עבור לתוכן

יש לי שאלה לקראת התיכון???

Featured Replies

פורסם

מהו מספר היחידות המינימלי (הכי קצת) שאחי צריך לפחות לעשות???

ומהו מספר היחידות המקסימלי שאפשר לעשות????

לאנגלית ומת' 3, ואנגלית בהרבה יותר פשוט ממת'

בקשר למקס'- זה תלוי בהרבה דברים-בנאדם, בית ספר, מגמה מיוחדת, מסלולים מיוחדים.

• תגובות 64
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה תלוי ברמה השכלית שלך ובשאיפות שלך לעתיד.

אם אתה רוצה ללמוד בעתיד מקצוע הנדסי, חובה פיזיקה ומת' (לא חובה, אבל מומלץ מאד).

אילו ציונים יש לך עכשיו במת'? אתה חושב שתצליח להסתדר עם פיזיקה+מת' 5 יח"ל (+עוד כמה הרחבות)?

חוץ מזה, אילו מקצועות אתה אוהב ורוצה ללמוד?

בקיצור, תחשוב עם עצמך על הדבר הזה... זה לא משהו שאנחנו צריכים להחליט בשבילך...

פורסם

לפי דעתי זה תלוי בתיכון שאתה נימצא בו.

למשל אצלינו המינמום שעושים זה 27 (וגם זה אחרי אישורים מיוחדים), אני עושה 42, ויש כאלה שעושים גם 47.

פורסם

למה אנשים יורדים ל-4?! :bash:

ב-5 יש בונוס של 25 נק', שזה כמו אנגלית..

מה זה אנגלית מואץ? אני עשיתי גם י"א זה נותן יתרון כלשהו?

יורדים ל 4 כי 5 זה קריעת תחת שלא שווה את המאמץ, אני אישית ירדתי ל 4 בגלל המורות המפגרות וחסרות השכל שיש ל 5.

מעדיף להשקיע יותר במקצועות המגמה (מחשבים בעיקר), ב 4 מתמטיקה יש לי 14 נק' בונוס, והציון שם לא יורד מ 80

זה עדיף על 65 ועוד 25 נק' בונוס+קריעת תחת.

חוץ מזה, אם הכל יצא טוב, אני אעשה בכלל תואר ראשון דרך הצבא, עם קצת מזל.

*ציון מעל 90 ב 5 יח"ל אנגלית מואץ נותן לך פטור מאנגלית בטכניון/אוניברסיטה ובעצם בכל מקום.

פורסם

*ציון מעל 90 ב 5 יח"ל אנגלית מואץ נותן לך פטור מאנגלית בטכניון/אוניברסיטה ובעצם בכל מקום.

טוב לדעת :)

פורסם

יורדים ל 4 כי 5 זה קריעת תחת שלא שווה את המאמץ, אני אישית ירדתי ל 4 בגלל המורות המפגרות וחסרות השכל שיש ל 5.

מעדיף להשקיע יותר במקצועות המגמה (מחשבים בעיקר), ב 4 מתמטיקה יש לי 14 נק' בונוס, והציון שם לא יורד מ 80

אתה מתכוון לימודי עתודה לא?

אממ אני אישית עולה גם לתיכון בשנה הבאה..

וכבר בטוח שאני הולך לבית ספר מקצועי (במקרה שלי עמל ב')

בציונים אין לי בעיה להתקבל..

וכבר בדקתי כול מיני אופציות וכאלה ודיברתי עם בן דוד שלמד שמה והכול והחלטתי ללכת למגמת תכנות מחשבים כאילו....(משהו כזה)

נשמע טוב ואני מקווה שאני יהנה שמה

פורסם

האמת היא שאת זה לא ידעתי הייתי בטוח שאתה נבחן קודם(קוראים לזה יאיר או משהו כזה)

אממ וגלבי הקריעת תחת במתמטיקה, אין לי שמץ של מושג על מה אתה מדבר. אנחנו מקבלים מהמורה המשוגעת שלנו מעל 60 תרגילים בשבוע וזה ממש לא נורא.

לעומת זאת הפרוייקט בVB שאתה מתייחס אליו כאל מובן מאליו פשוט גמר אותי. אז עזבתי.

תלמדו פיזיקה כימיה וביולוגיה ותגמרו עניין(ותיצרו עניין :P). כל שאר ההגברות זה חרטא (למעט ספרות וכאלה, זה גם לא רע)

פורסם

ozlustig- לא, לא עתודה. אם אני אצליח להתקבל לאן שאני רוצה (קורס טיס), אז כחלק מהשירות הצבאי עושים תואר ראשון במקצוע מדעי לבחירתך. להיות טייס בעצם מסדר אותך לכל החיים.

פורסם

מה ההבדל בין 4 יח' ל5? כאילו גם אם אם אני יעשה 4 אז אני יתקבל לאוניברסיטה לא? :nixweiss:

פורסם

תתקבל אבל אם אתה מקבל ציונים גבוהים ב 4 יח' עדיף שתעשה 5 יח' מכמה סיבות :

בונוס יותר גדול .

הבדל הרמות אינו משמעותי .

יכול להשפיע ישירות על הידע שלך במבחן הפסיכומטרי ( הידע ב5 יח' יכול להקפיץ אותך לרמה של הפטור בפסיכומטרי) .

אם אתה יכול מה איכפת לך ...

פורסם

תלוי למה אתה קורא יכל... אני יכל הכל[ :smile1:], אני יכל לחרוש עוד /1/5/200/3 שעות ביום.... השאלה כמה זה שווה אתזה...

מטמתיקה אם ילך לי כמו שעכשיו אני יעשה 5 יחידות בקלות... אבל הבעיה שלי זה אנגלית[ :'(] אני גרוע באנגלית אבל מצד שני זה מאוד חשוב.........

מה אני חושב על עכשיו יש לי עוד שנתיים :P

פורסם

תתקבל אבל אם אתה מקבל ציונים גבוהים ב 4 יח' עדיף שתעשה 5 יח' מכמה סיבות :

בונוס יותר גדול .

הבדל הרמות אינו משמעותי .

יכול להשפיע ישירות על הידע שלך במבחן הפסיכומטרי ( הידע ב5 יח' יכול להקפיץ אותך לרמה של הפטור בפסיכומטרי) .

אם אתה יכול מה איכפת לך ...

פטור מפסיכומטרי?!
פורסם

מעל 133 בחלק של האנגלית יש פטור בלימודי אנגלית באוניברסיטה

פורסם

תלוי למה אתה קורא יכל... אני יכל הכל[ :smile1:], אני יכל לחרוש עוד /1/5/200/3 שעות ביום.... השאלה כמה זה שווה אתזה...

מטמתיקה אם ילך לי כמו שעכשיו אני יעשה 5 יחידות בקלות... אבל הבעיה שלי זה אנגלית[ :'(] אני גרוע באנגלית אבל מצד שני זה מאוד חשוב.........

מה אני חושב על עכשיו יש לי עוד שנתיים :P

בחטיבה הייתי במתמטיקה אתגר והלך לי קלי קלות וחשבתי שאני אבוא לתיכון ויהיה לי קל.

עכשיו אני ב-5 יחידות והמורה משפיעה ומקשה יותר מהחומר עצמו.

אגב תדע שאין הרבה אנשים שמצליחים 5 יחידות בלי מאמץ. זה קשה, אבל כלום לעומת מתמטיקה ברמה אקדמית :nixweiss:

פורסם

בלי מאמץ זה לא אומר לא למוד.... זה אומר ללמוד קצת פחות מללמוד למבחן בהיסטוריה [אני כזה גרוע בזה! יש לי ממצועה של 54 :P]

אבל אני די טוב במחשבון בכיתה א-ג הייתי משיים בחצי שנה הראשונה את כל החוברות חשבון אז היו נותנים לי חוברות של שנה ב\הבאה...

בכיתה ה' זכיתי מקום 8 בכל חולון..

באמת בחטיבה זה קצת יותר קשה וצריך לשבת יותר 10 דקות על ש"ב[עם עושים] ואני יודע שזה יהיה יותר ויותר קשה....

אבל לא נראה לי שאני יצטרך ללמוד ל5 יחידות בחשבון כמוו שאחותי תצתרך ללמוד....[לדוג']

במה עוד צריך לעשות חוץ מאנגלית וחשבון?

וכמה מגמות אפשר לבחור? [אני מטלבת בין פיסקה,רובוטיקה, מחשבים...[נראה לי אני ילך על פיסיקה...נראה].....]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים