עבור לתוכן

יש לי שאלה לקראת התיכון???

Featured Replies

פורסם

אני בשנה הבאה אני צריך להיות הכתה י', ועדיין אני לא יודע איזה מגמה לבחור. :nixweiss:

אז תוכלו להגיד לי איזה מגמה הייתם אומרים הכי שווה (רק בביה"ס מקצועי)!!!

• תגובות 64
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה אתה רוצה לעשות בעתיד?איזה מגמות יש?

פורסם

תקשיב, אף אחד לא יכול לבחור מגמה בשבילך, אז מה שאתה צריך לעשות זה את הדבר הבאה:

תחשוב על מיקצוע שאתה טוב בו, תקשר אותו למגמות, אם זה מענין אותך תלך על זה.

למשל, אם אתה טוב במתמטיקה, ופיסיקה מענין אותך אז תלך על פיסיקה.

פורסם

כולה מגמה, תבחר את מה שהכי קל. בסופו של דבר לאף אחד לא אכפת אם למדת 5 יחידות פיזיקה גרעינית או 5 חקלאות, זה הממוצע שעושה תהבדל.

פורסם

תבחר 1 מהמגמות שאתה הכי טוב בהם לא 1 שהוא קל בשבילך

פורסם

כולה מגמה, תבחר את מה שהכי קל. בסופו של דבר לאף אחד לא אכפת אם למדת 5 יחידות פיזיקה גרעינית או 5 חקלאות, זה הממוצע שעושה תהבדל.

קצת הגזמת :-\

מילא היית אומר פסיכולוגיה וסוציולוגיה

או פיזיקה\כימיה\אלקטרוניקה

אבל להשוות בין חקלאות לפיזיקה? |:

פורסם

^^^

תעשה לי טובה אל תתחיל לקחת אנשים מילה במילה טוב...

ובדוגרי אני אומר לך לא משנה מה אתה לוקח כל עוד זה לא קשה מידיי ולא קל מידיי בשבילך... הכי חשוב כך מגמה שלא יהיה לך קשה ושיהיה לך שם חבר'ה כי אם לא אתה פשוט תתפגר משעמום...

פורסם

אם אתה בוחר במקצוע מדעי כלשהו (בספר שלי זה כימיה,פיזיקה, ביולוגיה) תדע שבטכניון יש לפיזיקה הבונוס הגבוה ביותר.

אם אני הייתי תלמיד במגמה שונה(\נורמלית\רצויה\נחוצה) הייתי מגביר כימיה ביולוגיה ופיזיקה כי הם הנושאים הקלים ביותר והמעניינים ביותר (אין שם פרוייקטים ושטויות למעט ביוטופ בביולגיה שזה פשוט כיף לאללה).

בשורה התחתונה כדאי שתלמד את מה שמעניין אותך ואם יש לך נטייה אמפירית עשה לעצמך טובה ותתרחק מטכ"מ(אלא אם כן אתה תלמיד ממוצע שאוהב לעבוד,והרבה).

בהצלחה.

פורסם

^^^

תעשה לי טובה אל תתחיל לקחת אנשים מילה במילה טוב...

ובדוגרי אני אומר לך לא משנה מה אתה לוקח כל עוד זה לא קשה מידיי ולא קל מידיי בשבילך... הכי חשוב כך מגמה שלא יהיה לך קשה ושיהיה לך שם חבר'ה כי אם לא אתה פשוט תתפגר משעמום...

תעשה לי טובה, אף אחד לא מסתכל על 5 יחידות בחקלאות, להבדיל מ5 יחידות פיזיקה ::)

פורסם

גם אני עולה לתיכון שנה הבאה וחשבתי בנתיים על היחידות הללו (אני יודע שצריך יותר): פיסיקה 5 , מתמטיקה 5 , אנגלית 5 , טכ"מ 15

פורסם

מנסיון: (אני במגמה קשה) לך על מב"ר :silly:

מה שבאמת יעזור לך זה מה שאמרו לך למעלה :xyxthumbs:

פורסם

מניסיון שלי, לך על מה שאתה אוהב וטוב בו, אחרת אם תלך למצוע שאתה לא אוהב רק כי "החבר'ה" הלכו לשם אתה פשוט תתאכזב,

ובוא נגיד שלא תעשה שם הרבה חוץ מלהריץ צחוקים עם ה"חבר'ה".

אני אישית אוהב פזייקה אז הלכתי לפיזיקה, לא שהייתה לי כל כך בחירה, זה היה או פיזיקה או ביולוגיה |:

אז כמובן שאני אבחר בפיזיקה =] בטח לא בכדי ללמוד בביולוגיה עם המורה הבטטה החרמן הזה :silly:

פורסם

תעשה לי טובה, אף אחד לא מסתכל על 5 יחידות בחקלאות, להבדיל מ5 יחידות פיזיקה ::)

גם אני חשבתי כמוך פעם, זה עובר.

אז לא תקבל בונוס מהטכניון על חקלאות, מי בכלל רוצה ללמוד במקום מאותגר חברתית כמו הטכניון?

פורסם

אני :jump:

פורסם

גם אני חשבתי כמוך פעם, זה עובר.

אז לא תקבל בונוס מהטכניון על חקלאות, מי בכלל רוצה ללמוד במקום מאותגר חברתית כמו הטכניון?

יודע מה באמת חשוב? הפסיכומטרי! יותר מהממוצע של התעודה :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים