פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר קצת נספחתם... אני בסך הכול רציתי לברר בת'ראד הזה אם הקטע עם פאמלה הייה אמיתי או לא, לא לספר את כל מה שקורה בסרט
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים חח הכי מצחיק זה שהם בחדר ערומים הולכים מכות ובעצם התנוחות שהם הלכו מכות זה תנוחות של סקס.
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר באמת? איך הם יכלו לעשות את זה? ואיך אף אחד לא שם לב? תפסיקו להרוס את הסרט!
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים במלון הוא ראה את השמן מאונן על מגזין (אני מניח על פמלה אנדרסון).והם רבו ובעצם שהם רבו אתה תשים לב שזה תנוחות של סקס.ואז השמן ברח מהחדר ובורא צעק לו כוס אחותך הצולעת ואז הם הלכו לאולם ואז עצרו אותם...
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים כן הוא אונן שם על כל המגזין של הבחורות שהיו במשמר החופים...אני חושב שזה הסרט הכי דפוק שראיתי בחיים שלי, ראיתי אותו בגלל שהוא קיבל ציון גבוהה ב IMDB וגם כי אנשים אמרו שהסרט הזה צריך להיות טוב אבל למרות שהוא מבוים הוא ניראה כמו תקרית שלמה של פאדיחותד"א מה הקטע בלרדת על יהודים? הרי הוא אחד כזה בעצמו לא?
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר רוב הסרט לא מבויים... ולרדת על יהודים זה הקטע של הדמות... לא ראית בהתחלה את "ריצת היהודים"?
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים אחחח!!! איזה סרט ענק זה היה!פשוט נקרעתי מצחוק שם בקולנוע (ועוד הלכתי לבד...)!!!הוא יורד שם על כולם: יהודים, אמריקאים, הכל (אבל בעיקר על קזחסטן ועל הפרימיטיביות של הערבים)!אבל הכי הרג אותי זה הקטע שבבית של שני הזקנים היהודיים, שהם באים לברוח ואז פתאום נכנסים 2 ג'וקים וההוא צורח "מהר! הם שינו צורה!!" פשוט נקרעתי שם אין זה סרט איכותי וחזק ברמות... אל תחמיצו למי שלא ראה אבל תבואו עם חברים עם מצב רוח טוב וכמובן במצב כפית (שנקראים מצחוק מכל דבר קטן אתם מכירים את זה...)...
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים איזה מגעיל אזמט השמן הזה בעעעע הייתה לי כזאת בחילה אחר כך,לא היה לי תאבון יום שלם :errrr:
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מזל שהת'רד נפתח אחרי שראיתי את הסרט.. אתם על הפנים, מי שיראה את הסרט אחרי שהוא יקרא את הת'רד לא יהנה.
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים ראיתי את הסרט בבית עם כמה חברים ( מקרן על הקיר) והכי נקרעתי בקטע האחרון שהוא אומר שלו יש אייפוד רגיל ולשכן שלו נאנו וזה לכוסיות
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים הקטע הכי מצחיק היה כשהוא קילל את אזמט "כוס של אחותך הצולעת" בעברית צחה... אךךך זה היה כזה טוב . למרות שהקטע הזה גם היה הכי מגעיל שזכור לי מתוך המון סרטים כולל שוששלת jackass , Dirty Sanchez והרבה אחרים
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים קצת נספחתם... אני בסך הכול רציתי לברר בת'ראד הזה אם הקטע עם פאמלה הייה אמיתי או לא, לא לספר את כל מה שקורה בסרט אני לא חושב שהקטע מבויים , אולי רק פמלה והשומרים ידעו על זה , תראה כמה שניות אחרי שהוא תופס אותה בא איזה מישהו ותופס אותו בשיער חזק , זה לא נראה מבויים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.