פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים אחד מאלה (שניהם טובים בכללי)..Fedde Le Grande - Put Your Hands Up For DetroitLes Rythmes Digitales - Jacques Your Body (Make Me Sweat
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים אם אני לא טועה זה love dont let me go של david guetta אבל גרסה קצת שונה מהגרסה הרגילה, יש את השיר הזה כל הזמן בMCM (ערוץ 63 ביס)
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים מחבר edde Le Grande - Put Your Hands Up For Detroitדומה אבל לא ממש זהאני עכשיו בתהליכי אממ קניה של 2 הטראקים הנוספיםיש עוד הצעות?עריכה: LOVE DONT LET ME GO -זה לא זה
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים יש את זה גם..Yoshimoto - Du What U Duאבל זה לא זה זה דומה..וזה חייב להיות אחד מהשניים מלמעלה..תנסה רמיקסים שונים..
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים מחבר אוקיי,אני פשוט לא מצליח להוריד Les Rythmes Digitales - Jacques Your Body (Make Me Sweat
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים מישהו שמבין אמר לי בע"פ שזה toccadisco -the egg אין לי מושג איך רושמים אתזה פשוט שמעתי את זה מלא במועדונים
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים מחבר מישהו שמבין אמר לי בע"פ שזה toccadisco -the egg אין לי מושג איך רושמים אתזה פשוט שמעתי את זה מלא במועדונים אוקיי ,תודה רבה -זה השיר הנכוןThe Egg - Walk away (Tocadisco RMXובכלל תודה רבה לכל העוזרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.