עבור לתוכן

השוואת מחירים דרך זאפ - חנויות "אמיתיות" ל&#150

האם אתם קונים את המוצרים שלכם דרך אתר "זאפ"? 1,801 הצבעות

1. 1. האם אתם קונים את המוצרים שלכם דרך אתר "זאפ"?

• אני קונה רק דרך "זאפ"
    • אני קונה רק דרך חנות מורשית
    • דרך חנות מורשית עם תמיכת מעבדה
    • מכרזי אינטרנט
      0
    • כל פעם ממקור אחר

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

זו ההודעה הראשונה שלי באתר המצויין הזה, כך שאם הנושא דובר בעבר או נשמע נדוש לאנשים מסוימים

- איתכם הסליחה...

מכיוון שאני עובד בתחום של מכירת מוצרי חשמל והחברה בה אני עובד נעזרת הרבה בשירותים של אתר זאפ,

עיניין אותי לברר אם המצב דומה גם בתחום של מוצרי המחשב, בכל מקרה אם מישהו מכיר את התחום ומוכן לספק אינפורמציה מוזמן

לשלוח לי מסר אישי ל anguru@gmail.com ואני מתחייב לפרסם את התוצאות והמסקנות.

כמו כן ערכתי כאן חיפוש באתר תחת הכותרת של השוואת מחירים ופשוט קיבלתי יותר מדי תוצאות, כך ששוב, אם זה נושא שדנו בו יותר מדי...

תזרמו הלאה, בכל אופן נראה לי שזה סקר חשוב, לדוגמא אלו התוצאות של מחירי הDOU CORE:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=454853

כיצד אני כלקוח יכול לדעת מה עומד מאחורי הפרסומים? מה מתוך התוצאות והמחירים הוא אתר של חנות ומה סתם אתר ווירטואלי?

אשמח לכל עזרה שהיא ושוב, את התוצאות והידע שיצטבר מהסקר אני מאוד ישמח לשתף.

פורסם

מה השאלה שלך תכלס לא הבנתי.

בכל אופן אנשים לא ק'ונים מחשב מחנויות שונות ב 90% מהמקרים.

פורסם
  • מחבר

השאלה מכוונת בעיקר לאנשים שקונים או משווים מחירים למוצרים שהם קונים דרך האינטרנט ובעיקר דרך אתר זאפ

אני לא מפרסם שלהם או משהו כזה, רק שיש כוח קנייה מאוד חזק והייתי שמח לשתף את הממצאים וללמוד מהתהליך.

אני מקווה שהצלחתי להבהיר את הכוונות שלי...

פורסם

מה זה "חנות מורשית" למען השם?

ואני קונה בדרך כלל מחנות אחת שאני תמיד קונה אצלה (בשנתיים האחרונות הוצאתי שם משהו כמו 13,000 שקל אולי יותר...)

פורסם

אני מנחש שהוא מתכוון לחנות שקונה מהיבואן הרשמי ולא ביבוא אפור.

פורסם

רוב החנויות לא מפרסומות מי היבואן גם ככה אז איך אני אמור לדעת אם זאת חנות מורשית?

פורסם

שואלים דרך איזה יבואן הם קונים ומבררים מי היבואן הרשמי.

פורסם

נו כן אבל אני לא עומד לעשות את זה לפני שאני קונה כל דבר...

חוץ מזה שלי אישית לא מעניין מי היבואן אם אני סומך על החנות... ואם אני לא סומך על החנות אז אני לא קונה מהחנות...

פורסם

לפי דעתי היבואן שממנו החנות קונה את המוצר קשור בצורה ישירה לעניין של האמון בחנות.

פורסם

כיצד אני כלקוח יכול לדעת מה עומד מאחורי הפרסומים? מה מתוך התוצאות והמחירים הוא אתר של חנות ומה סתם אתר ווירטואלי?

אתה יכול להתקשר לחנות, לשאול אותה איפה נמצאים המשרדים ולגשת לשם כדי לראות אם הם קיימים או לא...

פורסם

אתה דואג יותר מידי. הסיכוי שתיפול על חנות כזאת הוא אפסי. קניתי את רוב מוצרי החשמל בבית שלי דרך חנויות בזאפ והכל הגיע והיה טוב. פשוט תבדוק שיש לחנות הרבה תגובות ותגובות טובות ולא תיפול.

פורסם

אתר זאפ הוא אתר מעולה, אך כשמדובר בחלקי מחשב ישנה בעיה קלה שנתקלתי בה - הרבה פעמים חנויות מוסיפות את הצעותיהן למוצרים שהם לא בדיוק אותו מוצר, לדוגמא במוצר 7600GT אפשר לראות הצעות שהן בכלל ל-7600GS (כשנכנסים לאתר של החנות). לא קרה אף פעם שמצאתי משהו זול מהרגיל בזאפ, כמו ה-6800 ב-500 ש"ח או ה-X1800GTO ב-850 ש"ח.

פורסם

כי בזאפ אין את כל החנויות של המחשבים שהרבה אנשים מכירים פה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים