פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים אם יש לי רישיון לXP ואת הדיסק המקורי. האם למחשב השני שלי אני צריך לקנות עוד רישיון או שאני יכול להשתמש באותו דיסק גם אליו?עכשיו אם אני אתקין אותו במחשב השני האם בבדיקת מקוריות של מיקרוסופט יהיה לי בעיות?
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים א) לא אמור להיות, ככה זה אצלי, 2 מחשבים עם אותו וינדווס (חוקי\מקורי) ב) זה לא הפורום הנכון, ההודעה אמורה ליהיות ב- windows מקווה שעזרתי.
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים אין לי מושג איך זה עובד אצלך אבל כשאני ניסיתי להתקין XP חוקי אחד על 2 מחשבים התחילו הבעיות
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים לכל מחשב אמור להיות רישיון חוץ מגרסה מסויימת של ווינדוס שהיא לעסקים בתי ספר וכו'שיש מספר סידורי אחד וניתן להתקין אותו על כמה מחשבים
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים זה נכון שלכל מחשב אמור להיות רישיון משלו.אבל הרישיון שקנית צריך לעבוד גם על המחשב השני שתרצה להתקין עליו את המערכת.אדם
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים מחבר וואלה התקנתי את זה על המחשב השני ואין בנתיים בעיות סיימתי להוריד את כל העידכונים וגם בבדיקה שהוא עושה הוא אומר שהעותק חוקי. תודה על העזרה חבר'ה
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים מחבר אפשר לשאול האם הXP שלך הוא Retail או OEM?שאלה מצויינת אין לי מושג. יש לי רק את הדיסק ועליו זה לא רשום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.