פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים לא יודע עד כמה זמן נכון אבל חברים שלי אמרו לי שמהחודש הבאה מבחני התיאוריה יעמדו על 60 שאלות.. וכל האלו שלומדים יצטרכו ללמוד את זה באיזה בצפר מיוחדד.. עד כמה זה נכון לדעתכםם?? (לא שזה מזיז לי למה עברתי את כל הבלגן הזה מזמן אבל סתם להיסתלבט על האחרייםם..)
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים זה הצעת חוק....הם בדרך כלל רק מאימים אבל לא עושים כלום.שמעתי על זה די מזמן...הקורס לזה אמור לעלות 700 ש"ח ו60 שאלות ועדיין רק אפשרות ל4 טעויות.
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים מחבר פפחחחח עלק ללמוד לאייתת..אם צריך אני ילמד אותך ועוד כמה.. שמע לפעמיים קורה שאנשים טועיםם מוכר לך המושג הזה?? או שאתה מושלםם??
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים לפי הדף שהביאו פה[מאתר ל'] זה לא נראה לי חד משמעי שזה יהיה 60 שאלות..אם כן, אז חבל לכל אלה שעוד לא עברו תאוריה....
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים פפחחחח עלק ללמוד לאייתת..אם צריך אני ילמד אותך ועוד כמה.. שמע לפעמיים קורה שאנשים טועיםם מוכר לך המושג הזה?? או שאתה מושלםם??לא צריך לרשום אותיות כפולות בסוף מילה שנמצאת בסוף משפטטטטטטטטטטטטט.
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים ברוך את ה' אלוהינו מלך העולם אשר העבירני מבחן תיאוריה לפני כניסת תקנת הרשע של עוכרי בני הנוער העצלנים. ואימרו! ואימרו אמן!
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים ברוך את ה' אלוהינו מלך העולם אשר העבירני מבחן תיאוריה לפני כניסת תקנת הרשע של עוכרי בני הנוער העצלנים. ואימרו! ואימרו אמן!כנ"ל ואמן
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים ברוך את ה' אלוהינו מלך העולם אשר העבירני מבחן תיאוריה לפני כניסת תקנת הרשע של עוכרי בני הנוער העצלנים. ואימרו! ואימרו אמן!חחח אמן אמן ואמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.