עבור לתוכן

החיים בצפון קוריאה - לראות ולבכות

Featured Replies

פורסם

למה? אתה מעוניין בשירות?

קראתי את זה ב-YNET שהעתיקו את זה מעיתונאי אחר שהעתיק מאדם שברח וסיפר. זה היה דיי מזמן. פאק, מה? אין לך גוגל?

לטוס עד לצפון קוריאה בשביל סקס? פיי, לא תודה.

ומה לעזאזל אני אמור לחפש בגוגל, "זונות קטנות בחסות המשטר הצפון קוריאני"?

:lol:

גם אני לא הבנתי מה מצחיק.

• תגובות 69
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם למודל הסטלינסטי היו מספיק מחנות השמדה ו"חינוך מחדש".

פורסם

נראה שהוא עושה טיהור אתני פנימי בעם שלו. הוא רוצה להרוג למעלה ממחצית האוכלוסיה ואז לאכלס את המדינה מחדש עם האנשים שהוא מוצא ראויים לך.

פורסם

אחרי השואה כל העם היהודי הצטעק, מדוע לא עשה העולם דבר. מאותה סיבה שהוא לא עושה דבר עכשיו - שאננות. מנהיגים שמעוללים דברים כאלו בבני עמם, מסוכנים פי כמה וכמה לעולם בחוץ. נראה לכם שלטיראנים כמו קים, אחמדיניג'אד ודומיהם מספיקה האימפריה החולה שלהם? לא. אם העולם ימשיך להתעלם זה ידלוף החוצה. ההבדל בינם לביננו ושאר העולם הנאור הוא שהם לא יהססו להשתמש בנשק לא קונבנציונלי. תנו להם עוד קצת זמן והם יעשו את זה.

העם היהודי לא עושה דבר בגלל שהוא עסוק כרגע ברחמים עצמיים ובניית פסלים, במקום לנסות להציל אנשים אחרים ממה שהוא עבר (כנראה בגלל שהם לא יהודים).

ולדעתי הבעיה היותר גדולה היא שיש הרבה מדינות עניות שאין להן מה להפסיד שבעתיד הקרוב יתחילו לחקות את ההתנהגות של צפון קוריאה, בדיוק כמו שאירן עשתה. ואז נקבל לא 2-3 חולי נפש עם נשקים להשמדה המונית אלא 5-8 כאלה, ואז זאת כבר מלחמת עולם.

פורסם

אין להם רשת אינטרנט במדינה?

הם לא יכלו לפרסם את כל הסיפורי זוועה האלה ברשת?

כי ממה שהבנתי, הסרטון בתחילת הדיון צולם המצלמה נסתרת, והצלם נאלץ לברוח מהמדינה כדי לפרסם אותו.

פורסם

בקושי יש להם חשמל, וכל מה שמשדים בטלויזיה שלהם זאת propaganda של הממשל שלהם ב LOOP .

למה נראה לך שיהיה להם אינטרנט?

פורסם

יש אצלהם אפילו טלוויזיה? :o

פורסם

לא שהיא עוזרת במשהו- תחשוב על תשדירי הבחירות אבל בלי גיוון וכל הזמן

פורסם

נשמע משעמם משהו, לא?

פורסם

היה קטע אחד בו נאמר שהרעב דחף אותם כל כך לקיר עד שתחילו מקרים של קניבליזם.

:o

פורסם

זה לא מפתיע בכלל. אחרי מלחמת העולם ה-1 בגרמניה היה רעב וחרפה וניתן היה למצוא בשר אדם בשוק. במלה"ע ה-2 חיילי צבא אדום מורעבים שנשארו בלי הספקה נאלצו לאכול את גופות חבריהם לקרב (אשר כבר נפלו) או את של אוייביהם כדי לשרוד. זה לא מפתיע כאשר דבר כזה קורה במדינה בה הממשל מרעיב מחצית מן העם בכוונת תחילה.

פורסם

אני לא יודע מה אתכם, אבל אותי אישית זה די הפתיע. מה שאני עוד יותר לא מצליח לעכל זה שהם נועלים ילדים קטנים

ונותנים להם למות מרעב. או יותר גרוע, הקטע שבו אחד האנשים תאר איך עשו ניסוי בגז חנק על משפחה שלמה בתוך חדר זכוכית,

וההורים ניסו לעשות הנשמה לילדים עד הרגע האחרון.

תמיד חשבתי שאלה דברים שרק הנאצים והיוצרים של fallout (אני בכלל מתבייש להזכיר אותם באותו משפט עם נאצים) מסוגלים להמציא.

פורסם

לרוע אנושי אין גבולות. בעיקר במקומות בו הוא מטופח ללא רסן וללא התערבות מבחוץ, כמו צפון קוריאה.

פורסם

נשמע משעמם משהו, לא?

רק משעמם??

פורסם

אממ... מסוכן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים