עבור לתוכן

חלקים - לא יודע אם קיצרתי 2 מעבדים ועוד...

Featured Replies

פורסם

אני מתוסכל כבר.

קניתי מארז חדש וקטן יותר למחשב שפעל בצורה מצויינת, העברתי את כל החלקים שממש לא נכנסו טוב למארז היותר קטן והמחשב אפילו לא נדלק.

הוצאתי את הכל והרכבתי הכל פתוח על שולחן כדי לראות מה לא בסדר, אני לא יודע מה לא היה בסדר, אז ניסיתי להרכב את הכל על לוח אם אחר שיש לי (בול אותו לוח אם) וזה גם לא פעל, בקיצור ככה התבצעו ניסויים בהרבה חלקים: 2 מעבדי ATHLON64 3500+, שני לוחות אם MSI NEO2 PLATINUM, כרטיס מסך ATI X800XT AIW וזיכרונות DUAL CHANNEL CORSAIR TWINX XMS.

עכשיו הגעתי למצב שהכל נראה שזה פועל ודולק, אבל אין שום פוסט על המסך (המאוורר של הכרטיס מסך פועל) ואין שום ביפ של ההתחלה. בנוסף על הזכרונות יש לי LED'S שמראים את הרמת פעילות של הזכרון, הם לא נדלקים בכלל.

בנוסף יש לי 2 ספקים, אחד שהשתמשתי בו רוב הזמן ויכול להיות שהוא לא בסדר בגלל זה ואחד חדש שקניתי אתמול, אבל גם עם החדש ניסיתי להפעיל.

את הדיסקים הקשיחים SATA אני יכול לחבר למחשב אחר כדי שלא יאבדו לי כל הקבצים? (מחשב עם ווינדווס 2000 פרו), לנסות את הכרטיס מסך והזכרונות במחשב השני גם? או שזה יכול לשרוף\לקצר משהו במחשב הזה אם הם מקולקלים?

את השני מעבדים ושני לוחות אם, אין לי ממש אפשרות לדעת אם הם תקינים, בחנות מחשבים יסכימו לבדוק אותם? יש מקום מומלץ?

תודה

פורסם

שלום לך

במקום שהיתה קונה מארז יותר גדול עשיתה ההפך .עכשיו שאתה מחבר ללוח אם תבדוק שוב חוטים של ההדלקה והreset +רמקול מארז

תעזר בחוברת של הלוח או תוריד את המנואל מהאתר שלהם,ובנוסף משחה תרמית ובעדינות שאיזה פין של המעבד לא התעקם ,תשתדל לא לגעת

בפינים של המעבד ,תנסה עם זכרון אחד, ותנסה עם כרטיס מסך אחר, לנסות להדליק את המחשב ,יתכן שאתה לא שומע ציפצופים בגלל שהרמקול

של המארז לא מחובר נכון. לכן תבדוק שוב מחדש. בקשר לכוננים של sata אני לא מאמין שיעבדו לך על מחשב עם חומרה אחרת ...

פורסם
  • מחבר

אם אני מחבר דיסק קשיח בתור סלייב הוא לא יזהה ויתן לי גישה בווינדווס?

המארז שהשתמשתי בוא היה עצום וכבד (Silverstone Tejmin TJ-05) קניתי משהו יותר קטן HTPC של סילברסטון גם כן.

עכשיו הלוח אם מחוץ למארז מופעל על שולחן, לא מחובר בכלל למארז...

ניקיתי ובדקתי בקשר למעבד. ואז ניסיתי עוד פעם.

אני מפחד לנסות עם עוד חלקים לא להרוס אותם...

אני יכול לקחת את החלקים לחנות מחשבים? איזור חיפה..

פורסם

סבירות גבוהה מאוד שלא חיברתה טוב את החוטים של הריסט והפוואר ללוח אם או שהזכרונות\כרטיס מסך לא יושבים טוב

כעיקרון תוציא הכל ותשאיר רק כרטיס מסך זיכרון אחד בלבד וזהו תנסה כמו שנאמר לבדוק שהספיקר של המארז מחובר על מנת לשמוע

ציפצופים

עריכה :

אם הPOST לא עלה אין טעם לחבר את ההרדיסק חסר טעם...

בקשר ללכת לחנות כן תמיד אפשר אבל יעלה לך כסף

תנסה לשאול אם יש מישהו מהאזור שמבין בהרכבת חומרה שמוכן לעזור לך אני הייתי עוזר לך בכיף אבל

אני עמוס בלימודים

פורסם
  • מחבר

זה שהכל פועל והכל מסתובב אומר שהספק כוח טוב, חוטים של ריסט ופאוור בכלל לא מחוברים, הלוח לא בתוך המארז עכשיו.

אז להוציא את המעבד ולהשאיר רק זכרון וכרטיס מסך?

פורסם

זה שהכל פועל והכל מסתובב אומר שהספק כוח טוב, חוטים של ריסט ופאוור בכלל לא מחוברים, הלוח לא בתוך המארז עכשיו.

אז להוציא את המעבד ולהשאיר רק זכרון וכרטיס מסך?

אז זו הבעיה אתה חייב לחבר אותם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים