עבור לתוכן

למה לא לוקחים את הבת של קורט קוביין ז"ל מקו&#15

Featured Replies

פורסם

רק רציתי להגיד שאני מרחם על הבת של קורט קוביין(NIRVANA),כאילו אבא שלה כוכב מפורסם שהתאבד ואמא שלה גמורה מסמים,איזה חינוך היא מקבלת אני לא מבין,למה לא לוקחים את פרנסיס קוביין למשפחת אומנה או משהו כזה כדי להרחיק אותה מקורטני לאב שבטח עוד תאכיל אותה סמים,מה אתם אומרים על זה-אני לא צודק?

פורסם

צריך להעמיד את הסוגייה בראש תכנית העבודה של הממשלה הבאה!

או בקיצור, who cares

פורסם

גם אבא שלה היה מסומם... ::)..

פורסם

חצי מהעולם רוצה להרוג אותנו ואתה מודאג מהבת של קורט קוביין? WHO THE FUCK CARES

פורסם

הורישו לה מליונים מה-rockstardom, לעולם לא יחסר לה כלום ו... היא כבר ילדה גדולה, בטח מוצצת בולבולים בדרך לקריירה משלה, ממש כמו אמא.

פורסם

הורישו לה מליונים מה-rockstardom, לעולם לא יחסר לה כלום ו... היא כבר ילדה גדולה, בטח מוצצת בולבולים בדרך לקריירה משלה, ממש כמו אמא.

:yelclap:

פורסם

LOL

פורסם

זה הדבר הכי מעניין שקראתי היום... בכלל לא ידעתי שהיתה לו בת :smile1:

פורסם

פששש איזה אנשים רגישים ונחמדים אתם...........................................NOT

:kopfpatsch:

:'(

(איזה תירוץ עלוב זה: רוצים להרוג אותנו - ועל זה אתה חושב? כאילו שלא רוב היום שלכם אתם עוסקים בשטויות[שלא לדבר שלכם אישית אין שום דבר לעשות בעניין זה שרוצים להשמיד אותנו - אז אין טעם להתעסק בזה]).

אני לא מכיר את המקרה שלה אישית, אבל אני יכול להיד לכך שקרוב לוודאי, כמו כל(רוב) הסלבריטאים והמשפחות שלהם, מצבה בהחלט לא טוב, וגם אם אבא שלה היה נשאר חי זה לא היה משנה.

אתה יכול לרחם עליה בלב שקט :xyxthumbs:

(אבל יש יותר מסכנים כמו הרבה אנשים באפריקה, אז אתה יכול לשמור את הרחמים שלך אם אתה רוצה )

פורסם

יופי טופי.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים