פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים אני יושב על המחשב ופתאום המחשב קורס ויש ריח של סרוף בכל החדר (אני מהמחשב הנייד עכשיו) פתחתי תספק LG 350W ויש ריח שרוף וכל הלוח על ההלחמות צהוב עם נוזל מלמעלה עכשיו אני לא יודע למה זה קרה אולי מישו יודע הוספתי מאווררים לפני יומיים אולי זה זה אני מקווה שתעזרו זה דחוף תודה
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים ספק ג'נרי לא צריך ממש סיבה....ולפי איך שאתה מתאר הוא לקח איתו גם את הלוח..תבדוק את העניין..
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים ספק ג'נרי לא צריך ממש סיבה....ולפי איך שאתה מתאר הוא לקח איתו גם את הלוח..תבדוק את העניין..ספק של LG לפי מה שהוא אמר זה נחשב ג'נרי?
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים LG לא בדיוק נחשבת לספקית נורמלית של ספקים....(ורוב הסיכוים שזה רק הלוגו שלה והחלקים מה :-X)..
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים אחרי הכול חורף עכשיו יש תמיד עליות וירידות של מתחעובדה זאת יכלה לגרום לקפיצה גבוה של מתח וגרם למוות של הספק!
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים לי קרה משהו נוראי בעבר,הלך לי חצי מחשב.דיסק קשיח+כרטיס מסך+לוח אם+זיכרון נפגע+ספק כוח הלך.LG נחשבים גנריים.אני החלטתי שאני קונה רק ספקי כוח מותגים אחרי אותו מקרה.וכמובן אל פסק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.