עבור לתוכן

שאלה לגבי הסרט בוראט- והמון ספויילרים של נובים >:(. מי שלא ראה את הסרט שלא יכנס.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

קצת נספחתם... אני בסך הכול רציתי לברר בת'ראד הזה אם הקטע עם פאמלה הייה אמיתי או לא, לא לספר את כל מה שקורה בסרט :s07:

• תגובות 34
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חח הכי מצחיק זה שהם בחדר ערומים הולכים מכות ובעצם התנוחות שהם הלכו מכות זה תנוחות של סקס.

פורסם
  • מחבר

:o

באמת?

איך הם יכלו לעשות את זה? ואיך אף אחד לא שם לב? :bash:

תפסיקו להרוס את הסרט!

פורסם

מציע לך להוסיף בכותרת שהשרשור מכיל ספוילרים

פורסם
  • מחבר

^^^^

ככה מספיק טוב? ::)

פורסם

במלון הוא ראה את השמן מאונן על מגזין (אני מניח על פמלה אנדרסון).

והם רבו ובעצם שהם רבו אתה תשים לב שזה תנוחות של סקס.

ואז השמן ברח מהחדר ובורא צעק לו כוס אחותך הצולעת ואז הם הלכו לאולם ואז עצרו אותם...

פורסם

כן הוא אונן שם על כל המגזין של הבחורות שהיו במשמר החופים...

אני חושב שזה הסרט הכי דפוק שראיתי בחיים שלי, ראיתי אותו בגלל שהוא קיבל ציון גבוהה ב IMDB וגם כי אנשים אמרו שהסרט הזה צריך להיות טוב אבל למרות שהוא מבוים הוא ניראה כמו תקרית שלמה של פאדיחות

ד"א מה הקטע בלרדת על יהודים? הרי הוא אחד כזה בעצמו לא?

פורסם

דוגרי זה מצחיק שהוא צוחק על עצמו...

פורסם
  • מחבר

רוב הסרט לא מבויים... ולרדת על יהודים זה הקטע של הדמות... לא ראית בהתחלה את "ריצת היהודים"?

פורסם

אחחח!!! איזה סרט ענק זה היה!

פשוט נקרעתי מצחוק שם בקולנוע (ועוד הלכתי לבד...)!!!

הוא יורד שם על כולם: יהודים, אמריקאים, הכל (אבל בעיקר על קזחסטן ועל הפרימיטיביות של הערבים)!

אבל הכי הרג אותי זה הקטע שבבית של שני הזקנים היהודיים, שהם באים לברוח ואז פתאום נכנסים 2 ג'וקים וההוא צורח "מהר! הם שינו צורה!!" פשוט נקרעתי שם אין זה סרט איכותי וחזק ברמות... אל תחמיצו למי שלא ראה אבל תבואו עם חברים עם מצב רוח טוב וכמובן במצב כפית (שנקראים מצחוק מכל דבר קטן אתם מכירים את זה...)...

פורסם

איזה מגעיל אזמט השמן הזה בעעעע הייתה לי כזאת בחילה אחר כך,לא היה לי תאבון יום שלם :errrr:

פורסם

מזל שהת'רד נפתח אחרי שראיתי את הסרט.. אתם על הפנים, מי שיראה את הסרט אחרי שהוא יקרא את הת'רד לא יהנה.

פורסם

ראיתי את הסרט בבית עם כמה חברים ( מקרן על הקיר) והכי נקרעתי בקטע האחרון שהוא אומר שלו יש אייפוד רגיל ולשכן שלו נאנו וזה לכוסיות

פורסם

הקטע הכי מצחיק היה כשהוא קילל את אזמט "כוס של אחותך הצולעת" בעברית צחה... אךךך זה היה כזה טוב . למרות שהקטע הזה גם היה הכי מגעיל שזכור לי מתוך המון סרטים כולל שוששלת jackass , Dirty Sanchez והרבה אחרים

פורסם

קצת נספחתם... אני בסך הכול רציתי לברר בת'ראד הזה אם הקטע עם פאמלה הייה אמיתי או לא, לא לספר את כל מה שקורה בסרט :s07:

אני לא חושב שהקטע מבויים , אולי רק פמלה והשומרים ידעו על זה , תראה כמה שניות אחרי שהוא תופס אותה בא איזה מישהו ותופס אותו בשיער חזק , זה לא נראה מבויים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים