פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים פייטר - המדרסים בכלל לא אמורים להפריע לך, לי יש פלטפוס וזה בכלל לא משפיע עליי, שמים את המדרסים בתוך הנעליים וזהו - לא ביג דיל, להפך זה דווקא יעזור לך. אני מכיר את התחושה הזאת בההתחלה, כאילו אתה איזה נכה.. אבל זה שטויות, שמים בתוך הנעל וזהו. להמון אנשים יש פלטפוס, הולכים עם מדרסים וזהו - זה מאוד דק, ראית פעם מדרסים?
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים אמא שלי אומרת שבכלל צריך משהו מיוחד רק אם הרופא אומרהפלטפוס שלי מאוד קל הוא בקושי מפריע ליהאמת הוא אף פעם לא הפריע לי חוץ מזה שההורים שלי אומרים שפעם שהייתי קטן הרופא היה אומר להם לקנות נעליים מיוחדות והיום אני בכלל הולך עם נעלי ספורט רגילות
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים מדרסים נכנסים לכל נעל, אין דבר כזה נעליים מיוחדות. גם לי יש פלטפוס קל, תשמע - פלטפוס קל, פלטפוס קשה - יש פלטפוס, צריך מדרסים, אתה בכלל לא מרגיש אותם. לך לאורטופד והוא ייעץ לך.
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים מחבר לכאלו עם פלטפוס רציני יש נעליים מותאמות אישית, זה חתיכת סיפור. אני מכיר 2 כאלו.
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים נעליים מיוחדות כאילו נעליים שהן שטוחותואני סתם שאלתי כי כל הזמן אמרו לי שיש לי פלטפוס אבל זה אף פעם לא הפריע לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.