עבור לתוכן

אני נמצא במצב קצת מסובך

Featured Replies

פורסם

הנה מצבי:

אני מועסק בחברת פלקסטרוניקס דרך כח אדם בתור מריץ תוכנות בדיקה וכל מיני כאלה מרוויח מינימום אבל יש הרבה שעות אז זה יוצא יחסית סבבה...

מצד שני הציעו לי לעבוד בחברת טאוור בתור מפעיל מכונה באותם התנאים םחות או יותר ר קשאני מועסק ישירות דרך החברה... ויכול להיות שיהיו קצת פחות שעות נוספות...

מה אתם מציעים לי לעשות???

פורסם

לך לטוואר ותפטר מ"כח האדם" הזה...

פורסם

כשאתה עובד ישירות מהמפעל ולא דרך חברת כוח אדם שמנצלת אותך, אתה יכול גם להתקדם בעבודה.

פורסם
  • מחבר

כשאתה עובד ישירות מהמפעל ולא דרך חברת כוח אדם שמנצלת אותך, אתה יכול גם להתקדם בעבודה.

הקידום שאני יכול לקבל שם זה לטכנאי שזה מה שרציתי מלכתחילה, אבל התוצאה בפסיכוטכני לא הייתה מספיק גבוהה... והקידום זה רק אחרי 3 שנים... ???

פורסם

מצב מסובך?!

בן כמה אתה שבחירה בין עבודה דרך כ"א וישירות דרך חברה זה דבר "מסובך" בשבילך?

אתה יודע כמה אנשים היו מתים להיות במצב "מסובך" שכזה?

דרך חברה אתה מקבל מתנות לחגים (מתנות שוות בד"כ, ולא מחבתות ב20 ש"ח מחברת כ"א...), יש לך אפשרות להעלאת שכר, קידום ועוד מלא הטבות... אין פה שום מצב מסובך!

פורסם
  • מחבר

מצב מסובך?!

בן כמה אתה שבחירה בין עבודה דרך כ"א וישירות דרך חברה זה דבר "מסובך" בשבילך?

אתה יודע כמה אנשים היו מתים להיות במצב "מסובך" שכזה?

דרך חברה אתה מקבל מתנות לחגים (מתנות שוות בד"כ, ולא מחבתות ב20 ש"ח מחברת כ"א...), יש לך אפשרות להעלאת שכר, קידום ועוד מלא הטבות... אין פה שום מצב מסובך!

אני מספיק מבוגר בשביל לדעת דברים בסיסיים, רק יצאתי לשוק העבודה...

עד עכשיו שירתתי בקבע שנה בקרבי.

אף אחד לא מבטיח לך מתנות לחג, לא שזה מעניין אותי בכלל, מה שמעניין אותי האם זה שווה את כל הקפיצות כי רק התקבלתי, ובסופו של דבר יש סיכוי שיקחו אותי מכ"א לחברה ישירות....

אין העלאת שכר, אז אין מה לצפות ב2 המקומות, אלא אם כן אקודם לטכנאי בשלב כלשהו... שזה נירא לי אפשרי ב2 המקומות....

מה שכן טאוור היא חברה בעל מוניטין טוב ממה שידוע לי, וזה גם טוב לרשום בקורות חיים.

פורסם

עזוב מתנות ועזוב מוניטין... אם יש לך אפשרות להתנתק מחברת כוח אדם בשביל בודה לא פחות טובה- אל תהסס.

ו.... אני מניח שבטאוור התנאים יהיו יותר טובים מבפלקסטרוניקס (מה שזה לא יהייה...) :)

פורסם
  • מחבר

ו.... אני מניח שבטאוור התנאים יהיו יותר טובים מבפלקסטרוניקס (מה שזה לא יהייה...) :)

פלקסטרוניקס היא חברה בין לאומית בצמיחה עכשיו.... אם תחפש קצת בגוגל....

פורסם

אתה בכח אדם, לך לטאוור סמיקונדקטורס, תיהיה עובד חברה, זה שווה.

פורסם

או אם מוצא חן בעיניך שמה :

תדבר עם המנהל/בוס ותגיד לו שישפר את התנאים שלך וישחרר אותך מכוח אדם או שאתה עוזב

פורסם
  • מחבר

אתה בכח אדם, לך לטאוור סמיקונדקטורס, תיהיה עובד חברה, זה שווה.

אתה מדבר מתוך ניסיון???

פורסם
  • מחבר

או אם מוצא חן בעיניך שמה :

תדבר עם המנהל/בוס ותגיד לו שישפר את התנאים שלך וישחרר אותך מכוח אדם או שאתה עוזב

נירא לך שמישישהו שם אפילו ירק לכיווני??? יש שם מעל 1000 עובדים במפעל הזה!! הם בקלות ימצאו מישו אחר, חות מזה

זה לא שהוכחתי את עצמי כבר, סה"כ שבועים של עבודה...

פורסם

כח אדם זה אף פעם לא אופטימלי, זה כמעט בלתי אפשרי להתקדם שם והתנאים הם בדר"כ לא של עובד חברה.

פורסם
  • מחבר

כח אדם זה אף פעם לא אופטימלי, זה כמעט בלתי אפשרי להתקדם שם והתנאים הם בדר"כ לא של עובד חברה.

אלא אם כן אתה בסופו של דבר עובר לחברה

פורסם

כן, זה יכול לקרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים