פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים אני לא מאמין שאנשים עדיין מקשיבים לשמועה המטופשת הזאת... עוד כשאני עשיתי תאוריה (לפני 4 וחצי שנים בערך) השמועה הזאת הייתה קיימת ותמיד יש אנשים תמימים שממשיכים להאמין לזה.
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים השינויים הם לא במספר השאלות אלא ברמת המבחן.צריך ללמוד ב- 40% יותר תמרורים ונוספו איזה שאלות... לא זוכר בדיוק...קראו באתר של למד.
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים הבנת הנקרא בן אדם... 40 אחוז מהתמרורים יהיו שונים לא הוסיפו תמרורים שינו אותם....
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים מחבר לא צריך לרשום אותיות כפולות בסוף מילה שנמצאת בסוף משפטטטטטטטטטטטטט.שמע אם קורה שנוספות אותיות כפולות בסוף משפטט זאת לא טעותת..!!! זה פשוט כי בא לי להוסיף עוד אות אחתתתת... או אפילו שתייםםם יש מבייןן???!!!!!
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים שמע אם קורה שנוספות אותיות כפולות בסוף משפטט זאת לא טעותת..!!! זה פשוט כי בא לי להוסיף עוד אות אחתתתת... או אפילו שתייםםם יש מבייןן???!!!!! אבלל זההה סתםםם מעצבןןן!!!!! מתי החוק יכנס לתוקף? אני מקווה שלפחות לא בחצי שנה הקרובה כי עוד כמה חודשים אני עושה תיאוריה.
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים אבלל זההה סתםםם מעצבןןן!!!!! מתי החוק יכנס לתוקף? אני מקווה שלפחות לא בחצי שנה הקרובה כי עוד כמה חודשים אני עושה תיאוריה. 1 לינואר
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים אני עושה ביום רביעי על מנת שלא ללמוד יותרשמעתי משהו בקשר למבחן בבוקר ואחד בלילה זה נכון?
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים רוצים שזה יהיה כמו באירופה שם עושים טסט אחד בוקר ואחד בלילה,לא יודע אם זה יכנס.
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים לא יכנס..וגם לא יהיו 60 שאלות..פשוט הולכים לעשות את זה יותר קשה וממוחשב ..בלי קורסים ובלי כלום..הקורסים יכנו ניסיונית רק ב 2 ערים אם אני לא טועה ורק שנה הבאה יכנסו בשאר המקומות...לא יהיה טסט יום וטסט לילה.. מדברים על זה כבר מעל לחצי שנה ולא זז כלום.. אז זה גם לא יזוז עכשיו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.