עבור לתוכן

[שאלה] הספק ספק

Featured Replies

פורסם

הרבה מכם בפורום ממליצים לקנות ספק בנפרד מהמארז כך שבעצם יווצר מצב שהוא איננו ג'נרי, האם יש הבדל משמעותי בין ספק ג'נרי לבין הליברטי שכולכם פה ממליצים? ועוד דבר, הבנתי שבעצם חלק מהספקים הג'נריים אינם מספקים את מה שבעצם הם טוענים לספק (יענו מתח) איך אני יכול לדעת כמה הספק מספק בפועל?

פורסם

דבר ראשון לא הבנת נכון.

יש לא מעט ספקים שבאים עם המארזים שהם לא ג'נריים אלא איכותיים דווקא.

ספקים ג'נריים אכן ברוב המקרים לא מספקים בפועל את מה שרשום עליהם. איך אפשר לדעת? פשוט להתרחק מספקים עלומי שם.

בכל מקרה כדי להמחיש לך את ההבדל בין ספק ג'נרי לליברטי שכולם ממליצים עליו בוא נגיד שאתה צריך ליסוע ממש ממש מהר והספק ג'נרי הוא כמו ללכת ברגל והליברטי הוא כמו לטוס במטוס סילון.

פורסם

אתה לא יכול לדעת!!

מכיוון שהוא ספק ג'נרי אז ברור שהוא לא אמין ויום אחד עלול לקרות משהו...

פשוט קח ספק טוב (HEC או FSP ) שהם לא כל כך יקרים ...

ההבדל בספק ג'נרי בין מה שכתוב לבין המציאות זה בעיקרון ההבדל העצום בהספקו

פורסם

ההבדל בין ספק ג'נרי(ללא שם) לבין ספק איכותי הוא כמו שאמרו ההספק ובין היתר גם המשקל אשר מוכיח על איכות המוצר, בעיקרון אפשר לבדוק את ההספקים/מתחים שהספק נותן ע"י רב-מודד(מולטימטר) אבל אני בטוח שתחת מאמץ של הספק בטוח שהוא לא ייתן את ההספק הנדרש

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון לא הבנת נכון.

יש לא מעט ספקים שבאים עם המארזים שהם לא ג'נריים אלא איכותיים דווקא.

ספקים ג'נריים אכן ברוב המקרים לא מספקים בפועל את מה שרשום עליהם. איך אפשר לדעת? פשוט להתרחק מספקים עלומי שם.

בכל מקרה כדי להמחיש לך את ההבדל בין ספק ג'נרי לליברטי שכולם ממליצים עליו בוא נגיד שאתה צריך ליסוע ממש ממש מהר והספק ג'נרי הוא כמו ללכת ברגל והליברטי הוא כמו לטוס במטוס סילון.

אהבתי את ההמחשה שלך......אתה בעצם אומר שיכול להיות מארז שבא עם ספק טוב? האם אלה חברות מארזים מסוימות שנותנות ספק טוב או שזה הולך לפי מזל? אם אלה חברות אז אתה יכול לציין לדוגמא איזה? Simbadda היא אחת מהחברות האלה?

פורסם

שמע בדר"כ צריכים לבודק כל מקרה לגופו.

אבל Compucase למשל המארזים שלה באים עם ספקים טובים של HEC 300/400.

ANTEC המעולה יש לה מס' מארזים שבאים עם ספק מעולה.

יש עוד מארזים שבאים איתם ספקים איכותיים אך אני לא אפרט הכל.

התקציב שלך יאפשר את הקומבינציה הראשונה (Compucase+400) אני מאמין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים