עבור לתוכן

ארגון מצרי תובע בעלות על אילת

Featured Replies

פורסם

זה מזכיר לי קטע דומה ... לפי החוק בארה"ב אם אתה מכריז בעלות על מקום מסויים ואחרי 20 שנה אף אחד עדיין לא מערער על כך אז המקום הזה שלך נשמע נחמד עד שאתה קם בוקר אחד ומגלה שהירח שיך לאדם פרטי שהכריז עליו בעלות לפני 20 ואף אחד לא לקח אותו ברצינות ועכשיו הוא מוכר קרקעות במיליונים,אפילו אם זה בתור גימיק

חכו עוד 20 שנה והאום יגיד שאיילת באמת של המצרים

פורסם
  • מחבר

איראן שייכת לי. מה אתם לא יודעים? אבא שלי הכריז(בפני עצמו) עליה בעלות לפני 20 שנה והעביר אותה על שמי.

זה מזכיר לי את החוק המפגר הזה מתקופת השלטון הטורקי, זה שאסור לפרק בית אחרי שסיימו לבנות אותו. ככה הקימו הרבה מושבות בזמן השלטון הבריטי.

למדנו על זה בשיעור היסטוריה שנה שעברה, אני לא מאמין שאני זוכר את זה.

פורסם

טעות בידך, החוק הטורקי(העות'מאני ליתר דיוק) אסר לפרק בית אם היה לו גג, לו אם הוא היה גמור :)

כך מושבות רבות הוקמו "באישון לילה" שפשוט העלו גגות על הקרקע, למרות האיסור העקרוני על הקמת מושבות חדשות וכל שאר הגבלות מוזרות על יהודים בארץ ישראל ^^

פורסם

דיוק קטן

ארגון ערבי דורש בעלות על א"י

פורסם

טעות בידך, החוק הטורקי(העות'מאני ליתר דיוק) אסר לפרק בית אם היה לו גג, לו אם הוא היה גמור :)

כך מושבות רבות הוקמו "באישון לילה" שפשוט העלו גגות על הקרקע, למרות האיסור העקרוני על הקמת מושבות חדשות וכל שאר הגבלות מוזרות על יהודים בארץ ישראל ^^

לפי מה שזכור לי, שיטת הבניה הייתה להקים גג על כמה קורות, ואח"כ לבנות את הקירות. ככה הטורקים לא עשו כלום D:

פורסם

הגבול עם מצריים נקבע באופן סופי ומוחלט

פורסם

אם אתם מדברים על ישובי חומה ומגדל, זה בכלל היה בתקופת הבריטים.

הם אלה שלא הרשו לבנות - אז הקימו ישובים בין לילה, והרי הבניין בנוי- אז לא הרסו.

פורסם
  • מחבר

כן, בדיוק על זה. זה חוק מהתקופה של השלטון הטורקי, אבל ניצלו אותו בזמן השלטון הבריטי.

קוראים לזה המג'לה, לא? ולחשוב שהחוק הזה בוטל רק לפני איזה 20 שנה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים