עבור לתוכן

החיים בצפון קוריאה - לראות ולבכות

Featured Replies

• תגובות 69
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:'(

כמו שהבנתי הוא מצלם את זה במצלמה נסתרת נכון?

פורסם

החיים בצפון קוריאה - לראות ולצחוק! (סתם...אי אפשר קצת הומור?!)

עצוב מאוד. :-\

ד"א:

שמעתם על זה שקים ג'ונג איל הזה(או איך שלא קוראים לו) עושה חרם על אפל?

פורסם

נראה לי זה הפוך.

ארה"ב רוצה לעשות חרם על צפון קויראה, ואז קים ג'ונג איל, שמת על גאדג'טים לא יוכל לקבל Ipod :P

פורסם

ומה אני אמרתי כבר שנים? צרייך להפיל אותו. ארה"ב חשבה שהיא עשתה טעות כשהיא נלחמה בקוריאה ווייטנאם. הטעות היא שהיא אי פעם הפסיקה ולא צרפה כוחות בינלאומיים אחרים באיזור בסיוע.

פורסם

אני מציע שתראי את הקטע הזה, שיענה לך על השאלה למה ארה"ב לא עשתה ולא תעשה כלום לגביהם עד שיהיה מאוחר מדי לכולם,

ולא רק לילדים המסכנים האלה. לגבי כוחות בינלאומיים, אני לא חושב ששום מדינה הייתה מסכימה להילחם למען צדק כי צדק זה לא נפט.

וגם אם מועצת ה"ביטחון" של האום תחליט לפעול, אני לא רואה איך 10,000 "חיילים" עם פנקס רשימות ומשרוקית יעזרו פה.

פורסם

אני לא רואה איך 10,000 "חיילים" עם פנקס רשימות ומשרוקית יעזרו פה.

:lol: גדול

פורסם

אני מציע שתראי את הקטע הזה, שיענה לך על השאלה למה ארה"ב לא עשתה ולא תעשה כלום לגביהם עד שיהיה מאוחר מדי לכולם,

ולא רק לילדים המסכנים האלה. לגבי כוחות בינלאומיים, אני לא חושב ששום מדינה הייתה מסכימה להילחם למען צדק כי צדק זה לא נפט.

וגם אם מועצת ה"ביטחון" של האום תחליט לפעול, אני לא רואה איך 10,000 "חיילים" עם פנקס רשימות ומשרוקית יעזרו פה.

זה ברור לי. עכשיו יש להם עוד פחות סיבה להילחם - לצ' קוריאה יש נשק גרעיני והיא יכולה לאיים איתו על יפן, הוואי ועל רצועת חוף במערב ארה"ב. מה שקורה עכשיו זה המחיר שאותו משלמים ילדים על העובדה שנמאס למדינות הנאורות (סליחה, מדינה) להלחם. השאלה היא, מה המחיר שנשלם בעתיד, אם לא נלחם עכשיו? הם יאיימו עם פצצת אטום? הם יפלשו למדינה/ות שכנות? ינסו להתשלט על העולם?

פורסם

לדעתי היא פיתחה נשק גרעיני רק בשביל להראות שהיא שמה זין על ארה"ב, זה יהיה טיפשי מצידה להשתמש בו.

יש לה תחליף הרבה הרבה יותר טוב - נשק ביולוגי. זאת הסיבה מספר אחת שלא פלשו אליה ואז וזאת גם לדעתי הסיבה

מספר אחת לזה שלא פולשים לאירן היום. לדעתי מדינות כמו אירן וצפון קוריאה מפתחות נשק גרעיני רק כי נשק ביולוגי לא

נשמע מפחיד מספיק לרוב האנשים.

אם הם דפוקים מספיק הם אולי ינסו פלישה לדרום קוריאה בשביל לשחרר אותה מ"הכיבוש האמריקאי" (ככה הם מאמינים). אבל סביר להניח שהם יפסידו

לדרום קוריאנים, כי הדרום קוריאנים התחילו להגדיל ולשדרג את הצבא שלהם בצורה מאוד משמעותית ב 3 שנים האחרונות, בנוסף לזה יש להם גישה

לכל הטכנולוגיה של ארה"ב והרבה הרבה יותר תקציב.

להשתלט על העולם זה לא נראה לי משהו שהם ינסו, זה משהו שיותר מתאים לאירן. אבל יכול להיות שאני לגמרי טועה...

פורסם

ראיתי את הסרטון אתמול, ידעתי שהמצב שם גרוע, אבל לא עד כדי כך.

קומוניזם == רע!

פורסם

בוקר טוב, נחמה! הם אימצו את המודל של הנאצים, יותר מאשר הסטאליניסטי. יש להם מחנות ריכוז והשמדה (עדים סיניים שברחו משם מספרים) בהם ממיתים אנשים בגז, ברעל, מבצעים בהם ניסויים רפואיים (רובם חסרי תכלית ונועדו רק לשם הסאדיזם), אונסים, מוכרים איברים ומה לא. יש שם פלוגות של ילדות שרק הופיעו להן ניצני שדיים, וכל מטרתן זה "לשרת" את דיקטטור צפון קוריאה והשרים, קצינים, מזכירים והעוזרים הפדופילים שלו.

אחרי השואה כל העם היהודי הצטעק, מדוע לא עשה העולם דבר. מאותה סיבה שהוא לא עושה דבר עכשיו - שאננות. מנהיגים שמעוללים דברים כאלו בבני עמם, מסוכנים פי כמה וכמה לעולם בחוץ. נראה לכם שלטיראנים כמו קים, אחמדיניג'אד ודומיהם מספיקה האימפריה החולה שלהם? לא. אם העולם ימשיך להתעלם זה ידלוף החוצה. ההבדל בינם לביננו ושאר העולם הנאור הוא שהם לא יהססו להשתמש בנשק לא קונבנציונלי. תנו להם עוד קצת זמן והם יעשו את זה.

פורסם

פלוגות של ילדות

זו פעם שניה שאני רואה אותך אומרת את זה, יש לך לינק?

פורסם

למה? אתה מעוניין בשירות?

קראתי את זה ב-YNET שהעתיקו את זה מעיתונאי אחר שהעתיק מאדם שברח וסיפר. זה היה דיי מזמן. פאק, מה? אין לך גוגל?

פורסם

זו פעם שניה שאני רואה אותך אומרת את זה, יש לך לינק?

:lol:

פורסם

אני לא מבינה מה מצחיק... זה מטומטם.

והנה לינק ובו בקצרה על קים ג'ונג איל, הגודזילה מצפון קוריאה.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/488/878.html

טעות שלי, זה היה ב-NRG.

לקים יצא מוניטין של פלייבוי עם משיכה לנשים צעירות במיוחד. "הוא גייס נשים צעירות ואטרקטיביות בגיל תיכון כדי שישתתפו ב'בריגדות האושר', שמטרתן היא לעזור לבכירי המשטר להירגע", אמר בכיר לשעבר בסוכנות הביון האמריקנית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים