עבור לתוכן

עתודה וקורס חובלים ..

Featured Replies

פורסם

שלום,

השאלה שלי היא כזאת, עד איזה תאריך ניתן להרשם לעתודה ?!

אני זוכר שאמרו לי משהו באיזור פברואר, אני פשוט לא זוכר את התאריך המדוייק.

ועוד דבר, במידה ואני נרשם לעתודה,

אני צריך להיות כבר עם פסיכומטרי ביד או שיש לי את האפשרות לגשת במועד שמאוחר לתאריך ההרשמה ?

מהו ציון נפסיכומטרי נמינימלי שצריך על-מנת להתקבל לעתודה ?

בקשר לקורס חובלים, לפי מה שהבנתי במהלך הקורס מוציאים תואר ראשון בכלכלה ומנהל עסקים ועוד כמה נושאים שקשורים לקורס עצמו.

האם גם לקורס זה צריך פסיכומטרי ?

תודה רבה מראש,

שבת שלום, חג שמח.

פורסם

אתה צריך לעשות את הפסיכומטרי עד אפריל

פורסם

בקשר לקורס חובלים, לפי מה שהבנתי במהלך הקורס מוציאים תואר ראשון בכלכלה ומנהל עסקים ועוד כמה נושאים שקשורים לקורס עצמו.

האם גם לקורס זה צריך פסיכומטרי ?

מוציאים תואר ראשון בי. איי כללי שזה תואר שתעסקים בו בכמה מקצועות לא ברמה של תואר.

לא צריך פסיכומטרי.

פורסם
  • מחבר

אתה צריך לעשות את הפסיכומטרי עד אפריל

מצטער שאני שואל, אבל איך אתה יודע ? זאת אומרת איך אני יכול להיות בטוח שזה נכון וזה נוגע גם אלי ?

זה מאוד חשוב לי בגלל שיש לי את האפשרות לגשת במועד עכשיו בדצמבר ביום ראשון,

אבל אני חושב לדחות את זה לפברואר כדי ללמוד יותר טוב.

תודה רבה על התגובות המהירות.

פורסם

גם אני חשבתי על עתודה... אבל אין לי פסיכומטרי ואני לא רואה את עצמי מוצא זמן לעשות את הפסיכומטרי ולצאת עם ציון נורמלי עכשיו... חוץ מזה יש לי כמעט נכשל בבגרות בפיזיקה (הראשונה... השאלון השני בנתיים הולך לי הרבה יותר טוב... שנתיים קודמות בקושי למדתי... השנה לקחתי את עצמי בידיים...) ככה שאני ממש בספק אם הם יקבלו אותי... אז אני די ויתרתי על זה...

- צה"ל מחייב מעבר בחינה פסיכומטרית. ציון זה ישמש אותנו בקבלת ההחלטות.מועד אחרון לביצועה-אפריל 07-אולם אנחנו ממליצים שתבצע את הבחינה כמה שיותר מוקדם. כך תוכל לשפר את הציון, לדעת סיכויי קבלתך ולמנוע מצב שתרשם ואחר כך תפסל על ידנו.

http://www.aka.idf.il/giyus/general/?CatID=35646&DocID=35677

נ.ב.

שים לב שאת הבחינה אתה יכול לעשות עד אפריל אבל אתה חייב להירשם לפני ה28.2 גם אם עדיין לא עשית פסיכומטרי

פורסם

מוציאים תואר ראשון בי. איי כללי שזה תואר שתעסקים בו בכמה מקצועות לא ברמה של תואר.

לא צריך פסיכומטרי.

אפשר לעשות גם תואר במחשבים או באלקטרוניקה.

לא מגבילים אותך לבי. איי כללי

פורסם

זה בי איי כללי אין מה להתווכח. גם אין שום קשר למחשבים ואלקטרוניקה

אני יודע הייתי שם..

פורסם
  • מחבר

גם אני חשבתי על עתודה... אבל אין לי פסיכומטרי ואני לא רואה את עצמי מוצא זמן לעשות את הפסיכומטרי ולצאת עם ציון נורמלי עכשיו... חוץ מזה יש לי כמעט נכשל בבגרות בפיזיקה (הראשונה... השאלון השני בנתיים הולך לי הרבה יותר טוב... שנתיים קודמות בקושי למדתי... השנה לקחתי את עצמי בידיים...) ככה שאני ממש בספק אם הם יקבלו אותי... אז אני די ויתרתי על זה...

http://www.aka.idf.il/giyus/general/?CatID=35646&DocID=35677

נ.ב.

שים לב שאת הבחינה אתה יכול לעשות עד אפריל אבל אתה חייב להירשם לפני ה28.2 גם אם עדיין לא עשית פסיכומטרי

תודה רבה :) עזרת לי מאוד.

חג שמח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים