פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3340486,00.htmlאז מה ? הלחץ עבד לבסוף ?
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים שוב פעם אותו דבר, אם הם לא עסוקים בלהרוג אותנו אז הם עסוקים בלהרוג אחד את השני.
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים לא יודע... בכל מקרה אסור לשמוח במקרים כאלה... הם עדיין שונאים אותנו יותר מאת עצמם.
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים לא יודע... בכל מקרה אסור לשמוח במקרים כאלה... הם עדיין שונאים אותנו יותר מאת עצמם.תן להם להוציא את זה על עצמם
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים מחבר כמה שאני מנסה להבין אותם אני אף פעם לא מצליח... במקום להשקיע בבניה ופיתוח תשתיות הם הורסים את המעט שנשאר כברבגלל זה אנחנו עסוקים היום בשיגור לווינים מתקדמים לחלל והם עסוקים בשיגור רקטות קסאם
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים חכו זה לא נגמר, אני כבר מחכה לבוקר שאני יתעורר וישמע שישראל סיפקה מאות רובים ומליוני כדורים לחמאס כדי ליצור ייציבות ואחרי חודש לשמוע איך נחטף חייל שלנו בעזרת אותו נשק. ככה אנחנו אנשי חלם, מצד אחד נותנים נשק מצד שני מחרימים אותו ומפוצצים מנהרות להעברת הנשק.
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים מחבר כבר היו ידיעות על כך שישראל העבירה לפת"ח נשק אוטומטי על מנת שיוכל להלחם בחמ"ס
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים מה שאתה מדבר היה לפני כמה חודשים שהיה בינהם וויכוח רציני וגם בסוף ישראל לא העבירה את כל המליון כדורים, בכל מקרה זה היה לפני החטיפה.
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים גם עכשיו? אני כנראה לא מעודכן בגלל הצבא, נו כמו שאמרתי פשוט אנשי חלם הממשלה שלנו.
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים שם הולכים בכאסח זה עם זה.... זה ממש קונטר סטרייק, טרור נגד טרור....Only problem is that in real life there are no respawn points
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים מחבר מה שמצחיק זה שחשבתי שיהיו כבר הרבה יותר הרוגים אבל כניראה שגם בזה הם לא טוביםאין כמו צה"ל... לפחות הוא יודע את העבודה ולא יוצא בלי מספר דו ספרתי לפחות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.