פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים http://www.hasadvantage.com/searchforisrael/ אפילו שקיבלתי את זה כספאם לא מסונן, חשוב מאוד לעזור בזה! זה לא נורא כ"כ לעבוד עם סרגל כלים קטן על המסך.. אני הזנתי אימייל וטלפון לא אמיתיים(בעקבות קריאת חלק מהצהרת הפרטיות). פטריוטים ואנשים שרוצים לשקם את הטבע בצפון - הירתמו לעזור!
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים מחבר כשאתה מחפש בגוגל דרכו, גוגל מביאה להם כסף. כל 180 חיפושים שונים של אנשים שווים בערך כספי לנטיעת עץ אחד בצפון.
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים היתי שמח לתרום להם כסף או כל דבר אחר..אבל להתקין סרגל במחשב-את זה אני לא אעשה,מצטער.
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים מה הבעיה לנסוע לשם בעצמך בט"ו בשבט? מתי זה? עוד חודשיים-שלושה? שמרי לי מקום אני בא איתך
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים אין לי אוטו היי, יש לי רעיון. למה לא לארגן משלחת מטעם HW (כל מי שרוצה מצתרף) ולנסוע לנטוע עצים בצפון בט"ו בשבט?
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים יללאה אז אני יראה אותכם באמת זה חשוב כי ספגנו חתיכת מכה במילחמה יערות רבים נישרפו[ועכשיו אין מקומות לקחת את ה"חברה"]
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים חחחחחחחחח נעשה מפגש פורום ביער... ננטע עצים ואז נעשה על האש ונשרוף הכל בחזרה :smile1: :lol: :cool2:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.