עבור לתוכן

אחרי צו ראשון D: מישהו יכול לעזור? שאלה בקשר לפלטפוס

Featured Replies

פורסם

בחיים שלי לא שמעתי על דבר כזה.... פלטפוס.... LOL מה יש עוד בחיים שאני לא מכיר :lol:

• תגובות 36
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם עד עכשיו זה לא עשה לך בעיות מקסימום תקנה מדרסים לנעלים . כי אם היה לך בעיות עד עכשיו אז זה אומר שיש לך בעיה רצינית .

פורסם

בחיים שלי לא שמעתי על דבר כזה.... פלטפוס.... LOL מה יש עוד בחיים שאני לא מכיר :lol:

על חוסר באנזים G6PD שמעת?

פורסם
  • מחבר

אם לא שמעת על זה, אתה במצב גרוע מאוד, אני מציע שתיכנס לויקיפדיה ותתחיל לקרוא ערכים רנדומליים. ולמרבה העצב, אני לא צוחק. פלטפוס זה דבר מאוד נפוץ. יש סבירות לא רעה שזה קיים גם אצלך ברמה מסוימת.

פייטר- אם יש פלטפוס ניכר, ויותר מדי משטח הרגל שלך נוגע ברצפה, כל הזעזוע אפילו מדבר פשוט כמו הליכה מועבר לעמוד השדרה שלך, זה ממש לא טוב. מתכון לבעיות גב.

bluemail- אני אפילו לא צריך מדרסים לנעליים, לא ידעתי שיש לי פלטפוס בכלל עד שהוא אמר לי היום. לא עשה בעיות, וכנראה שגם לא יתחיל לעשות.

פורסם

אז בגלל זה כואב לי כל הזמן הגב התחתון

פורסם
  • מחבר

מדרסים/נעליים מותאמות, ומהר.

פורסם

מה זה השטויות האלה, אני לא נכה שאני צריך דברים מיוחדים

הגב לא כואב כל הזמן סתם במקרים מסויימים

פורסם

פיקה אם רק היום גילית אז אין בעיה שתתקבל לקורס טיס . בעיניין המדרסים חכה לטירונות רק שם תידע עם תצתרך.

פורסם

אם לא שמעת על זה, אתה במצב גרוע מאוד, אני מציע שתיכנס לויקיפדיה ותתחיל לקרוא ערכים רנדומליים. ולמרבה העצב, אני לא צוחק. פלטפוס זה דבר מאוד נפוץ. יש סבירות לא רעה שזה קיים גם אצלך ברמה מסוימת.

פייטר- אם יש פלטפוס ניכר, ויותר מדי משטח הרגל שלך נוגע ברצפה, כל הזעזוע אפילו מדבר פשוט כמו הליכה מועבר לעמוד השדרה שלך, זה ממש לא טוב. מתכון לבעיות גב.

bluemail- אני אפילו לא צריך מדרסים לנעליים, לא ידעתי שיש לי פלטפוס בכלל עד שהוא אמר לי היום. לא עשה בעיות, וכנראה שגם לא יתחיל לעשות.

אני רק שמעתי לראשונה ממך, לי היה גם צו ראשון לא מזמן ויש לי רק בעיה בגב (כיפוסיז, אם אני לא טועה) זה למעשה עקמת קלה, יש טיפולים לזה...אפשר לחזור לגב ישר...

פורסם
  • מחבר

תגיד, מה נסגר איתך?

במקום אחד אתה אומר שעשית כבר בגרות בלשון

במקום אחר אמרת שאתה עכשיו עומד לעלות לתיכון ומחפש איזו מגמה לבחור

ועכשיו אתה אומר שצו ראשון כבר היה לך x_X

bluemail- תאמין לי שאם אני אתקבל לקורס טיס, אני ארוץ גם עם 10 קילו ברזלים על הרגל אם צריך D:

פורסם

פיקה

איזה זעזועים כבר אמורים להיות ברגל? קפיצה למשל?

הרי זה לא שמישהו מרים אנשים עם מנוף וזורק אותם כלפי מטה

פורסם
  • מחבר

הליכה=זעזועים

קפיצה=זעזוע גדול מאוד

ריצה= הרבה זעזועים גדולים למדי.

סה"כ זה מפעיל הרבה לחץ על הגב, אפילו בעמידה. אני ממליץ לך לחפש חומר קריאה בנושא, אולי יש גם שיטות להימנע מזעזועים גדולים מדי ובכך להפסיק את החמרת המצב.

פורסם

ממתי יש זעזועים בהליכה וריצה? מילא אם הייתי מרגיש משהו

החמרת המצב? הזה מצב

אם כבר מה שיותר גרוע זה העקמת

פורסם
  • מחבר

זה הקטע, אתה לא מרגיש אותם תוך כדי ההליכה/ריצה, כי עמוד השדרה שלך בולם אותם במקום הרגליים כמו שאמור להיות. לכן יש לך כאבי גב.

כמו שאמרתי, אני לא בדיוק כירופרקט, הידע שלי בנושא מוגבל מאוד

יש ויקיפדיה/גוגל

פורסם

תגיד, מה נסגר איתך?

במקום אחד אתה אומר שעשית כבר בגרות בלשון

במקום אחר אמרת שאתה עכשיו עומד לעלות לתיכון ומחפש איזו מגמה לבחור

ועכשיו אתה אומר שצו ראשון כבר היה לך x_X

bluemail- תאמין לי שאם אני אתקבל לקורס טיס, אני ארוץ גם עם 10 קילו ברזלים על הרגל אם צריך D:

מה הקטע, תחזור לנושא בבקשה!!!

עריכה: סליחה לא שמתי לב, אחי השתמש בחשבון שלי אז הוא מחפש תיכון....

אחים מה לעשות, כשאתה לא פה הם משתלטים לך על המחשב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים