עבור לתוכן

יש לי שאלה לקראת התיכון???

Featured Replies

פורסם

לך על פיזיקה וזהו. אני שם ונהנה ללמוד את זה, קל ומאתגר באותו זמן, ומעניין.

• תגובות 64
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למעשה, זה 50% פסיכו 50% בגרויות.

פורסם

יותר כמו 60% פסיכומטרי ו40% בגרות.

אולי המשקל של הפסיכומטרי אפילו יותר גבוה בחלק מהמקומות, אני לא רוצה להגזים.

פורסם

אתה טועה פיקה(לשם שינוי ;))

לא חסרים מקומות שמקצים בחלק מהפקולטות משקל גדול יותר לפסיכומטרי, כי בינינו הביצפר היום הוא תחנת מעבר די בזיונית(הזן את עיניך בסכם הפקולטה לרפואה בבן-גוריון (אם אנ'לא טועה)).

פותח הת'ראד: יש לך שאיפה כרגע? משהו שאתה חולם לעסוק בו?

פורסם

לעזעאל יש עוד חצי שנה למה אתה מודאג עכשיו?!

אני כיתה י' ואני אומר לך - קח את המגמה שאתה חושב שיהיה לך הכי כיף בא ! (אני נגיד במגמות מחשבים וגיאוגרפיה, מחשבים בגלל שאני אוהב

וגאוגרפיה בכלל שאני צריך שעות שינה ).

פורסם

יחסית לבן אדם בכיתה ט', אתה מזיין את השכל די הרבה ::)

פורסם

אתה טועה פיקה(לשם שינוי ;))

לא חסרים מקומות שמקצים בחלק מהפקולטות משקל גדול יותר לפסיכומטרי, כי בינינו הביצפר היום הוא תחנת מעבר די בזיונית(הזן את עיניך בסכם הפקולטה לרפואה בבן-גוריון (אם אנ'לא טועה)).

פותח הת'ראד: יש לך שאיפה כרגע? משהו שאתה חולם לעסוק בו?

ZAP ו Electric boom, תודה על התיקון

אני דווקא מרוצה מהעניין. אני מצוין במבחנים בסגנון של הפסיכומטרי, נחמד לשמוע שזה מקבל משקל כזה גדול. :cool2:

פורסם

טיפ קטן בעיניין הפסיכומטרי 4 יח' באנגלית ומט' יעשו לך 90% מהעבודה בחלק שלהם בפסיכומטרי ובחלק ה3 תקרא הרבה ספרים

פורסם

גם אני עולה לתיכון שנה הבאה וחשבתי בנתיים על היחידות הללו (אני יודע שצריך יותר): פיסיקה 5 , מתמטיקה 5 , אנגלית 5 , טכ"מ 15

הפיסיקה 5 יח"ל זה חלק מתוך ה15 יחידות של הטכ"ם.

וחוץ מהיחידות חובה ממש לא צריך יותר.

פורסם

טיפ קטן בעיניין הפסיכומטרי 4 יח' באנגלית ומט' יעשו לך 90% מהעבודה בחלק שלהם בפסיכומטרי ובחלק ה3 תקרא הרבה ספרים

5 יח' אנגלית מואץ, סיימתי בכתה י"א, עשיתי כל בחינה ברבע שעה, קיבלתי בכל הטפסים מעל 95. החלק של אנגלית הולך להיות קל ומבדח.

במת' אני ב 4 יח', לא שצריך אפילו את זה, בפסיכו יש בעיקר חשיבה כמותית לפי מה שהבנתי. כמו בפסיכוטכני בלשכת גיוס

ואל תדאג, אני קורא ה-מ-ו-ן ספרים. עם אמא כמו שלי אין דרך להימלט מזה. לא שזה רע או משהו P:

פורסם

איך אפשר להיות כל כך חכם ולא להשתגע?

פורסם

5 יח' אנגלית מואץ, סיימתי בכתה י"א, עשיתי כל בחינה ברבע שעה, קיבלתי בכל הטפסים מעל 95. החלק של אנגלית הולך להיות קל ומבדח.

במת' אני ב 4 יח', לא שצריך אפילו את זה, בפסיכו יש בעיקר חשיבה כמותית לפי מה שהבנתי. כמו בפסיכוטכני בלשכת גיוס

ואל תדאג, אני קורא ה-מ-ו-ן ספרים. עם אמא כמו שלי אין דרך להימלט מזה. לא שזה רע או משהו P:

אתה כמו שיבוט שלי..

5 יח' אנגלית, done

4 יח"ל מתימטיקה קל..

קב"א 56.. בלי קשר אני קורא המון ספרים , קשה לתאר בכלל כמה..

רק הפרופיל 64 :-X

פורסם
  • מחבר

מהו מספר היחידות המינימלי (הכי קצת) שאחי צריך לפחות לעשות???

ומהו מספר היחידות המקסימלי שאפשר לעשות????

פורסם

למה אנשים יורדים ל-4?! :bash:

ב-5 יש בונוס של 25 נק', שזה כמו אנגלית..

מה זה אנגלית מואץ? אני עשיתי גם י"א זה נותן יתרון כלשהו?

פורסם

מהו מספר היחידות המינימלי (הכי קצת) שאחי צריך לפחות לעשות???

ומהו מספר היחידות המקסימלי שאפשר לעשות????

בתור אחד שסיים ת'בית ספר אתה יודע ממש קצת אה?!

מינימום זה 21 יח"ל

מקסימום זה אינדיבידואלי לכל אדם ואינדיבידואלי לכל בית ספר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים