עבור לתוכן

רכישת נגן MP3

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתגייס בקרוב לצה"ל (יש!!!) והייתי מועניין לקנות נגן MP3 בעל נפח גדול (לפחות 8GB). בהזדמנות אני טס לברלין בקרוב אז יש אפשרות לקנות שם או בדיוטי פריי. התקציב (כולל אוזניות אכתיות (אני יודע שזה הפורום הלא נכון אבל אפשר המלצות?) ונרתיק להגנה) בסביבות 1500 ש"ח.

חשוב לי שיהיה רדיו, זמן נגינה ארוך (לא קריטי רק שלא יהיה קצר) ואיכות סאונד. הצגת וידיאו ותמונת לא ממש חשוב (סתם קיט'שי לא?)

תודה מראש.

פורסם

sansa e280 עולה בערך 1100 והוא 8GB

נרתיקים לנגן הזה בארץ כמעט ואין אבל בחו"ל בתוך יש ....

ואם אתה רוצה אוזניות איכותיות אז תקנה גם cx300

אני חושב שזה לא יעבור את ה1500 {בחו"ל זה יותר זול}

פורסם
  • מחבר

עשיתי קצת מחקרים וגם קיבלתי המלצות מחברים על ה ZEN VISION:M או על נגנים של iRiver , אני מוכן להתפשר ולעזוב כרגע את האוזניות והנרתיק (ואלי לעבור קצת את התקציב) אם זה באמת שווה את זה. מישהו ממליץ? (ואם זה iRiver אז גם דגם בבקשה)

שוב תודה.

פורסם

הZVM מגיע עם אוזניות די איכותיות (EP480), ככה שלא תזדקק לאוזניות, והוא מגיע עם נרתיק בד כזה, לא משהו שיגן עליו.

אבל שים לב שהוא נגן דיסק, כלומר לא נגן שאתה רוצה להעביר אותו זעזועים, כן או לא מוגן.

פורסם

אני לא ממליץ לקחת לצה"ל נגן הארדיסק. ה ZVM הוא אכן נגן עם איכות ללא פשרות, אבל הוא עדיין תחת מגבלות העדינות היחסית של נגני הארדיסק. הם כבר לא יוצאים מכלל שימוש אחרי נפילה אחת כמו פעם, אבל עדיין :\

אם אתה יכול להתפשר על איכות השמע (לא בצורה ממש רצינית, אבל עדיין התפשרות) לך על E280, הוא עולה 1000 שקל

תקנה לו נרתיק פוליקארבונאט קשיח ב 170 שקל, ועוד בערך 250 שקל על אוזניות טובות כמו Sennhieser Cx300 או Creative EP880

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה,

עוד דבר אחרון: איפה לקנות? (חו"ל/ דיוטי פריי/ חנות בארץ)

נ.ב.

אני אולי מתגייס לצה"ל אבל אני עדיין ג'ובניק.. :cool2:

פורסם

אם חו"ל זה אירופה, אז בארץ.ולא בדיוטי פרי, אין להם מבחר בגרוש, ויקר שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים