עבור לתוכן

זוכרים שרציתי לחבר כונן קשיח למחשב צבאי? (כן, תפסו אותי)

Featured Replies

פורסם

למה לא קניתה איזה קונסולה נידת פרוצה בימקום ליסתכן?

• תגובות 90
  • צפיות 9.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אכן כן! שיחקתי גם ב-Red Alert 2, Baldur's Gate, Fallout 2 ועוד כמה. כל המשחקים, אגב, הותקנו מדיסקים מקוריים.

אני מקווה שמחקת אותם... אחרת עוד יגנבו לך את הסריאלים

פורסם

אני עוד לא מבין למה לא עשית את אותו הדבר עם HD נייד, קייס עולה בדיוק 120 שקל...

פורסם

עדיין צריך לנתק את הדיסק הצבאי, ככה שאם הוא פתח את המחשב מה הבעיה להכניס את הכונן האזרחי

פורסם

אני עוד לא מבין למה לא עשית את אותו הדבר עם HD נייד, קייס עולה בדיוק 120 שקל...

בעמדות צבאיות הUSB מוקשח, לא מזהה רכיבים כלל.

פורסם

בעמדות צבאיות הUSB מוקשח, לא מזהה רכיבים כלל.

אה, צודק.....

בכל מקרה, היה מטומטם מצדך להשאיר אותו מחובר בפנים.

פורסם

הנה מה אני עשיתי בצבא:

שנה ראשונה: דגתי במחסן שליש 4 מחשבים ישנים והרכבתי מהם אחד שעבד טוב. העונש: "טפיחה על כתף (קצין טכני): שמע יש לי בעיה במחשב, אולי תוכל לעזור לי..." ;D

שנה שניה: עליתי לשמירה עם ספר "DreamWeaver for dummies" ותפסו אותי (דהה, ישבתי בש"ג :)(טוב, נו, משעמם בלילה)). העונש: "תקשיב, מב"ס רוצה אתר חדש ליחידה, לך תעזור להם..." ???

שנה שלישית: סוגרים שבת, יום שישי אחה"צ, זולה, לפטופ צבאי מחובר לרסיבר וטלויזיה, רואים סרט. נכנס קצין תורן. חיוך על פניו (שיט). העונש: 28 ריתוק :'(

אה, כן, גם שיחקנו בשבת Unreal בצומת תקשו"ב על 8 תחנות ושרת אחד, כי למנהל רשת שלנו גם היה משעמם (ולא תפסו אותנו :cool2:)...

פורסם

Chymes מגיעה לך כף שטות :kopfpatsch:

פורסם

אפשר לדעת מה זה חרב אש ?

פורסם
  • מחבר

חזרתי לפני רגע מחקירה של "אופק" בקרייה. ישב שם חייל צעיר, אולי חצי שנה בצבא ולידו בחור על אזרחי. שאלו אותי כל מיני שאלות, כגון כמה פעמים עשיתי את זה, מתי, מה התקנתי על הכונן וכדומה. אחר כך החתימו אותי על הצהרה שאני מוכן לעבור בדיקת פוליגרף במקרה הצורך והחתימו אותי על הצהרה שאני מכיר את "חוק המחשב", שחוקק בשנת 95 ואני מתחייב לא לבצע עבירה דומה בעתיד. הכונן האזרחי והמחשב הצבאי נלקחו לבדיקה.

הנוהל הזה הוא נוהל תקני של ח"א? מה קורה בהמשך?

פורסם

בהנחה שיראו שלא עשית איזה שימוש לא חוקי מעבר למה שכבר הודית שעשית,הפרשה (לפחות אצלם) תיסגר ואתה תקבל את העונש שלך ביחידה.

פורסם

הנה מה אני עשיתי בצבא:

שנה ראשונה: דגתי במחסן שליש 4 מחשבים ישנים והרכבתי מהם אחד שעבד טוב. העונש: "טפיחה על כתף (קצין טכני): שמע יש לי בעיה במחשב, אולי תוכל לעזור לי..." ;D

שנה שניה: עליתי לשמירה עם ספר "DreamWeaver for dummies" ותפסו אותי (דהה, ישבתי בש"ג :)(טוב, נו, משעמם בלילה)). העונש: "תקשיב, מב"ס רוצה אתר חדש ליחידה, לך תעזור להם..." ???

שנה שלישית: סוגרים שבת, יום שישי אחה"צ, זולה, לפטופ צבאי מחובר לרסיבר וטלויזיה, רואים סרט. נכנס קצין תורן. חיוך על פניו (שיט). העונש: 28 ריתוק :'(

אה, כן, גם שיחקנו בשבת Unreal בצומת תקשו"ב על 8 תחנות ושרת אחד, כי למנהל רשת שלנו גם היה משעמם (ולא תפסו אותנו :cool2:)...

עשיתי את זה בsammer school חחח איזה כיף זה שיחקנו אם כמה ערסים זה אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי למרות שזה היה מיזמן אני זוכר את זה כזה טוב :smile1:

פורסם

חוץ מלשחק לא עשית עוד הרבה ב"sammer school" הזה נכון? :-\

פורסם

ROFL

פורסם

מה זה בדיוק חרב אש? :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים