עבור לתוכן

בעיה עם מחשב שלא מראה כלום על המסך

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה: לדוד שלי יש מחשב שלא נדלק בכלל .. החלפתי ספק במחשב, הוא נדלק ועכשיו הכל עובד (לדים מאווררים,מאוורר של המעבד וכו' ) הבעיה שהוא לא מראה כלום שאני מחבר אותו למסך אני חושב שהבעיה היא בלוח אבל אני לא בטוח... הכרטיס מסך הוא על הלוח (onboard) וניסיתי לחבר אחד אחר על הAGP וזה לא עזר יש רעיונות? הצעות? פתרונות? תודה

פורסם

תוציא ת'זיכרונות, ותנקה את המגעים שלהם ואת התושבות שלהם

פורסם
  • מחבר

עשיתי לא עזר ניסיתי גם לשים זיכרון אחר...מה עושים? :s05:

פורסם

תנתק את כל הרכיבים מהמחשב חוץ מהמעבד לוח-אם זכרון וספק בלי HDD עכשיו תדליק את המחשב אם מגיע למסך בשוא הוא רוצה HDD אז הכל בסדר מבחינת הבסיס ואז אתה ממשיך לחבר אחד אחד חזרה ולראות מה תוקע את המחשב אם לא נדלק עדיין אז יש כנראה בעיה בלוח אולי המעבד לא יושב טוב אבל זה היה מצפצף יכול להיות שנשרף המסך אחרי כל זה תנסה עם מסך אחר

פורסם
  • מחבר

ניסיתי מה שאמרת וניסיתי גם לחבר כרטיס מסך אחר ולא להשתמש בזה שעל הלוח ועדיין לא מראה כלום והמסך 100% עובד הוא מחובר למחשב שלי....

המעבד בדקתי והוא תקין ובכל מקרה הוא היה צריך להראות משהו לפי מה שאני יודע... חיברתי את הספק ללוח והנורה שלו נדלקה זה אומר משהו או שהלוח דפוק פה?

פורסם

יתכן שאתה מנסה לחבר כרטיס מסך, יש ביוס שצריך לבטל את הכרטיס ob ....

פורסם

בדקת מסך אחר כמו שהציעו לך פה?

פורסם

והמסך 100% עובד הוא מחובר למחשב שלי....

פורסם
  • מחבר

המסך 100 % עובד אז אין מה לבדוק מסך אחר....

בקשר לחיבור כרטיס גם אם צריך לבטל בביוס אני לא יכול כי זה לא מראה לי כלום.. מראה לי על המסך את ההודעה שצריך לבדוק את החיבורים... כאילו כלום לא מחובר למסך

פורסם

איזה זכרון יש לך בדיוק ? אם זה RDRAM אתה חייב שהמגשרים שלו יהיו גם מחוברים אם לא אז זה לא יפעל מניסיון לקח לי שבוע עד היום להבין למה המסך לא נדלק

פורסם
  • מחבר

זה DDR... יש ועד הצעות משהו? :s05: :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים