עבור לתוכן

החיים בצפון קוריאה - לראות ולבכות

Featured Replies

פורסם

אי אי אי! אתה לא היחידי כאן שהברזת/מבריז לספריה! אם זה באמצע היום, הספריה היא שטח ההתנחלות החביב עלי.

וידוע שיש מורים מפגרים שמכשילים את התלמידים שלהם רק בגלל שהם לא הבינו אותם.

ככה זה היום..... :-\

• תגובות 69
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בוא לא נגלוש לאיכות החינוך בארץ.. יש לי סיפורים מפה ועד הודעה על מורים למחשבים

פורסם

ככה זה היום..... :-\

לא אצלנו. אצלנו הרוב תופסים לעצמם איזה ספסל או הולכים למחששה.

בוא לא נגלוש לאיכות החינוך בארץ.. יש לי סיפורים מפה ועד הודעה על מורים למחשבים

אף פעם לא היתה לי מורה נורמלית למחשבים, אפילו לא שנה אחת.

פורסם

אף פעם לא היתה לי מורה נורמלית למחשבים, אפילו לא שנה אחת.

כנ"ל...מה שממש מעצבן אותי זה שנותנים ל"מורים" ללמד כשהם לא יודעים ללמד. יכול להיות שהבן אדם גאון בתחום שלו, אבל אם הוא לא יודע ללמד, אין טעם שינסה. לרוע המזל אצלנו זה גם לא יודע ללמד וגם לא מזהיר במיוחד בתחום.. או שלא יודעים בכלל להשתמש במחשב, למורה שלנו לקח 20 דקות לקלוט איך עושים COPY-PASTE, ושכחה את זה אחרי 10.

פורסם

למה אין מורים זכרים למחשבים.

פורסם

בטח שיש והם גם דפוקים, אני לא יכול לחשוב על מתכנת טוב שיסכים לעבוד בשכר כזה בעבודה שמשעממת כזאת.

רוב המורים האלה הם סתם לקחו קורס קצר שילמד אותם תחביר בסיסי ומרגישים שהם מתכנתים. ואז משרד החינוך טוען

שיש יותר מדי מורים שלא עושים כלום, מנסה לפתר אותם , הם עושים קצת שביתות ומשרד החינוך מוותר.

אם היו יושבים שם אנשים עם קצת שכל ורצון הם היו בונים תוכנית לצמצם את הכמות, ולעלות את רמת המורים, ככה רק המורים הטובים

היו שורדים והשכר שלהם היה עולה.

פורסם

אם היו יושבים שם אנשים עם קצת שכל ורצון הם היו בונים תוכנית לצמצם את הכמות, ולעלות את רמת המורים, ככה רק המורים הטובים

הבירוקרטים לעולם לא נודעו בחכמתם הרבה...

הדבר היחיד שבירוקרטים חושבים עליו זה איך לחבר את הכסא והתחת טוב יותר...

פורסם

גלשתם.

פורסם

בטח שיש והם גם דפוקים, אני לא יכול לחשוב על מתכנת טוב שיסכים לעבוד בשכר כזה בעבודה שמשעממת כזאת.

רוב המורים האלה הם סתם לקחו קורס קצר שילמד אותם תחביר בסיסי ומרגישים שהם מתכנתים. ואז משרד החינוך טוען

שיש יותר מדי מורים שלא עושים כלום, מנסה לפתר אותם , הם עושים קצת שביתות ומשרד החינוך מוותר.

אצלנו יש במסגרת העשרה(למחוננים) קורס תכנות (כרגע ב-VB) עם מורה טוב.. ><

פורסם

וזה יוצא מן הכלל המעיד על הכלל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים