עבור לתוכן

בעיות ריסטים וקריסות בווינדוס ובמשחקים

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזה נשמע כמו התחממות אבל זה לא, יכול להיות שזה בעיות עם הספק אבל זה קצת מוזר לי..

המפרט שלי בקצרה:

A64 3800+ X2 939

1.5GB ראם שמורכב מארבעה סטיקים- 2 של 256 ו-2 של 512.

לוח של ג'יגהבייט K8N51PVM9-RH

ASUS X1950PRO

ספק כוח של HEC 300 וואט.

אני יודע שהספק הוא הרבה מתחת לדרישה של הכרטיס, אבל במשך יותר מחודש הוא הריץ את המחשב כמו גדול ואפילו קריסה אחת לא היתה.

בשבוע האחרון התחילו בעיות מוזרות. הוינדוס לפעמים קורס והמחשב נתקע בבדיקת הזיכרון בהתחלה (בדקתי את כל הסטיקים בנפרד- זה לא הם).

אחרי שאני מכבה אותו לעשרים דקות הוא סוף סוף עולה ובמזל הוא לא קורס ככה שוב.

במשחקים המחשב קורס אבל בכל פעם בצורה אחרת:

פעם הוא פשוט עושה מסך כחול ועושה ריסט, פעם המשחק נתקע ואני צריך לעשות ריסט והמחשב נתקע בבדיקת זיכרון, ופעם המשחק נתקע, הרמקולים משתגעים עם צלילים גבוהים מצייצים כאלה ואני צריך לעשות ריסט.

יש למישהו מושג מה קורה למחשב שלי? האם יכול להיות שפתאום המחשב דורש יותר חשמל והספק פתאום לא מסוגל להחזיק אותו?

לי אין רעיונות... בבקשה תעזרו לי :(

תודה מראש.

פורסם

תבדוק חום של כ.מסך, חום של מעבד ותראה אם יש התחממות.

תנסה גם להריץ פריימ95 על מקסימום היט ומקסימום חשמל ותבדוק אם הוא קורס..

רוב הסיכויים שזה הספק כוח

פורסם
  • מחבר

בדקתי ואין..

פורסם

בדקת את החום או בפריימ95?

פורסם
  • מחבר

בדקת את החום או בפריימ95?

בדקתי עם התוכנה שמגיעה בדיסק של הלוח אם ועשיתי הקלטה, זה לא עובר את החמישים מעלות למעבד.

והכרטיס מסך לא עובר את ה- 45 מעלות.

פורסם

תוריד את התוכנה PRIME95 ותבצע בדיקה מקיפה עם דגש על חשמל

פורסם

תעלה בבקשה את קבצי ה Minidump כמו כן תנסה לבדוק עם ספק חזק יותר(תקח מחבר או משהו) ותשלול את בעיית הספק

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה זה הקובץ minidump הזה... הרצתי פריים 95 בבדיקה האמצעית ובבדיקה הכי רצחנית שתיהן למשך כמה שעות והמחשב לא קרס..

פורסם

תריץ פריימ95 על ליבה אחת על פול חשמל ותריץ משחק כבד בשביל שהכרטיס יקח הרבה חשמל.

פורסם

אני יודע שזה נשמע כמו התחממות אבל זה לא, יכול להיות שזה בעיות עם הספק אבל זה קצת מוזר לי..

המפרט שלי בקצרה:

A64 3800+ X2 939

1.5GB ראם שמורכב מארבעה סטיקים- 2 של 256 ו-2 של 512.

לוח של ג'יגהבייט K8N51PVM9-RH

ASUS X1950PRO

ספק כוח של HEC 300 וואט.

שמע בנאדם, תחליף מהר ספק! ליבה כפולה וכרטיס מסך שמקבל מתח נוסף מהספק על 300W :kopfpatsch:

כנראה שכבר מסילה אחד בספק כבר נדפקה.

שמע הספקים של hec לא משהו מנסיון.

פורסם

הרושם שלי הוא שהבעיה היא עם הלוח :

1. " והמחשב נתקע בבדיקת הזיכרון בהתחלה (בדקתי את כל הסטיקים בנפרד- זה לא הם). אחרי שאני מכבה אותו לעשרים דקות הוא סוף סוף עולה ובמזל הוא לא קורס ככה שוב. "

2. בדיקות מאמץ - חום - מסתיימות ללא בעיה .

תנתק מהספק כל דבר שאינו חיוני , ואז :

מהקל לכבד :

א. יתכן והקירור של הלוח .. תשים מאוררר ביתי שיקרר הכל וישלול בעית חום בסבירות גבוהה

ב. תבדוק את הזכרונות והכ.מסך במחשב אחר ב 3Dmark ו Prime95

ג. שים ספק אחר במקום

ד. המעבד

ה. הלוח

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שזה הלוח כי הוא כולה בן 4 חודשים בערך.. אני אנסה ספק אחר יש מישהו מכפר סבא שמוכן לתרום מזמנו ולבוא אלי?

פורסם

כשבדיקת הזכרון נתקעת

כשלוקח למחשב 20 דקות "להתאושש" , זה לדעתי איזה קבל על הלוח .

אבל דעות לא משנות הרבה. אלא דרך הבדיקה - בידוד הבעיה.

אם יש לך בעיה לבדוק חלקים במחשב אחר או להשיג ספק אז הפתרון הוא מעבדה . תבקש דיאגנוזה בלבד שפירושה שניתן להפעיל / ולהפסיק את הבעיה ע"י החלפת פריט (המשל הוא מנורה טובה במקום מנורה שרופה ).

פורסם
  • מחבר

לבוא לחנות שבה קניתי את הלוח (והמעבד P: ) ולבקש שיבדקו את המחשב? מה להגיד בדיוק?

פורסם

היתה לי בעיה דומה על PENTIUM 3 שהרכבתי לאבא שלי.

החלפתי ספק (מחשב עמד חודשיים, חשדתי בלוח אם) והכל עובד עד היום !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים