עבור לתוכן

"ציפינו שתתקפו את סוריה, לא את חיזבאללה"

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז אתה מדבר שטויות, אולי אתה מכיר רק את החיל הירוק או משהו כזה שהם מתמחים בשיבוש קשר.

יש קשר ענק בין טיל שמתבייט על חום ללוחמה אלקטרונית.ש גם מה שנקרא הגנה פאסיבית, שלרוב זה מורכב על ספינות, התפקיד שלה זה לגרום לטיל שהתבייט על הספינה לסטוט מהמסלול שלו.

אתה יודע מה עזוב אותי, אפילו בויקפידה כתוב לך- תלחץ לוחמה אלקטרונית ותקרא קצת, רק למטה שמה גם כתוב חלק ממה שאמרתי ועוד, חבל שאבא שלי או אחי לא נמצאים פה לידי הם היו מסבירים לך עוד קצת, בוא פשוט לא נתווכח עם עובד רפא"ל ואקס לוחם בסטינגרים, נראה לי שהם מבינים קצת יותר ממני\ממך.

ד"א איפה שירתת בצבא?

אה עוד משהו, ידעו שבדמש פרוסים מכמים וסוללות נ"מ, מי שזוכר קצת אחרי חטיפת שליט מס' מטוסים ישראלים עשו גיחה מעל דמשק ודפקו בום על קולי מעל הארמון, אז נגיד שהם לא הסתכלו על המכ"ם באותו זמן (כן בטח) אז הם היו מקבלים דיווח אם לא שומעים את הבום העל קולי והיו מספיקים לירות, למה הם לא עלו על המטוסים שנכנסו לשטח האוויר של סוריה קצת הרבה לפני (מי שיראה איפה דמשק יבין על מה אני מדבר אפילו אם הם טסו דרך הים). באמת מעניין למה...יש, זה פשוט נקרא נל"א -נגד לוחמה אלקטרונית אבל מכנים את זה שיבוש ל"א

וואו לוחם סטינגרים עוד רגע אני מתעלף. ::)

כשאומרים לוחמה אלקטרונית מתכוונים, כפי שכבר הוסבר לך, בשיבוש תדרים.

אין קשר בין הטעיית המערכת האופטית שעל הטיל לבין לוחמה אלקטרונית.

בגדול גם לשימוש במוץ לא קוראים (לפחות לא במטה חיל האוויר) ל"א. למרות שאפשר להכניס אותו להגדרה הזאת אני מניח.

והגיחה הזאת לא הייתה מעל הארמון בדמשק, היא הייתה מעל הארמון בלדקיה (עיר חוף סורית).

מה גם שהם השתמשו בלוחמה אלקטרונית - אם כבר - שיבוש המכ"מים של האוייב. לא נל"א - "נגד" לוחמה אלקטונית. זה כבר מה שהמכ"מים צריכים לעשות כדי לעמוד בצורה יעילה בסביבה בה מופעל ל"א.

ל"א זה מה שמפעילים על מנת לשתק/לשבש/לחסום/לאכן מכשירים קורנים/תחומי תדרים. נל"א זה כבר מה שהמכמים/מכשירים קשר/שאר מערכות קורנות מפעילות כדי שיכלו להמשיך לעבוד בסביבה בה מופעל עליהם ל"א. מובן?

אם לא אז חבל...

• תגובות 30
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים