פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים זו ההודעה הראשונה שלי באתר המצויין הזה, כך שאם הנושא דובר בעבר או נשמע נדוש לאנשים מסוימים- איתכם הסליחה...מכיוון שאני עובד בתחום של מכירת מוצרי חשמל והחברה בה אני עובד נעזרת הרבה בשירותים של אתר זאפ,עיניין אותי לברר אם המצב דומה גם בתחום של מוצרי המחשב, בכל מקרה אם מישהו מכיר את התחום ומוכן לספק אינפורמציה מוזמןלשלוח לי מסר אישי ל anguru@gmail.com ואני מתחייב לפרסם את התוצאות והמסקנות.כמו כן ערכתי כאן חיפוש באתר תחת הכותרת של השוואת מחירים ופשוט קיבלתי יותר מדי תוצאות, כך ששוב, אם זה נושא שדנו בו יותר מדי...תזרמו הלאה, בכל אופן נראה לי שזה סקר חשוב, לדוגמא אלו התוצאות של מחירי הDOU CORE:http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=454853כיצד אני כלקוח יכול לדעת מה עומד מאחורי הפרסומים? מה מתוך התוצאות והמחירים הוא אתר של חנות ומה סתם אתר ווירטואלי?אשמח לכל עזרה שהיא ושוב, את התוצאות והידע שיצטבר מהסקר אני מאוד ישמח לשתף.
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים מה השאלה שלך תכלס לא הבנתי.בכל אופן אנשים לא ק'ונים מחשב מחנויות שונות ב 90% מהמקרים.
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים מחבר השאלה מכוונת בעיקר לאנשים שקונים או משווים מחירים למוצרים שהם קונים דרך האינטרנט ובעיקר דרך אתר זאפאני לא מפרסם שלהם או משהו כזה, רק שיש כוח קנייה מאוד חזק והייתי שמח לשתף את הממצאים וללמוד מהתהליך.אני מקווה שהצלחתי להבהיר את הכוונות שלי...
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים מה זה "חנות מורשית" למען השם?ואני קונה בדרך כלל מחנות אחת שאני תמיד קונה אצלה (בשנתיים האחרונות הוצאתי שם משהו כמו 13,000 שקל אולי יותר...)
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים רוב החנויות לא מפרסומות מי היבואן גם ככה אז איך אני אמור לדעת אם זאת חנות מורשית?
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים נו כן אבל אני לא עומד לעשות את זה לפני שאני קונה כל דבר...חוץ מזה שלי אישית לא מעניין מי היבואן אם אני סומך על החנות... ואם אני לא סומך על החנות אז אני לא קונה מהחנות...
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים לפי דעתי היבואן שממנו החנות קונה את המוצר קשור בצורה ישירה לעניין של האמון בחנות.
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים כיצד אני כלקוח יכול לדעת מה עומד מאחורי הפרסומים? מה מתוך התוצאות והמחירים הוא אתר של חנות ומה סתם אתר ווירטואלי?אתה יכול להתקשר לחנות, לשאול אותה איפה נמצאים המשרדים ולגשת לשם כדי לראות אם הם קיימים או לא...
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים אתה דואג יותר מידי. הסיכוי שתיפול על חנות כזאת הוא אפסי. קניתי את רוב מוצרי החשמל בבית שלי דרך חנויות בזאפ והכל הגיע והיה טוב. פשוט תבדוק שיש לחנות הרבה תגובות ותגובות טובות ולא תיפול.
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים אתר זאפ הוא אתר מעולה, אך כשמדובר בחלקי מחשב ישנה בעיה קלה שנתקלתי בה - הרבה פעמים חנויות מוסיפות את הצעותיהן למוצרים שהם לא בדיוק אותו מוצר, לדוגמא במוצר 7600GT אפשר לראות הצעות שהן בכלל ל-7600GS (כשנכנסים לאתר של החנות). לא קרה אף פעם שמצאתי משהו זול מהרגיל בזאפ, כמו ה-6800 ב-500 ש"ח או ה-X1800GTO ב-850 ש"ח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.