עבור לתוכן

החיים בצפון קוריאה - לראות ולבכות

Featured Replies

פורסם

אם זה לא מבויים זה מאוד מאוד עצוב. האנשים האלה הציעו פלישה למדינה שאין להם מושג איפה היא נמצאת במפה, ולפעמים בלי סיבה הגיונית כלשהי.

וכל זה קורה במדינות "חופשיות" ו"מפותחות"עם חינוך "מסודר"(שלא כלכך עובד כמו שאתם רואים) שמעודדות לימוד עצמי, והכי חשוב עם גישה חופשית

למאגרי מידע כמו האינטרנט.

ואז אני מתפלא למה אין מהפכה במדינות כמו צפון קוריאה, כנראה בדיוק מאותה סיבה.

• תגובות 69
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה חייב לראות לפעמים ג'יי לנו

הוא שואל אנשים ברחוב שאלות כמו מה זרקו לים במסיבת התה בבוסטון

או כמה כוכבים יש בדגל ארה"ב ומקבל תשובות הזויות.

http://www.nbc.com/nbc/The_Tonight_Show_with_Jay_Leno/jaywalking/

פורסם

התשובה פשוטה: קפה.

:P

פורסם

אמרקיאים, כחברה, הם עם בור שלא אכפת לו מכלום וחושב שהם הכי טובים. רבים נושרים מהלימודים וכמו שהבנתי, החינוך הוא לא מה שהיה פעם. כל הכולסטרול גם חוסם להם את זרימת הדם למוח. ::)

פורסם

כבר אמרתי שארה"ב=חרא.

פורסם

אתה חייב לראות לפעמים ג'יי לנו

הוא שואל אנשים ברחוב שאלות כמו מה זרקו לים במסיבת התה בבוסטון

או כמה כוכבים יש בדגל ארה"ב ומקבל תשובות הזויות.

http://www.nbc.com/nbc/The_Tonight_Show_with_Jay_Leno/jaywalking/

לא היה לי מושג שהתוכנית הזאת קיימת.

ראיתי את הסרטונים במשך 20 דקות בערך, ואם זה לא היה כלכך מצחיק זה היה עצוב, אבל זה מצחיק מדי!

אמרקיאים, כחברה, הם עם בור שלא אכפת לו מכלום וחושב שהם הכי טובים. רבים נושרים מהלימודים וכמו שהבנתי, החינוך הוא לא מה שהיה פעם. כל הכולסטרול גם חוסם להם את זרימת הדם למוח. ::)

גם אני פרשתי מהלימודים (יותר נכון נזרקתי), אבל אני יודע כמה פלנטות יש בערכת השמש ומודע לקיום של פלוטו, אני אפילו יודע איפה

נמצאת אוסטרליה על המפה.

כבר אמרתי שארה"ב=חרא.

אל תהיה לי כמו הצפון קוריאנים האלה, אולי ארה"ב ממש לא מושלמת אבל הם לא 100% חרא.

פורסם

כבר אמרתי שארה"ב=חרא.

אז חרא הוא המושיע שלנו. איזה כיף :s07:

פורסם

אל תהיה לי כמו הצפון קוריאנים האלה, אולי ארה"ב ממש לא מושלמת אבל הם לא 100% חרא.

סליחה, טעות שלי. ארה"ב היא תרכובת של 90% מימן, 9% פחמן ו1% חמצן.

אז חרא הוא המושיע שלנו. איזה כיף :s07:

שלך אולי. לי אין מושיע.

פורסם

אתה מודע לכך שבלי אמריקה היינו מושמדים מזמן, נכון?

פורסם

אממ, כן. אבל זה לא בגלל שיש לנו אוזניים חינניות ואף מהודר.

פורסם

אממ, כן. אבל זה לא בגלל שיש לנו אוזניים חינניות ואף מהודר.

בגלל שהם צריכים "בסיס" במזרח התיכון כלומר אנחנו ה proxy שלהם, בדיוק כמו לבנון היא ה proxy של חיזזבלה,

ההבדל הוא שזה נעשה מרוצה של ישראל לכן זה יוצר מצב שהוא משתלם ל 2 הצדדים , במילים אחרות ישראל וארה"ב שותפות,

וזה לא חד צדדי כמו ש dante123 טוען. אם זה מה שאתה מנסה להגיד אז לדעתי אתה 100% צודק.

פורסם

כן, זה מה שאני מתכוון לומר.

דרך אגב, אחלה דימוי.

פורסם

גם אני פרשתי מהלימודים (יותר נכון נזרקתי), אבל אני יודע כמה פלנטות יש בערכת השמש ומודע לקיום של פלוטו, אני אפילו יודע איפה

נמצאת אוסטרליה על המפה.

את הדברים האלו ידעתי בגן כי היו לי אינציקלופדיות לילדים ואני גם פתחתי אותן... חוצמזה, אתה לא נזרקת מהבי"ס כי אתה בהריון בפעם ה-3. :lol:

פורסם

את הדברים האלו ידעתי בגן כי היו לי אינציקלופדיות לילדים ואני גם פתחתי אותן... חוצמזה, אתה לא נזרקת מהבי"ס כי אתה בהריון בפעם ה-3. :lol:

אני נזרקתי בגלל דברים משעממים כמו חוסר נוכחות, אבל אני גיק מה כבר אפשר לצפות ממני. אני הבן אדם היחיד שהיה מבריז לספרייה!

אני זוכר שפעם אני ועוד חבר היינו צריכים להסביר למורה שמלמדת C לבגרות (או משהו כזה) איך משתמשים ב malloc ומה זה pointer ,

והיא לא קלטה את זה עכשיו. ובאותו זמן היא לימדה איזה שיעור דפוק על לעשות דאבל קליק, וקיבלתי בזה נכשל בגלל שהיא טענה ש: "הוא בכלל לא איתנו, הוא לא בא לשיעורים ולא מוכיח את היכולת שלו". והחבר הזה שלי (שבסוף סיים בית ספר) סיפר שהוא קיבל נכשל באיזה מבחן שיהיה להם ב C בגלל שהמורה לא הבין חצי מהקוד שלו, ורק אחרי שהוא שיכנע אותו לקמפל את הקוד הוא הביא לו "עובר".

אז החינוך לא דפוק רק בארצות הברית, אצלנו הוא דפוק הרבה הרבה יותר.

פורסם

אי אי אי! אתה לא היחידי כאן שהברזת/מבריז לספריה! אם זה באמצע היום, הספריה היא שטח ההתנחלות החביב עלי.

וידוע שיש מורים מפגרים שמכשילים את התלמידים שלהם רק בגלל שהם לא הבינו אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים