עבור לתוכן

וירוס במערכת, זקוק לעזרתכם

Featured Replies

פורסם

בהמשך ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=222942.0

סרקתי את המחשב ועדיין יש לי את אותן הבעיות,

כל פעם שאני מפעיל IE או FF (וגם סתם בלי קשר לכלום לפעמים) אני מקבל שיש ROOTKIT ואז הקובץ פשוט נמחק ואני נאלץ להתקין את מערכת ההפעלה מחדש.

בנוסף אני סובל מקפיאות במערכת.

מצ"ב קובץ של ה KASPERSKY.

תודה לעוזרים

עריכה- אין לי מושג איך אני עושה את הקובץ המצ"ב ברזולוציה נורמלית.....

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש מצב שקספרסקי דפוק . או שהוא פשוט לא מצליח להסיר את הוירוס כי הוירוס משכפל עצמו .

0. RUN - msconfig תבטל את כלStartup אולי זה ימנע מהוירוס עלות בבוט.

1. יש סריקות חינמיות און-ליין , למשל של Trend-Micro , Mcafee . חפש בגוגל "virus scan free " וגם ADWARE

2. תסיר את קספרסקי ותתקין AV אחר ותראה מה יאמר .

3. בדוק קובץ HOSTS ,נמצא בספרית system32\drivers\etc . ודא שיש בו רק השורה הראשונה ואין הפניות ל 127.0.0.1 או כזה של אתרי אנטיוירוס וכאלה .

4. אם לא ניתן להסיר וירוס , טרויאני או משהו דומה אז צריך לעשות את , ואני מצטט מהת'רד הקודם

"תגגל את התוצאות ותראה האם יש עוד משתמשים שיש להם אותה בעיה אולי יש פיתרונות שהציעו להם בחו"ל. אם אין בגוגל שום תוצאות שיש להן קשר למה שגילית האפשרות שיש לך זה לבצע גיבויים של מה שחשוב לך, אח"כ תנסה לבצע שיחזור מערכת. אם זה אינו עוזר איני רואה פיתרון אחר חוץ מלפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין את מערכת ההפעלה מחדש ולדאוג ליצור קובץ Image למערכת ההפעלה + עידכוני אבטחה של מיקרוסופט+ דרייברים לפני התקנת כל תוכנה שהיא בכדי שלהבא תבצע שיחזור מהיר להיפרע מצרות כאלו."

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על התשובה המפורטת והמושקעת! :xyxthumbs:

לגבי הקובץ HOSTS שציינת,

כל מה שרשום לי שם "127.0.0.1 preymaster.humanhead.com" , אז מה שכדאי שאני אעשה זה למחוק את הכל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים