פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים ROFLכנסו לשאלות ותשובות ולכו לתשובה אחרונהאולי זה למה הבחור למעלה טען שהיה לזה טעם רע
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים לאאתה לא מכיר את הקטע של אנשים שאומרים "בטח החברה אומרת בכאילו ולך תדע מה היא עושה לביצים של השוורים המסכנים"כאילו הם השתמשו בביצי שוורים ואז שאנשים התלוננו עברו לחומרים סינטטיים
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים חחחחחחח self-owned...מי היה מאמיןיש לזה פירוש במילון הרחובhttp://www.urbandictionary.com/define.php?term=self-owned
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים לא היתי בפורום חודש משהו כזה ואם ככה נראה הפורום אז המצב מידרדר רדבול זה טעם החיים ממש טעים שום אלכוהול שום מיסטול יש בו בסביבות הפי 2 קופאין מקפה לא בריא לישתות הרבה ואל תתחילו בשאלות מה קרה אם שתיתי 2 ולא הרגשתי טוב
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים אתה לא מכיר את הקטע של אנשים שאומרים "בטח החברה אומרת בכאילו ולך תדע מה היא עושה לביצים של השוורים המסכנים"כאילו הם השתמשו בביצי שוורים ואז שאנשים התלוננו עברו לחומרים סינטטייםלא
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים זה רק כי משעמם לי: http://www.redbull.co.il/#page=ProductPage.Ingredients OK, אבל עדיין - מה לעזאזל זה משנה בן כמה אני?!
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים זה משנה מאוד.ביחס לגיל שלך אתה לא אמור להתנהג כמו ילד קטן...זה כולה רדבול זה לא סמים, זה לא אבסנט(משקה אלכוהול עם 70-80 אחוז אלכוהול) זה כולה רדבול ואתה עושה מזה עניין יותר מדי!!!
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים לא היתי בפורום חודש משהו כזה ואם ככה נראה הפורום אז המצב מידרדר רדבול זה טעם החיים ממש טעים שום אלכוהול שום מיסטול יש בו בסביבות הפי 2 קופאין מקפה לא בריא לישתות הרבה ואל תתחילו בשאלות מה קרה אם שתיתי 2 ולא הרגשתי טוב אני עם AC.איך הגעתם ל"רטבול"?. RedBull=רדבול.ברדבול יש קפאין (דיי הרבה), ואין בו אלכוהול (וגם לא טיפונת).
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים זה משנה מאוד.ביחס לגיל שלך אתה לא אמור להתנהג כמו ילד קטן...זה כולה רדבול זה לא סמים, זה לא אבסנט(משקה אלכוהול עם 70-80 אחוז אלכוהול) זה כולה רדבול ואתה עושה מזה עניין יותר מדי!!!איפה ראית אותי עושה מזה עניין? אמרתי שזה מגעיל(הטעם שלו, לא השתייה עצמה).
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים רגע שתיתה פעם משקה חריף כלשהוא " lollipop15"? ואני לא מדבר על זה "אבא נתן לי הא הא איזה גבר אני"
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים איזה שטויות על הרדבול, יש לו טעם מצויין.ולמי ששאל אם זה באמת ממריץ...תראה, זה לא שתשתה בקבוק ומייד תתחיל לשבור קירות עם הראש, זה משפיע כשאתה ממש עייף - שותה בקבוק כמה דקות ואתה חדש לכמה שעות.אסור לצרוך במנות גדולות, אה ואין בזה שום אלכוהול (אבל יש חומרים לא פחות מזיקים).
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים link=topic=226762.msg1989436#msg1989436 date=1166786813]רגע שתיתה פעם משקה חריף כלשהוא " lollipop15"? ואני לא מדבר על זה "אבא נתן לי הא הא איזה גבר אני" מה קורה? התחלנו לעשות Bashing? תרדו ממנו. בכל אופן רדבול די טעים אבל כל מה שמייחסים אליו זה חרטה. מעולם לא עזר לי בכלום וכל מי שמבין בתחום (רופאים, מרצים על עינייני ספורט ומשקאות ספורט וכאלה) שדיברתי איתו אמר שרדבול זה סתם. אכן יש בו קפאין והוא מעורר אבל קפאין יש גם בקפה אז.... גלידת ליקר תפוחי אדמה... המממ אני מצטרף לטעימה נשמע מעניין
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים ברדבול ושאר חבריו יש ריכוז קפאין גדול בהרבה מקפה, יש בו גם טאורין (גם איזה חומר ממריץ) וכל מני ויטמינים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.