פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים הניחוש הראשון שלי היה וירוס. אבל הורדתי את התוכנה avast ואת כל העידכונים והרצתי בדיקה (ניקה מה שניקה)וגם את AVG anti spyware ושום דבר לא עוזר (על הדרך מצאתי המום מזיקים לא רצויינים) אבל אף אחד מהם לא היה זה שמכבה לי את המחשב.כמובן שנאלצתי לעשות את הסריקות ב safe mode כי אם לא זה מפסיק לי אותם באמצע.אם יש לכם רעיונות איך אני נפטר מזה אני אשמח לשמוע.בגדול לא היה איכפת לי למפרמט אם זה היה המחשב שלי ולא של אבא שלי, אבל מכיוון שיש לו המון אימיילים שחשובים לו ואין לי מושג איך לגבות את זה אני נאלץ לעשות את זה בדרך המייגעת. דרך אגב רציתי לדעת אם יש לי ווינדוס חוקי במחשב שלי אני יכול להתקין אותו גם במחשב של אבא שלי או שזה יגיד לי שהווינדוס לא חוקי וישגע אותי עם ההודעות האלו.ניסיתי להעלות תמונה ל http://load.imageshack.us/ ללא הצלחה יתרה ואיזה יופי עוד 60 שניות המחשב יכבה עוד פעם. אני לא מכיר עוד מקום לעלות תמונה אם יש לכם תגידו לי ואני אעלה.
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים כדי לבטל זמנית את הטיימר תכנס ל-start ----- run ---- cmdושם תרשוםshutdown -aוההודעה תעלם ..עכישו יש קובץ reg או fix שאתה מוחק בעזרתו את הוירוס הזה ..
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים מחבר כדי לבטל זמנית את הטיימר תכנס ל-start ----- run ---- cmdושם תרשוםshutdown -aוההודעה תעלם ..עכישו יש קובץ reg או fix שאתה מוחק בעזרתו את הוירוס הזה ..תודה אחי אני אנסה. לגבי הREG או FIX איפה אני מוצא אותו?ולמה אני לא מצליח עם האנטי וירוס למחוק את זה?
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים כשזה היה לי לפני הרבה זמן, פשוט הפעלתי את החומת אש של הווינדווס וזה הפסיק.
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים מחבר כשזה היה לי לפני הרבה זמן, פשוט הפעלתי את החומת אש של הווינדווס וזה הפסיק.היא כבר עובדת.
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים http://www.symantec.com/security_response/writeup.jsp?docid=2003-081119-5051-99
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים איזה SERVICE PACK יש לך ?אולי זה SASSER ?כמו כן SHUTDOWN -A לא רושמים בCMD , אלא ב START-<RUN ישירות. בלי להיכנס לDOS MODE.
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים תגידו איך באמת קוראים לוירוס הזה של ה60 שניות חיפשתי בכל האתר של נורטון אני חייב לדעת איך קוראים לו כדי להסיר אותו בלי לרשום את הפקודה shutdown
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים מחבר וואלה ניסיתי הכל ולא הצלחתי להסיר אותו.בסוף התייאשתי ופשוט פרמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש.
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים טוב דבר ראשון בשביל לתת אקמול לבעיה כשהחלון של ה60 שניות נפתח תשנה את הזמן כמה שעות אחורה ואז הזמן יהפך לכמה שעותבמקום 60 שניות דבר שני לא מדובר על ווירוס אלא על סוג של תולעת כעיקרון הבעיה מתרחשת רק כשאתה מחובר לאינטרנט ניתן לתקן את הבעיה רק בשביל זאת אתה צריך לזהות את התולעת תנסה להריץ בדיקה דרך האינטרנט של מספר חברות וז להשיג את הפאץ של אותו גורםדבר נוסף תראה שהפיירוול שלך לא פתוח כלומר לא נתתה הרשאות לאיזשהו גורם לא רצוידבר שלישי תוריד עידכונים של WIN בדרך כלל הבעיה מתעוררת כשיש בעיות אבטחה קרי הWIN לא מעודכןהערה את התולעת ניתן להסיר בדרך כלל רק במצב בטוח כלומר לאחר שזיהתה את התולעת תוריד את הפאץ ותסרוק במצב בטוח בהצלחה
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים תגידו איך באמת קוראים לוירוס הזה של ה60 שניות חיפשתי בכל האתר של נורטון אני חייב לדעת איך קוראים לו כדי להסיר אותו בלי לרשום את הפקודה shutdown Blaster.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.