פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים מניחים תפילין ב-8 ימי החנוכה וגם אומרים הלל גמור לך לבית כנסת תדע!שכחת שלא אומרים תחנון ולמנצח ומוסיפים מזמור ארוממך
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים מניחים תפילין ב-8 ימי החנוכה וגם אומרים הלל גמור לך לבית כנסת תדע!רק חבל שבתוך שמונה ימים יש לפחות שבת אחת (החג הזה יש 2).
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים כי אתה כופר.. :'(ואתה חופר...כמה דברים:1. אני לא מאמין לא באלוהים ולא בדת2. אני לא יהודי כי אמא שלי לא יהודיה3. זה לא בתחום העניינים שלי ואם הייתי רוצה אז מזמן הייתי עושה את זה
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים ואתה חופר...כמה דברים:1. אני לא מאמין לא באלוהים ולא בדת2. אני לא יהודי כי אמא שלי לא יהודיה3. זה לא בתחום העניינים שלי ואם הייתי רוצה אז מזמן הייתי עושה את זהעזוב את זהאבל למה אתה רושם את הרגלי הדת שלך בדיון שהוא בכלל לא סקר אלא שאלה על באיזה חגים אפשר להניח ובאיזה לא?
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים ואתה חופר...כמה דברים:1. אני לא מאמין לא באלוהים ולא בדת2. אני לא יהודי כי אמא שלי לא יהודיה3. זה לא בתחום העניינים שלי ואם הייתי רוצה אז מזמן הייתי עושה את זהאז מה יש לך לחפש בארצינו הדפוקה?
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים הייתה שאלה וענו עליה וגם הרחיבו על מנהגי החג- סוף הסיפוראין צורך לגרור כמעט כל תארד מסוג כזה לשאלה האם יש אלוקים או לא
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים היה ת'ראד כזה כבר והוא נהפך לוויכוח אחד גדול, הת'ראד הזה בדרך :-Xנכון, בגלל אנשים כאלה:אז מה יש לך לחפש בארצינו הדפוקה?ואני יענה לאותו בן אדם ישירות: אני פה בגלל חוסר הברירה והתלות בהורים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.