עבור לתוכן

הטמפרטורה המומלצת ל7600GS PCI-E

Featured Replies

פורסם

שלום.

הטמפרטורה של ה-geforce 7600GS במאמץ היא 60 מעלות ובמנוחה היא 52 מעלות. זאת טמפרטורה טובה?

חשוב גם לציין שהכרטיס לא עבר OC ושאני משחק עם מארז פתוח כדי להוריד את הטמפרטורה שלו.

פורסם

נשמע סביר סה"כ.

אני אגיד לך מה שאמרו לי - כל עוד אין ארטיפקטים והפרעות במשחקים אין לך מה לדאוג

**יש לי כרטיס 6600 של GB עם קירור פסיבי וכשהוא נח הוא ב-65 מעלות והכל בסדר

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שכן יש לי ארטיפקטים וגם בעיות במשחקים (אני עם דרייבר חדש)

פורסם

ממ

מתי הכרטיס נקנה?הרכבת לבד?של איזה חברה הכרטיס (gigabyte,leadtek,etc)?זה קרה מאז שקיבלת את הכרטיס או פתאום?

אני יודע שהGT שלי לא עובר את ה40 במנוחה (אבל קניתי את גרסת הextreme של לידטק עם קירור משופר).

פורסם
  • מחבר

לגבי השאלות שלך dante 123:

-הכרטיס נקנה באמצע החופש הגדול (עדיין יש עליו אחריות)

-לא החנות הרכיבה אותו (אבל אני הסרתי אותו איזה פעמים והרכבתי שוב)

-הכרטיס של חברת MSI

-זה קרה פתאום איזה שבוע אחרי שעשיתי אוברקלוק (מ-400 ליבה ל-432 ומ-800 זיכרון ל-850), אבל אחרי איזה שעתיים איתו באובר החזרתי את התדרים שלו לתדרים המקוריים והוא כבר איזה שבועיים בתדרים של החברה.

יש לי שאלה: האם החברה יכולה לדעת שעשיתי לו אוברקלוק גם אם החזרתי אותו לתדרים המקוריים?

-

פורסם

שמע, אני לא יכול להגיד לך בטוח אבל זה יכול להפר לך את האחריות.

והארטיפקטים כנראה מOC לא נכון.

אני ממליץ להחזיר לחברה, אבל תראה מה אנשים אחרים ימליצו.

פורסם

שלום.

הטמפרטורה של ה-geforce 7600GS במאמץ היא 60 מעלות ובמנוחה היא 52 מעלות. זאת טמפרטורה טובה?

חשוב גם לציין שהכרטיס לא עבר OC ושאני משחק עם מארז פתוח כדי להוריד את הטמפרטורה שלו.

כנ''ל לגבי כרטיס המסך שלי (אותו אחד)

פורסם

קשה לי להאמין ש OC כל כך זעום ייגרום נזק לכרטיס מסך שלך.

לא שמעתי על מקרים כאלו עדיין.. כרטיסים נדפקים בדרך כלל כשעושים להם שינוי או עריכת BIOS ו/או OC ממש מוגזם ו/או העלאת מתחים לליבה ולזכרון על ידי VMOD לכרטיס.. מאחר שלא עשית שום דבר מהנ"ל.. קשה לי להאמין שגרמת לו לנזק בלתי הפיך..

אם תוכל לציין איזה בעיות יש לך בדיוק ואיזה ארטיפקטים אתה רואה ובאיזה משחקים זה יכול לעזור להסיק אולי מסקנות שונות..

פורסם
  • מחבר

אוקי ז לגבי השאלה של jacko il:

הארטיפקטים מופעים לי בכמה משחקים: NFSMW, GTA SA וזהו (אבל אלו המשחקים היחידים שיש לי, אני בטוח שאם היו לי עוד משחקים גם בהם היו מופיעים ארטיפקטים.). עכשיו הם מופיעים איזה רבע שעה אחרי שאני מפעיל את המשחק ושומר אותו :screwy::lol:.

בנוסף הארטיפקטים נמשכים גם אחרי המשחק, זאת אומרת נגיד ואני משחק ב-MOST WANTED, אחרי רבע שעה מופיעים ארטיפקטים, אני יוצא מהמשחק ואז בנוסף אני גם רואה אותם על שולחן העבודה שלי.

הארטיפקטים ניראים בצורת גלים דקים וצבעוניים או הרבה נקודות צבעוניות.

החברה יכולה לדעת אם עשיתי לו אוברקלוק אם החזרתי אותו לתדרים המקוריים וחזרתי לגירסת הדרייבר המקורי?-זה חשוב לי כדי לדעת אם החברה תחליף לי אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים