost של קפאין, לא משהו רציני בכלל.

ובכלל אני לא מבין מה צריך משקה אנרגיה עם האלכוהול, אני תמיד טענתי שאין תחליף לוודקה הבאה ששותים אותה נקי, כמו שאומרים piece of heaven.

18122006261ze2.th.jpg

פורסם

כמה היא עולה? יקר לא ?:S

פורסם

40$ בדיוטי פרי, כל פעם שאבא שם אני מכריח אותו להביא לפחות שני בקבוקים של ליטר ;D

פורסם

40$ בדיוטי פרי, כל פעם שאבא שם אני מכריח אותו להביא לפחות שני בקבוקים של ליטר ;D

יקר מידי לשכונה ולכל שישי חח

פורסם
link=topic=226762.msg1990191#msg1990191 date=1166804884]

יקר מידי לשכונה ולכל שישי חח

בשביל זה יש פרפקט...2 ליטר 40 ש"ח ודווקא לא רעה בכלל...אחלה לימי שישי....

אלהים כמה שטויות בדיון אחד.

רדבול- אני באופן אישי מאוד אוהב, יש לציין שאת המקור ולא את שלל המוצרים הנלווים כמו XXX ,XL,SHARK ודומיהם; דבר נוסף הוא שאין סיבה שלא יתנו למישהו לקנות את זה חופשי, סה"כ מקבלים מזה Boost של קפאין, לא משהו רציני בכלל.

ובכלל אני לא מבין מה צריך משקה אנרגיה עם האלכוהול, אני תמיד טענתי שאין תחליף לוודקה הבאה ששותים אותה נקי, כמו שאומרים piece of heaven.

18122006261ze2.th.jpg

בחיים לא שמעתי על הוודקה הזאת...לא חבל על הכסף?עדיף כבר להביא אבסנט...

נווידייה הרגת אותי מצחוק...הוספתי אותך לחתימה שלי

פורסם

יש פעם ראשונה לכל דבר ;)

הוודקה הנ"ל היא לאירועים די מיוחדים, לא לכל פעם שרוצים לתפוס ראש טוב, בשביל זה יש את סטולי גולד שבהחלט עושה את העבודה.

ואבסנט? נחמד, אבל לא כולם מסוגלים לשתות, בטח שלא יותר משני שוטים, אם כבר אז אפטרשוק או באד אפל.

פורסם

סיפרו לי הרבה על בד אפל איך הוא?אפטרשוק מעולה אבל יקר - 240 שח....

פורסם

באד אפל נחמד ביותר, תחשוב על ליקר תפוחים אבל עם אחוז אלכוהול גבוה ותקבל באד אפל.

פורסם

כה אמרו לי...אפשר להשיג אותו בירושליים והסביבה?וכמה הוא עולה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים