עבור לתוכן

זוכרים שרציתי לחבר כונן קשיח למחשב צבאי? (כן, תפסו אותי)

Featured Replies

פורסם

כן, תפסו אותי, אבל אחרי חודשים רבים של שימוש. ולא, לא בזכות מערכת "חרב אש" או איזה בולשיט שהפחידו אותי ממנו. תפסו אותי בגלל רשלנותי. הצלחתי לשכנע אותם שניתקתי את המחשב מהשביל, ניתקתי את הכונן הקשיח של הצבא (ובאמת עשיתי זאת) ודאגתי לפרמט את הכונן האזרחי לפני שהכנסתי אותו למחשב. המחשב הצבאי היה מחשב שביל נידח של גף רכב, ללא חומר מסווג או כל חומר צבאי בעל חשיבות. בהתחשבות שאני חייל פז"מניק (שנתיים וחמש בצבא), ללא עבר של בעיות משמעת (גיליון התנהגות חלק), על איזה עונש אנחנו מדברים? בבסיס מהמרים (ובפורום פלמחים בשביל החלב) על 21 - 35 יום ריתוק. אני רוצה לשמוע איזה עונשים קיבלו חיילים שעשו עבירות דומות

• תגובות 90
  • צפיות 9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כלא.

מגיע לך.

פורסם

14 יום כלא לפחות.

פורסם
  • מחבר

ועכשיו מניסיון ולא סתם זריקה באויר.

פורסם

חרב אש תפסה מישהו פעם , בינתיים שמעתי רק סיפורים...

פורסם

סביר להניח שכלא

נורא מקפידים על נושא הבמ"מ מאז שהגיע הרמטכ"ל החדש

פורסם
  • מחבר

אבל מה הנהלים? אני יודע שעושים בדיקה למחשב ולכונן. הם יגלו שלא נגרם שום נזק למחשב ועל הכונן יש רק משחקים. אחר כך מעלים אותי למשפט, נכון? אצל המג"ד?

פורסם

חרב אש תפסה מישהו פעם , בינתיים שמעתי רק סיפורים...

אתה אומר או שואל? לא הבנתי מהפוסט...

ולפותח הטראד, איך לעזאזל תפסו אותך??

פורסם
  • מחבר

שכחתי את הכונן מנותק בתוך המחשב.

פורסם

לא רוצה להגיד אבל אמרנו לך...(אני בכול אופן)..

בוא נגיד ככה שם זה תלוי במפקד שלך או "יסגר" ביחידה זה כבר תלוי כמה המפקד שלך אוהב אותך..

אם לא (מה שרוב הסיכוים יקרה) וממרם וכו זה כמעט בטוח או 30+ יום ריתוק או בסביבות השבוע/שבועיים כלא..

פורסם
  • מחבר

המפקדים שלי אוהבים אותי. תלוי כמה המג"ד אוהב אותי. ואני נמצא בחיל האויר בגדוד נ"מ. לא חיל ירוק.

פורסם

תלוי על מי נפלת אם זה מורעל הוא יתן לך את מלא העונש ואים הוא אוהב אותך/חסר כוח אדם הוא יעדיף ריתוק

פורסם
  • מחבר

יש לנו בעית כוח אדם רצינית בבסיס.

פורסם

כל עוד המפקד שלך לא יתערב לטובתך אז לדעתי 21 כלא

למה לדבר הזה יש סעיף שלם... |:

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לשמוע על מקרים דומים וכמה הם קיבלו. השערות לגבי העונש אני יכול לשמוע גם בבסיס מחיילים רגילים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים