עבור לתוכן

בעיית מסך כחול, אולי מהמודם.

Featured Replies

פורסם

שלום. לפני כמה ימים בא אליי טכנאי מהכבלים והחליף לי מודם, ומאז (כמעט בטוח שזה התחיל מאז) כל פעם שאחי היה נכנס למשחק מסויים המחשב היה נתקע והיה מסך כחול. אז ערכתי מספר בדיקות - בדיקות זכרון, מעבד, כ.מסך, ארדיסק, וכמובן איחוי, ניקוי, סריקות וכו' וגם נתקתי את המחשב מהמודם ליתר בטחון, ונתתי לאחי לשחק במשחק ואז הוא שיחק הרבה בלי שהמחשב נתקע. אז היום חיברתי חזרה את המודם, ולאחר איזה חצי שעה של משחק נתקע המחשב ושוב מסך כחול. אז מזה הסקתי שאיכשהוא המודם גורם לזה. השאלה שלי היא אם זה יכול להיות בכלל, מכייון שהמשחק שאחי משחק לא קשור כלל לאינטרנט (הוא משחק רק מול מחשב), וגם העובדה שהמחשב השני שלי (זה שאני משתמש בו עכשיו) הוא גם מחובר למודם (דרך כבל רשת, לעומת המחשב האחר שמחובר דרך USB לאותו מודם) ובו אין בעיות כלל.

פורסם

אם זה צ'יפסט של NVIDIA אז תבטל את מנהל התקשורת שלהם. (או משהו בשם דומה)

פורסם

אם אין בעיות בלי המודם , יש לך בעיה עם המודם ואני משער שהיא Ground Loop שזה מתחים שונים באדמה של חיבורים שונים

תתקשר לHOT . יש פילטר

למעשה.. יש לי בעיה מאד דומה של בעיה במחשב אחד וחוסר בעיה במחשב שני לידו ממש. ויש לי מודם כבלים.

לכן , דבר אתם ותכתוב פה בבקשה מה קרה

פורסם
  • מחבר

ביטלתי את ה-nVidia nForce Networking Controller כמו שאמרת. אם אני לא טועה זה ההתקן של הכ.רשת נכון? אז אם הוא מבוטל זה לא כל כך משנה כי גם ככה הוא לא בשימוש אבל איך זה בדיוק קשור?

בכל אופן, כרגע לאחי נתקע שוב המחשב, כשהמודם לא היה כלל מחובר, אך לא היה מסך כחול (בניגוד לפעמים שהמודם כן היה מחובר), הייתה רק הודעת שגיאה FATAL ERROR. אז אני כבר מבובל לגמרי, כי עשיתי בדיקות לחומרה, וגם הורדתי כל מיני תוכנות שאחי התקין שם וסדרתי הכל....

התקשרתי בכל זאת לHOT ואמרתי להם אני חושב שיש בעיה עם המודם כי המחשב נתקע בגללו, אבל אמרו לי שלא יכול להיות שהמודם קשור לזה שהמחשב נתקע, אז הם מסכימים לשלוח טכנאי שיבדוק את המודם, ואם הוא יראה שהבעיה במודם הוא יחליף, אבל אם הוא יראה שהמודם תקין והבעיה היא במחשב הם יגבו תשלום (וגם לא בטוח אם הוא יסדר את הבעיה...)

עצות אחרונות לפני שאני מפרמט?

זו הברירה האחרונה שלי, כדי לבדוק אם הבעיה היא בתוכנה או בחומרה.

פורסם

אם הסרת את התוכנית (לא לבטל, להסיר) נראה לי שזה יפתור את הבעיה.

כמו שאמרו לך ב-HOT הבעייה לא קשורה למודם ואין לך מה להזמין אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים