פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים בעיה| במשחק Rainbow Six Vegas - המשחק מזהה לי את הE6300 כמעבד 1.8GHZ לכל דבר ולא מוכן להעלות את המשחק, מופיעה הודעת אל תשלח...אחרי ההתקנה מופיע כזה כמו טסט לבדוק אם המחשב יכול להריץ את המשחק, עברתי את כל הבדיקות חוץ מהמעבד, כי הוא כביכול 1800MHZ, האם יש איזושהיא דרך לעבוד על המשחק, או שפשוט נדפקתי עם המשחק בגלל המעבד?
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים מחבר מה הדרישת מינימום למעבד?3000MHZלמרות שעכשיו אני שם לב שיש לא מעט אנשים שמפעילים את המשחק על מעבדי הקונרו\אלנדל ואין להם בעיה, אולי זו פשוט בעיה ספציפית במשחק אצלי?
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים גם אצלי זה ככהיש לי 6400, והוא אומר שזה לא מספיק, המינימום צריך להיות 3GHZ
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים אין לי מושג מה קורה עם המשחק הזה, אבל תנסו להיכנס לאתר של המשחק, אולי יש איזה PATCH, שפותר את הבעיה.
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים חח זה לא כל כך קשה להבנההמשחק מתוכנת כך כדי לזהות את תדירות המעבד ולא את ביצועיואם הוא רואה שתדירות המעבד שבידיכם נמוכה מהתדירות המומלצת למשחק הוא מידית טוען כי המעבד לא מומלץ למשחק, בעוד שהמעבד שלכם שהוא לדוג' e6300 הרבה יותר טוב מנגיד סתם P4 3.0GHZ כלשהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.