עבור לתוכן

פסיכומטרי - איך אני אמור ללמוד את כל המילות קישור באנגלית?

Featured Replies

פורסם

זה לא נקלט

הספר של לחמן עובר על זה בכלליות

פורסם

הדרך הטובה ביותר זה לא לשנן, אלא לקרוא ספרים או עיתונים באנגלית.

פורסם

איך אתם למדתם אנגלית??

פורסם

אני עוד לא הגעתי לפסיכומטרי, ואני לא יודע מה אתה צריך לשנן אבל שלי יש לשנן הרבה מילים אני עושה ראשי תיבות..

דוגמא מהבוחן באזרחות שהיה לי לפני חודש ואני עדיין זוכר: בחשמר"י = תפקידי הנשיא = (בית פתוח,חנינה,שגרירים,מינוי,התפטרות של ראש ממשלה,ישיבת כנסת ראשונה)

פורסם

עם עשית 4-5 יח' באנגלית בציון נורמלי אז לא אמור להיות לך בעיה . דיקדוקית היא 3 יח' העושר המילים שבו היא ברמה של 4 יח'

פורסם

אני עוד לא הגעתי לפסיכומטרי, ואני לא יודע מה אתה צריך לשנן אבל שלי יש לשנן הרבה מילים אני עושה ראשי תיבות..

דוגמא מהבוחן באזרחות שהיה לי לפני חודש ואני עדיין זוכר: בחשמר"י = תפקידי הנשיא = (בית פתוח,חנינה,שגרירים,מינוי,התפטרות של ראש ממשלה,ישיבת כנסת ראשונה)

שכחת את הא' בסוף (אונס).

פורסם

^^^^^

זה תפקידו בתור אזרח מן השורה גם אני אנסתי השבוע ...

פורסם

גם אני עוד לא הגעתי לפסיכומטרי, אבל באמת הדרך הכי טובה ללמוד זה לקרוא. לא משנה מה, באינטרנט/עיתון/ספר - העיקר שזה יהיה באנגלית.

פורסם

מחזק. קח ספר טוב ורציני באנגלית ותקרא. ככה אני למדתי אנגלית, במקום להסתמך רק על החרטה של בית הספר.

הבקיאות שלך לא צריכה לבוא משינון ולמידה בע"פ, אלא לבוא מיכולת אמיתית להשתמש במלים האלו כשאתה מביע את עצמך באנגלית.

ד"א, בגלל שאני נורא רוצה להשוויץ:

הוצאתי 150 באנגלית בפסיכומטרי!!! :funn:

פורסם

אבל למה אתם מבלבלים את השכל?

הבן אדם לא באמת רוצה "לדעת אנגלית", אלא להצליח באנגלית בפסיכומטרי.

אין לו life time לשבת ולקרוא ספרים באנגלית, יש לו מבחן מאוד ספציפי עם עקרונות מאוד מאוד ברורים בעוד מספר שבועות/חודשים.

יש מספר שיטות שונות ללימוד, כל קורס פועל בשיטה אחרת, אבל בכל מקרה - הפיתרון הוא בהחלט לא "לקרוא ספרים".

פורסם

הספר הראשון שקראתי באנגלית היה נקודת מפנה משמעותית מאוד מבחינתי. אם הבחור לא קרא ספרים קודם, אני מאמין שקריאת ספר בהחלט תקפיץ את הרמה שלו כמו שקרה לי (אם הוא כבר קרא ספרים אז זה פחות ישפיע. זה יקנה קצת יותר נסיון, אבל לא יהווה קפיצת מדרגה).לא רק שזה ישפר את כל המיומנויות שדרושות לפסיכומטרי, אלא ישפר בהרבה את האינטואיציה.

בפרק הזמן של לימודי פסיכומטרי ניתן לקרוא 2 ספרים רציניים במקביל ללמידה עצמה, זה ממש לא כזה ביג דיל. שבועיים - שלושה לספר - מה הבעיה כאן?

אני מציע את הפתרון כדי שיגביר את יכולת הלימוד שלו, במקביל ללמידה בקורס, וברור שלא כתחליף לטכניקות הלימוד של הקורס עצמו.

פורסם

המון מילים באנגלית אפשר לפרק לתחיליות/הטיות קלות להגדרה

זאת היתה השיטה שלי בכל אופן

פורסם

שמעתי על 1 שרשם את כול המילים במילון על פיתקיות ושם אותם בשקית . בכול יום הוציא 10 מילים מהשקית ולמד אותם בע"פ

פורסם

זאת אחת מטכניקות הלימוד של הקורסים..

פורסם

:screwy:

באוקספורד יש עשרות אלפי מילים, בהנחה שמדובר ב55,000 מילים(50 לטור, 2 טורים בעמ', משהו כמו 550 עמ') והוא רושם מילה(כולל התרגום) ב4 שניות, זה יקח לו משהו כמו 62 שעות רצופות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים