פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים טוב ככל הנראה משהו גורם לאותה בעיה (כיבוי ומחשב וארור-ניתן לראות הכל בתמונה שלמטה)אני בטוח שהכל נגרם בגלל שטות שלי שפתחתי קובץ EXE (לא חשוב כרגע איזה). קיצר הרצתי אנטיוירוס ושתי תוכנות ANTI SPYWARE וכל מה שמאצתי(ומצאתי) העפתי.מה ניתן לעשות? כמובן שקודם כל הפעלתי ברגע שזה קרה תפקודה SHUTDOW -A אבל זה לא הפתרון...עריכה:פעם שניה שלישית רביעית מי סופר(..) שזה נגרם (אך עבר כולה פחות מ12 שעות מאז שפתחתי את אותו קובץ EXE)[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים מחבר תנסה ליסרוק וירוסים וספייוורים בSAFE MODEכלום...אם לא יעזור תנסה שחזור מערכת אה? באנגלית..
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים מאיפה אתה נכנס לזה?אתה אמור להיכנס דרך תפריט התחל - תוכניות - עזרים - כלי מערכת - SYSTEM RESTORE.נראה לי שנכנסת ללשונית SYSTEM RESTORE במאפייני "המחשב שלי" במקום.
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים מחבר מאיפה אתה נכנס לזה?אתה אמור להיכנס דרך תפריט התחל - תוכניות - עזרים - כלי מערכת - SYSTEM RESTORE.נראה לי שנכנסת ללשונית SYSTEM RESTORE במאפייני "המחשב שלי" במקום.צודק, תודהזה יכול לפגוע במחשב/לאבד מידע (אפילו הקטן ביותר..)?
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים כן יש סכנה לאיבוד מידע.נראה לי שהוא משחזר את מה שהיה על המחשב בזמן של נקודת השחזור, ומה שלא היה באותו הזמן הוא פשוט מוחק (זה מה שקרה לי :'()
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים מחבר אז אתה אומר לי לעשות את זה בלי התרעה?וזה בדוק מוחק כל דבר אחרי אותו נ'ק..?
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים לא אמרתי בטוח.אני לא מבין ממש את השחזרו מערכת הזה, הווינדוס עשה לי את זה לבד! כמובן לא הכל נמחק אבל חלק כן.מישהו שמבין בזה יותר טוב יגיד לך אם זה מוחק הכל או לא, אבל שחזור מערכת יכול להציל את המחשב מוירוסים ודברים אחרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.