עבור לתוכן

איך בדיוק מפרמטים כשהוינדוז עובד בפורמט NTFS ?

Featured Replies

פורסם

הרי במצב זה, הכוננים אינם מופיעים כשנכנסים מדיסק בוט. אז מה עושים?

פורסם

דיסק בוט של וינדווז XP רואה NTFS ואפשר לפרמט איתו ולחלק למחיצות.( גם דיסקים קשיחים יותר מ 128GB)

פורסם
  • מחבר

אבל ,

דיסק XP (בוט) ישר נכנס ומתקין , הוא לא נכנס למצב של "דוס" כדי לתת האפשרות לפרמט או לעשות FDISK ולחלק למחיצות רצויות,

אז מה עושים?

פורסם

ברגע שתתחיל את ההתקנה תראה שיש לך אפשרות לפרמט ולשנות מחיצות.

זה כבר מובנה בהתקנה

פורסם

BMW~M6

פירמטת מתישהו מחשב?

הוא לא ישר נכנס ומתקין!

הוא מעלה חלון עם בחירה.שבו אתה יכול למחוק מחיצות ולעשות מחיצות לפי גודל שאתה רוצה.

כאשר תבחר באיזו מחיצה אתה רוצה להתקין הוא ישאל איך לפרמט מהר או מלא, ובאיזו סוג NTFS/FAT32.

אז הוא יפרמט. ויגיד שמתכונן להעתיק קבצים דרושים להתקנת ווינדווז.

אחרי הפירמוט אתה יכול לעשות ריסט.

פורסם
  • מחבר

אני כל הזמן מפרמט , הבעיה שאני מזמן עשיתי את הדיסק שלי שיתקין לבד , שמתי בו "קובץ תשובות" שנותן תשובה לכל שאלה במהלך ההתקנה

ותמיד אני מפרמט דרך הדוס , בבוט של וינדוז 98 או מליניום , ועושה מחציות דרך FDISK

אך, אני חושב על לעבור לסוג קבצים NTFS , הרי זה עדיף... אבל לא יודע איך עושים מחצית דרך דיסק ההתקנה של האיקס פי.

אם מישו יתן הסבר מקוצר , אני אבין , ואודה לו מאוד.

תודה

פורסם

כאשר תגיע למסך בחירה, יעמדו לפניך כמה אפשרויות:

להתקין במחיצה שבחרת

למחוק מחיצה

לעשות מחיצה

לכל פעולה מוסבר מה צריך ללחוץ, הכל די ברור.

לדוגמה:

אם יש לך כונן עם כמה מחיצות. ואתה רוצה להפוך אותו ל NTFS ולעשות בו מחיצות חדשות:

מוחק את כל המחיצות שיש, עכשיו יהיה לך כתוב שיש לך מקום פנוי בלתי משומש, תעשה מחיצות כרצונך, תלחץ לעשות מחיצה ותכתוב איזה נפח אתה רוצה שיהיה לה

המחיצה הזו תהיה C. כי נוצרה ראשונה. ובה תתקין את מערכת ההפעלה.

עכשיו תהיה לך מחיצה C ומקום פנוי שנישאר, במקום הפנוי אתה יכול לעשות עוד מחיצה כך שיהיו סך הכל 3-..., או להשאיר איך שזה ואז יהיו שתי מחיצות. תמיד תוכל מקום פנוי לפרמט בווינדוז.

שלא תופתע שתופיע מחיצה מוזרה של 8MB. זה בסדר.

אם משהו לא מובן, או/ו אתה רוצה תמונות או/ו מידע נוסף:

http://www.planetnana.co.il/yoyocomp/zczczc.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2951614,00.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים